Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Dood » Zelfdoding
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Zelfdoding en krijg online een antwoord van de specialist in Zelfdoding

Zelf een vraag over Zelfdoding? Klik hier.
Meer vragen over Zelfdoding.
De huidige beheerder van de rubriek Zelfdoding:
Naam: Roy Smit
Bedrijf: gz instelling
Reactiesnelheid: 16 uur
Waardering: 6.8 (van max. 10)
Meer informatie over Roy Smit vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ZelfdodingVragen over Zelfdoding via RSS. Klik hier.
RSS over Zelfdoding op jouw website?Vragen over Zelfdoding op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ZelfdodingVragen over Zelfdoding via E-mail. Klik hier.

Quote Erik Zadelhof

[Gesteld op: 02-12-2009]

Toelichting:
Erik schreef:

Wat betreft achterhaalde medicatie, in dit boek worden inderdaad barbituraten besproken maar er word gelijk geschreven dat deze vrijwel allemaal in Nederland uit de handel genomen zijn. De andere medicatie is gewoon verkrijgbaar.

Ik vraag:

Waar dan? Ik ben na aanleiding van een aantal tips van lotgenoten wat op het internet aan het speuren geweest, maar er is niets noppes niente te vinden hoor [ik ben reeds wat ouder, en ben ook niet zo heel handig met internet]. En mijn psychiater weet dat ik het boek van Chabot in huis heb, dus die gaat mij ook niet meer een tricyclische anti depressiva voorschrijven als vervanging voor Remeron. Als jij in het bezit bent van mogelijkheden, zal ik die graag willen weten.

Ik houd het echt niet lang meer vol. Ik praat ook niet meer met de GGZ over mijn doodswens, want daar loop ik ook maar tegen betonnen muren op, met het risico dat ik weer opgesloten word, en in zo'n gekken-instelling word ik helemaal stapelgek. Ik trek het ook niet om een jaar op medicatie te moeten gaan jagen, ik ben echt op. Ik vrees dan ook dat ik op een minder humane wijze mijn zelfdoding moet ondernemen. Kun jij mijn e-mail adres lezen Erik?
Antwoord:
Hallo.   Ik kan u email adres niet zien om privacy redenen is dit voor de adviseurs niet zichtbaar.   Ik ben advies over zelfdoding gaan geven om dat er geen adviseurs waren maar wel veel vragen ik ben geen arts maar geef advies als ervaring deskundige.   Ik kan helaas geen adviezen via email geven ondanks dat wel meer mensen hier om vragen omdat dit veel te belastend is voor mijn geestelijk welzijn.   Ik denk dat voor een dodelijk middel u eerste keuze niet zozeer naar een tricyclische antidepressiva uit zou moeten gaan maar naar de veel makkelijker verkrijgbare cloroquine dit is in Engeland en naar ik meen ook in Frankrijk gewoon verkrijgbaar bij de apotheek en ook als u na de plaatselijke tropenzorg gaat en zegt dat u volgende week voor 3 maanden naar u dochter in Brazilië gaat al u inentingen nog geldig zijn van verleden jaar en dat daar malaria heerst en u graag dit middel wild omdat dit tot nu toe het enige is wat geen problemen met u antidepressiva heeft gegeven dan krijgt u dit hoogstwaarschijnlijk gewoon voorgeschreven.   Misschien dat u de combinatie Nivaquine en Paludrine krijgt maar dan gooit u de Paludrine gewoon weg.   Houd er wel rekening mee dat cloroquine bitter smaakt en daarom niet fijngemaakt mag worden.   Belangrijk is dat u voldoende slaapmiddelen heeft voor u een poging tot zelfdoding kunt doen, het makkelijkste kunt u bij u huisarts om slaap en kalmeringsmiddelen vragen in het boek “een waardig levenseinde in eigen hand”kunt u terug vinden welke middelen geschikt zijn.   Benzodiazepinen slaap en kalmering middelen zijn één van de belangrijkste onderdelen van een zelfmoord methode met medicatie, probeer via u arts of psychiater hier van  een voldoende voorraad van op te bouwen.   De Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde” de NVVE komt op voor de belangen van mensen met een doods wens het is misschien interessant voor u om hun site te bezoeken.    Ik raad u aan om contact op te nemen met de Stichting de Einder zij zijn telefonische bereikbaar op 0900-2211122.   Stichting de Einder houd zich bezig met begeleiding van mensen met een doodswens.    Ik wens u veel sterkte   Erik  http://www.deeinder.nl/   http://www.nvve.nl/    
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Zelfdoding:
Automutileren


Gerelateerde vragen aan Quote Erik Zadelhof:

Kan ex aanspraak maken op hogere kinderalimentatie
      [Gesteld in Advocaten-Overijssel]
2008-02-14 11:48:53
Hoe lang recht op tegemoetkomingen?
      [Gesteld in Advocaten-Overijssel]
2008-02-14 12:04:37
pijn in si gewricht na heupoperatie
      [Gesteld in Chiropractie]
2008-10-15 10:02:49
schoolkosten ook voor ex partner?
      [Gesteld in Familierecht]
2009-01-19 21:55:32
kinderalimentatie betalen aan ex,hoeveel?
      [Gesteld in Alimentatierecht]
2009-07-06 12:50:05

Gemiddelde score Zelfdoding: 6.8 (41x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+