Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

zijn vorige levens gecombineerd met andere mensen

[Gesteld op: 12-12-2009]

Toelichting:
ik heb inmiddels een paar levens mogen zien van mezelf met hulp maar nu ook soms zonder hulp. nu kwam ik in contact met een mw in england, lastig als je engels niet zo goed is en kreeg allemaal informatie voor haar door en het moet bijna wel van haar overleden man afkomen. omdat te bevestigen vroeg ik iets te zeggen wat ik nooit zou kunnen weten. hij had het over harvest oogsten dat die dat nog steeds doet.nu heb ik bij therapeut leven gezien in een oorlog nu zag ik bijna hetzelfde leven alleen zag ik hem neergeschoten worden ik was een vrouw en dacht ik kon je niet redden. nu heeft deze vrouw na overlijden man ook periode gehad dat ze niet meer wilde leven ik kreeg dat door en vroeg het haar en eerste wat bij me naar binnen schoot was je flikt het me niet nog een keer. nu wordt het nog gekker want de man zei ik zal je accepteren zoals ik haar zoon ook heb geaccepteerd. ik kreeg door dat ze een miskraam heeft gehad toen ze 23 was. 37 jaar geleden. na een periode viel het kwartje ik was dat zieltje alleen koos ik voor andere ouders die niet zo liefdevol waren als zij maar me wel zo veel meer lessen konden bieden om innerlijk te groeien. en toch blijft die twijfel zie ik wat ik wil zien of is het echt zo.vreemde is ook dat ik wel eens channelde voor mezelf maar niet voor andere en nu ik thuis zit wegens lichamelijke klacht lijkt het wel of ik opengeslagen ben het is allemaal zo helder en duidelijk. of ik nu wil geloven of niet een 95% goed score kun je niet allemaal verzinnen toch
Antwoord:

Beste....

Het kan best, dat je informatie doorkrijgt van een overleden persoon om dat door te geven aan persoon x in Engeland, zoals je vraagt/schrijft. Goed, dat je het probeert te checken op een bepaalde manier. Lijkt me lastig om zulke dingen via via door te geven. Dan kun je inderdaad zelf van alles erbij gaan bedenken, zonder dat je dat wilt. Het is allemaal moeilijk te verifiëren.

Als persoon x jou zelf niet benaderde, en zelf niet om informatie vroeg, dan zou ik als ik jou was niet voor boodschappendame gaan fungeren. Tenzij je een medium bent natuurlijk :)

Je hoeft het niet allemaal te verzinnen, informatie opvangen gaat vaak best makkelijk als je een beetje sensitief bent, maar of je alles wat je opvangt aan info ook moet overbrengen is nog maar de vraag. Boodschappen verpakken zodat een ander er iets aan heeft, is al een gave op zich.

Ik zou me als ik jou was, meer bezighouden met jezelf en niet teveel met anderen op deze manier, tenzij je het heel leuk vindt en je er goed in bent. Maar ik krijg nu het idee dat je er alleen maar veel door gaat twijfelen.

Dus, ook al zat je goed met je informatie, neem een beetje afstand van het mediumschap in wording. Zo niet, leer dan hoe het werkt via cursussen, bijv. gegeven door het Platform Paranormaal Contact te Breda.

En op je vraag of vorige levens gecombineerd zijn met mensen... kan ik antwoorden: we kennen vele mensen uit vorige levens, voelen soms emoties voor mensen in andere landen (en dat kan wellicht voortkomen uit het feit dat je die mensen al eens eerder hebt ontmoet, niet dit leven, maar een andere keer). Relaties zijn energieverbindingen, dwars door tijd en ruimte heen.

Groetjes, M.

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan zijn vorige levens gecombineerd met andere mensen:

Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Hoe los te laten, te accepteren en verder te leven
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2009-12-12 21:59:32
Wat of wie ben ik geweest in een vorig leven?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-05 19:25:00
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+