Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

Goedendag.

[Gesteld op: 15-12-2009]

Toelichting:
Hallo,

Karel is mij duidelijk. Ik krijg beeld dat het nu tot heden optimaal gaat kwa veiligheid en rechtvaardigheid als legaliteit in nederland. Dit is allemaal goed om te horen ik hoef me dus geen zorgen om te maken als ik ooit beslist om in de branche te gaan werken, wat in niet duidelijk is krijg elke dame zo'n pasje? Ik denk dat de clubs en privehuizen wel opgerold word als er eligaliteit zich afspeeld ik heb het eens gelezen dat er zulke lui zijn. Welke dagen en tijdstip kan ik u bereiken als ik met meer vragen zit?

Met vriendelijke groet,

cynty.
Antwoord:

Op dit moment is het voor clubs en privehuizen alleen nog mogelijk om via de opting-in of via Cooperatie K systeem te werken (Cooperatie K=werken in loondienst en je verdiensten afstorten. Zij storten je werkelijke verdiensten terug naar jou rekening. Je bent verzekert en op zich is het een systeem waarbinnen de branche mee gewerkt kan worden. Alleen de registratie is niet fiscaal naar mijn mening niet sluitend.  De belastingdienst is deze manier nog aan het onderzoeken zolang zij geen aktie ondernemen kan je opdeze manier werken en via de opting-in)

Op dit moment werken 99% van de clubs en privehuizen legaal. Tenminste de bekende clubs en de privehuizen die over een vergunning beschikken. De clubs die illegaal zijn en niet bekend daar komt de overheid alleen achter als zij tips krijgen. Als je iets tegen komt gewoon melden. Want de legale clubs leiden onder de illigaliteit.

Zoals ik al geschreven heb krijgen niet alle dames een pasje. Je moet ingeschreven staan in een prostitutie register om een pasje te krijgen als je werkt achter het raam en als je zelf buiten alles om gaat werken. Daarmee weet de overheid wat je doet, als je geen pasje hebt en je word toch werkend aangetroffen krijg je wel een hoge boete om dat je een strafbaar feit pleegt. Ook komt hierna de Belastingdienst en krijg je over de laatste 3 jaar nog een naheffing van enkele 10 duizende euro's.

Werk je in de Opting-in dan hoef je geen pasje aan te vragen.

De politie bestaande uit vreemdelingen en zeden politie controleren samen met de Belastingdienst en de arbeidsinspectie, ggd en de gemeente regelmatig of er in de legale clubs geen illegale activiteiten plaats vinden. Hierdoor komt het weinig voor.

Wat wij niet weten is wat de dames achter hun hebben. Ook iemand die getrouwd is kan of moet misschien al haar verdiende geld afstaan. Is haar man dan een pooier of hebben zij dit zo afgesproken. Dit is voor een buitenstaander die buiten hun relatie staat moeilijk in te schatten. Maar ik heb altijd mijn bedenkingen als ik het hoor. Het is en blijft haar verdiende geld maar als zij het samen verdienen en samen aan alles uitgeven wie is de overheid dan om hier wat over te zeggen. Dit blijft altijd een moeilijk probleem.

Als je vragen wilt stellen kan dit via deze voor jou bekende weg via gratis adviseurs.

Zij er vragen die jou prive aangaan en die je niet wilt dat deze gesteld worden op dit forum, iedereen kan meelezen. kan je mij mailen op aec@adviseert.com ik reageer meestal binnen een dag op je vragen. Tenzij ik het erg druk heb.

Als je wilt bellen kan je mij bereiken van af 12:00 uur in de middag tot 20:00 uur sávonds op 06-2345-7008, wel graag met nummer herkening aan. Als  ik in gesprek zit en ik neem niet op kan ik je terug bellen of spreek duidelijk je naam telefoonnummer in en herhaal het telefoonnummer, spreek de cijfers langzaam uit zodat ik deze kan noteren.

Als je vragen hebt mag je ze altijd stellen, ik zal proberen om ze te beantwoorden zolang het maar betrekking heeft op prostitutie

xxx karel

 
Reactie vraagsteller:
Hallo Karel,

Hoe zit de gang van zaken als een dame als zelfstandiger aan de slag gaat, wat zijn dan de mogelijkheden kwa werk dat ze wettelijk mag verrichten. Wat zijn ook de voorwaarders en plichten zoal de rechten van een dame dan?

Is het zo dat als een dame dat na lange werkervaring ziek kan gaan worden?, maar toch door blijft gaan met haar werk? Ik weet niet wat ik over zoiets kan denken als ik in zo'n situatie zou zitten gelukkig niet. Ik denk dat de dame dan zichzelf de weg kwijt is en dan alles onveilig gaat doen, maar dan loop ze consukwenties op hoe gaat dan de ggd of arts mee om met zulke dames.

Nu er maatregelen zijn gekomen in de branche is het voor jou dan een opluchting geworden kan jullie instelling nu zeggen van....poefff wat een rust?

In nederland bestaan alleen maar bedrijven ? dat particulieren runnen. Zou het ook goed wezen dat door jullie kant clubs/privehuizen worden gericht voor de dames die in de branche willen werken zo haal je wel werkloze van straat denk ik? maar dan heb jullie dan meer grip van het bestaan van de bracnhe en ook meer support?

Kan jij ook dames begeleiden hoe het moet in de branche? Bestaan er begeleiders die de dames kan steunen met hun vak?

Met vriendelijke groet,

Cynty

 
Antwoord Beheerder:

Hallo Cynty

De dame kan als Zelfstandig ondernemer nog wel werken maar alleen achter het raaam, alls raam prostituee.  De Plicht is om huur zelf te betalen ongeveer rond de 100 euro per dag voor een kamer, dus loop je risico als je geen klanten krijgt. Je moet je ontvangsten in een kasboek bijhouden. Hierover dien je 19% BTW te betalen en je moet inkomsten belasting betalen afhankelijk van je verdiensten 36 tot ongeveer 50 procent. Maar dan heb je ook veel verdient. Je moet bij de KvK ingeschreven worden en bij de Belastingdienst een BTW nummer aanvragen en eigenlijk kan je niet zonder een boekhouder, die moet je ook betalen. Daar komt het in het kort op neer als je wilt werken als zelfstandige raam prostituee. 

Als je lang werkt weet je hoe je moet werken, vaak geven de dames onder elkaar tips. Als je alles veilig doet dan kan er in feite niets gebeuren, ....MAAR.. een condoom kan ook klappen. Dat noemen we een klapper als dit gebeurt niet in paniek raken en naar de toilet gaan op de wc gaan en normaal uit plassen geen extra druk er op zetten. In feite kan je nu toch niets meer er aan doen. De volgende dag  de ggd even bellen voor een afspraak over ongeveer 1 week tot 10 dagen. Dan is de incubatie tijd verstreken en kunnen ze kijken wat er aan de hand is als het fout is. Er word een uitstrijkje gemaakt en van je mond ook en er word bloed afgetapt. Hierna is het wachten op de uitslag en als je na 3 maanden je nog eens laat controleren en ook die uitslag is ok dan is er dus niets aan de hand geweest en heb je je zorgen om niets gemaakt. Het is wat anders als je ziek word maar ook dan moet je er vroeg bij wezen. Als je bovenstaande stappen onderneemt kan er weinig gebeuren. Je moet wel zorgen dat je het condoom goed omdoet en er geen lucht in zit. Meestal springt een condoom omdat hij oud is of er zit lucht in. Normaal klapt het condoom niet. Als je een klapper krijgt word je door de GGD goed opgevangen. Je moet je melden dat je een prostituee bent , dan word je in een geheim register gezet die alleen voor de ggd in te lezen is. Goed en beveiligd systeem waar je gegevens echt veilig zijn voor de overheid (ook ik sta er in hahaha) en de GGD krijgt er subsidie voor.

Echt er is nog genoeg te doen. Er moeten meer maatregelen genomen worden, alleen kan ik dat niet en de vaste kliek personen binnen de branche doen weinig. Ander heb ik niet zo veel vragen die ik beantwoorden moet. Ik ben nu bezig om software te maken, die is al goed gekeurd maar ik wil het ook werkend hebben online zodat diegene die het willen het zelf kunnen inzien wat en hoe ze er voor staan. Ook de overheid kan precies zien wie er dan werkzaam zijn maar het is wel een beveiligde site. Dit duurt ongeveer nog een half jaar.

Ik heb in 2006 een voorstel aan de Belasting gedaan hoe er gewerkt moet worden in deze branche, De Rode Draad wilde niet meewerken het PIC ook niet. Beide organisaties komen op voor de rechten van de prostituees. Wat blijkt de Belastingdienst heeft gezegd dat mijn systeem van werken een mogelijke oplossing is voor de problemen die er binnen de branche zijn. Echter de branche wilde niet meedoen. iedereen zit op zijn of haar eigen eilandje. De belastingdienst vertelde dat mijn systeem beter was dan wat zij zelf hadden ontwikkelt met de opting-in. Toch wilde de branche niet met mij meedoen. Dit was namelijk een soort franchise formule voor dames. De clubs zouden dan ook aangekocht worden door de organisatie die deze weer op franchise basis verhuurde aan de dames zelf, hierdoor zijn zij dus echt zelfstandig ondernemer en eigenaar van een stukje van de club. Maar niemand wil naar mij luisteren. Ook de dames niet... Hier ben ik dus mee gestopt.

Werkeloze van de straat krijgen met het vak van prostituee kan je vergeten. Er is een uitspraak van de rechter die aangeeft dat het CWI geen advertenties mogen plaatsen van clubs. Het is een in november 2000 een door de overheid gelegaliseerd beroep geworden, echter de dames en de exploitanten kunnen niet eens een bankrekening openen omdat wij wel legaal bezig zijn maar de banken zich hiermee niet willen compromiteren. Dus blijft alles illegaal mede door dat het kabinet geen maatregelen neemt.

Ja ik kan dames begeleiden. In de meeste clubs word dit ook gedaan en krijg je uitleg hoe het werkt. Maar toch anders dan hoe ik het zou doen. Iedere exploitant doet de begeleiding op zijn eigen manier. En hoe dat overkomt bij de dames en zijn en haar klanten dat weet ik niet. Ik kan alleen over mijzelf praten.

Wat belangrijk is is het volgende;

Escort is het minst veiig hierna het werken achter het raam en club en privehuis is om het even. Echter in een privehuis word geen alcohol geschonken en kan als veiliger omschreven worden. Gezien de meeste clubs portiers en beveiliging hebben kan dit qua veiligheid gelijk gezien worden. Als je pas begint zou ik hier niet gaan werken in de escort of achter het raam, ik zou eerst wat ervaring opdoen in een club als je zelf van een drankje houd of in een prive huis

Dan is hygiene een belangrijk punt, zorg dat alles geschoren is, dat je vooraf je zelf wast en jou klant natuurlijk en na de seks je zelf weer wast en dit ook de klant laat doen maar dat is hun eigen keuze, vooraf bepaal jij of hij wel of niet gewassen moet worden. En zorg dat je alles doet met condoom. Uitleg over condoom gebruik zie de alinea over het klapcondoom.

Dan de begeleiding zelf daar heb ik een systeem voor. Hierdoor hoef je als dame niet heel hard te werken maar de klanten vinden deze manier het einde. Het begint met je kleding keuze hierna het flirten met klanten en hoe je je klant inpalmt...hierna komt het time management op de kamer ter sprake. Als je dit goed uitspeelt win je 40 minuten zonder dat je seks hebt. Ja je ontkomt er natuurlijk niet aan een klant betaald er natuurlijk wel voor maar je hoeft geen uur aan een stuk door te seksen. En als je dan ook nog meld dat het uur bijna om is en dat je gaat douchen, neemt de klant vaak een uur extra...Maar dat is een hele uitleg en dat doe ik niet via dit forum of via de mail, hiervoor dient altijd een afspraak te worden gemaakt. Deze is wel gratis. Maar het enige wat ik van de dames vraag is dit; als ik zelf een club volgend jaar open of zij mij dan willen helpen deze club op te bouwen,  er word dan gewerkt volgens strake lijnen en je krijgt iedere dag je geld uitbetaald, 1 keer per week ontvang je een uitdraai van wat je verdient hebt en wat ik voor je heb ingehouden en heb afgedragen aan de belastingdienst. Voor de rest vraag ik niets allen hulp als je dan nog werkzaam bent.

Hoe doe je een condoom om zonder dat de klant dit merkt, hoe werkt je in een trio, hoe werk je in een lesbies trio, wat zijn de voor en nadelen van een trio en zo kan ik nog wel even doorgaan. Stop je als je ongesteld bent of wil je doorwerken als het druk is en hoe doe je dat dan...  Want wat niemand weet is als de dames het goed aanpakken een man in feite veel krijgt voor zijn geld maar dat het eigenlijk een spel is tussen de kat en de muis. Als je tenminste weet wat ik van het vak weet.

Dan het belangrijkste bij goede clubs kunnen de dames goed verdienen. Als dit goed op papier staat kunnen zij ook leningen en een hypotheek krijgen. De begeleiding van de exploitant is hierin heel belangrijk. En dit word door de meeste exploitanten dan ook verwaarloosd.

Nogmaals het advies als je zelf wilt werken is gratis. Alleen kan ik dit niet op de mail of op papier zetten. Dit zijn vaak praktijk situaties die voorkomen en die kan ik moeilijk gedetaileerd beschrijven. Dan is een gesprek makkelijker maar dan zou je toch echt een afspraak moeten maken 06-2345-7008 dan kom ik naar je toe en leg ik je in ongeveer 2 uur uit hoe je met time managment bijna geen sex hoeft te hebben. Plus wat nog meer van belang is....Of je dan besluit om te gaan werken of niet dat laat ik geheel aan je zelf over.

Voor de rest weet ik zelf niet of er personen zijn die het zelfde doen als ik. Ik ben begonnen als manager van een club en heb daardoor heel veel ervaring gekregen. Ik weet dat de begeleiding bij 90% van de bestaande bedrijven ontbreken als de dames nieuw zijn en nog nooit gewerkt hebben.  Dames die willen werken wil ik gerust helpen maar je moet zelf bepalen waar je gaat werken, wat jou prijzen zijn en je moet zelf bepalen wat je wel en niet wilt doen en ook met wie je het wel en niet wilt. Als iemand iets anders zegt dan snel weg lopen en niet daar gaan werken. Er kan sprake zijn van een standaard bedrag voor een standaard dienst deze word wel door de exploitant bepaald maar de extra's bepaal je altijd zelf. Ik werk zelf als manager van een club en als er een meisje of dame is die na de uitleg eventueel wil werken dan kan zij het hier altijd proberen. Je hoeft dan ook niet bang te zijn er zijn noodknoppen op de kamers en telefoon zodat je je veilig voelt.

Je kan ook het pic of de rode draad even contacten. Wat ik weet zijn deze er voor de dames. Maar het vreemde is als de dames echt in de problemen zitten deze beide partijen de dames vaak niet kunnen helpen. Zie de door mij beantwoode vragen. op www.gratisadviseurs.nl en dan in het zoekvak prostitutie in vullen. je ziet dan 2 linken. De bovenste link staan als het goed is 180 vragen die ik beantwoord heb en de andere link heb ik 20 vragen beantwoord.

Ik hoop dat nu allles echt duidelijk voor je is.

xxx karel tel 06-2345-7008 of per mail aec@adviseert.com

 

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+