Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Depressie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Depressie en krijg online een antwoord van de specialist in Depressie

Zelf een vraag over Depressie? Klik hier.
Meer vragen over Depressie.

Beheerder worden?

De rubriek Depressie heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Depressie Klik hier.

RSS over DepressieVragen over Depressie via RSS. Klik hier.
RSS over Depressie op jouw website?Vragen over Depressie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DepressieVragen over Depressie via E-mail. Klik hier.

hij wil er niet meer zijn!!!!!!!

[Gesteld op: 08-12-2009]

Toelichting:
van els , mijn vriendt is in behandeling bij een dokter, en hij krijgt al depressie pillen .maar hij krijgt dat niet uit zen hoofd, en het zijn al zware pillen die hij neemt.en naar een spichiater zal hij niet gaan , men vriend is zelfstandig ,en met zijn zaak gaat het uitstekend. zen vrouw is weg, maar hij ziet niet in dat ie gelukkig kan worden , ik doe hem veel mee, eens gaan wandelen ergens gaan eten enz.wat kan ik doen !! hij moet terug zin in het leven krijgen, en dat wil ie ook maar hij heeft te veel pijn. hoe kan ie dat verwerken ,hoe kan ik hem daar bij helpen. hoe kan een vriendt zo sterk !! toch zo zwak zijn, hoe kan ik zijn pijn verlichten hoe !!! ik wil hem niet kwijt ,ik niet zien dat ie zo veel verdriet en pijn heeft .wat moet ik doen , wat kan ik doen !!!!!!!!!!!!
Antwoord:
Hallo.   Als u vriend onder behandeling bij een arts is en antidepressiva krijgt zou dat in principe voldoende voor hem moeten zijn om een normaal leven te kunnen voeren.   Als dat niet zo is dan is of de behandeling of de medicatie niet afdoende normalerwijze is het dan gebruikelijk dat iemand met depressieve en eventuele suïcidale klachten naar een psychiater doorverwezen word omdat die veel gespecialiseerder is in behandeling van dit soort klachten dan een huisarts.   Een huisarts is prima in staat om een blinde darm te verwijderen maar ik neem aan dat u vriend zich toch liever aan een acute blindedarm ontsteking in het zieken huis laat opereren dan dat door de huisarts dit op zijn onderzoekstafel te laten doen.    Met depressie werkt het pressies het zelfde de huisarts doet goed werk maar is niet de specialist die u vriend eigenlijk nodig heeft.   Als u vriend blijft weigeren om professionele hulp te zoeken die hem beter kan helpen dan zit er voor hem weinig kans in op vooruitgang tenzij in eens zijn medicatie volop begint te werken.   U kunt proberen u vriend te overtuigen van het nut om professionele therapie te volgen maar als hij stug vol blijft houden dat therapie voor hem niet nodig is en hij is ook nog eens in staat om een zaak draaiende te houden dan valt er voor u weinig tegen zijn koppigheid te beginnen.   Sommige mensen zijn pas berijd om therapie te volgen op het moment dat ze geen geld en geen baan en helemaal geen vrienden meer hebben en dusdanig depressief zijn dat ze het leven echt niet meer aan kunnen. ik hoop dat u vriend voor die tijd besluit om met psychotherapie zijn leven een positieve wending te geven.   U geeft aan veel voor u vriend te doen een vaak voor u hem klaar te staan, zorg er wel voor dat u voor u zelf opkomt en niet het onmogelijke probeert te bereiken, niemand heeft er baad bij als u lijd onder de aandoening van u vriend.   Ik wens jullie veel sterkte   Erik .
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gemiddelde score Depressie: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+