Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Ufo's
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Ufo's en krijg online een antwoord van de specialist in Ufo's

Zelf een vraag over Ufo's? Klik hier.
Meer vragen over Ufo's.
De huidige beheerder van de rubriek Ufo's:
Naam: Burt
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 12 uur
Waardering: 7.6 (van max. 10)
Meer informatie over Burt vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over UfoVragen over Ufo's via RSS. Klik hier.
RSS over UfoVragen over Ufo's op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over UfoVragen over Ufo's via E-mail. Klik hier.

Wat moet ik geloven?

[Gesteld op: 07-12-2009]

Toelichting:
Ik ben een meisje van 15 jaar. Al mijn hele leven hebben ufo's en het buitenaardsen mij gefascineerd. Tegenwoordig kijk ik vaak op Niburu.nl, een site met onthullend en bewustmakend nieuws. Bijna dagelijks komen er berichten van de GF (galactische federatie) die via een medium tegen ons spreekt. Kort gezegd hebben ze het vaak over dat ze nog dit jaar van plan zijn om ons te komen helpen met de wereldwijde problemen en dat ze al jaren boven de aarde verblijven. Ik wil dit heel graag aan mijn ouders vertellen, maar ze vinden het maar onzin. Mijn moeder heeft er totaal niks mee, ook niet over geloof. Mijn vader wel, die is best wel sterk opgevoed met de Bijbel. Hij weet heus dat we niet de enigste zijn, maar vindt dat ik er niet veel mee moet bemoeien en dat we het gewoon moeten afwachten.
Ook omdat hij steeds zegt dat veel informatie over ufo's en dergelijke gewoon niet te vertrouwen zijn op internet en dat Niburu ook allemaal onzin kan bevatten, begin ik zelf ook mijn twijfels te krijgen.
Toch weet ik gewoon voor 100 procent zeker dat er meer is, want ik heb zelf ook dingen in de lucht gezien.
Maar wat moet ik nou geloven? Hoe weet ik zo zeker dat die berichten van de GF wel echt van hun zijn?
En nog iets, ik wil het liefst mijn vriendinnen zich ook bewust laten maken dat we nergens voor hoeven te vrezen, maar hoe kan ik dat het beste uitleggen zonder dat het al te dwingend overkomt? Ik wil natuurlijk niet dat ze gaan denken dat ze het van mij moeten geloven en dat het als een fantasieverhaal klinkt..
Antwoord:
geacht meisje van 15.(dit zijn vragen waar ik geen kort en bondig andwoord opheb)ik hoop dat de rubriek mij vergeeft:  U lijkt in dit geval erg op mij.er zijn uitverkorenen die geen foto toestel bij zich dragen om bewijs te tonen.zoals ik en U.ik was net zo oud als U toen ik voor het eerst hoorde over Roswel insident en de aliëns ,en daarna zag ik het in een tijdschrift,met een foto.vond de grote ogen indrukwekkend,ik had een meer trance paranter lichaam verwacht.kort na mn schooltijd kocht ik een spiegel telescoop.in 1974 kocht ik mn eerste ufo boek.en toen begon het . heb  12 x een schotel en/of lichtbollen en bewegende sterren enenorme grote schepen zien vliegen vlak boven mn huis.in noorwegen een schijf van 20m op 10 meter afstand.en altijd met een getuigen erbij. mondeling geloven  de mensen beter dan met een foto.nu met de pc,word het  een dollar tekening met die twee slangen ,wie liegt en wie spreekt de waarheid. ik kom niet tussen Uw ouders.leest U al mn andwoorden maar eens.in deze rubriek.het is niet alleen Nibiru,er zijn er wel 100 verschillende per dag op en neer komen en gaan.van ver.de maan was al bezet door vreemden,toen wij daar lande met 5 grote schotels erbij..enorme bouwstellen en steden zijn er gefilmd.wees U maar blij dat we niet alleen zijn.daar was ik vroeger altijd bang voor.we zijn klein en nietig tegenover wat er om ons heen bestaat.omdat  wij mensen dom zijn en altijd meteen op alles schieten wat we niet kennen,laten de aliëns zich zo goed als niet zien..appaches hebben dit jaar voorspeld dat ze hun licht schip zouden tonen,dat hebben ze gedaan.als een laag hangende fette ster,die stijgt en daar stil staat. uit het niets.zeker een paar keer per week is die te zien. en over aliëns(zoek maar eens op op you tube,,aliëns en giants skulls) dat liegt er niet om.die grote en lange schedels komen volgens mij van 'Nibiru wezens.de (12 de) planeet.er zijn meer fotos van.4meter lang zijn ze.dat nostalgieshe overkomen op dit gebied heb ik ook,niet erg ,want er is zo veel wat er mee te maken heeft.maar men luisterd wel.door de bijbel worden men toch wijs,net als U vader.we moeten gaan denken ,als er staat dat we het enige wezen in dit grote heelal zijn.brrr gelukkig is het anders.Mayas zeggen in 2012 gebeuren er ook weer rare dingen. we zullen zien. ik vormde een ufo kring..en bracht elke keer nieuws uit de usa van mn zus. ik bezit nu meer dan 10 uur ufo dokementaire. vr gr burt
Beantwoord door:
burt
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Wat moet ik geloven?:

Graag antwoord en of advies
      [Gesteld in Paranormaal]
2012-07-20 23:41:06
vorige leven(s)
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-04-23 12:06:19
geloof word afgedwongen
      [Gesteld in Christendom]
2011-05-31 19:23:47
Prinses Maxima
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-26 10:55:36
Liegen terwijl hij weet dat het niet zo is
      [Gesteld in Psychologie]
2007-05-15 14:23:21

Gemiddelde score Ufo's: 7.6 (32x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+