Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Arbeidsrecht Advocaat » Arbeidsrecht Advocaat-Limburg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Limburg en krijg online een antwoord van de specialist in Arbeidsrecht advocaat-Limburg

Zelf een vraag over Arbeidsrecht advocaat-Limburg? Klik hier.
Meer vragen over Arbeidsrecht advocaat-Limburg.
De huidige beheerder van de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Limburg:
Naam: Advocatenkantoor Exaten
Bedrijf: Advocatenkantoor exaten
Reactiesnelheid: 22 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over Advocatenkantoor Exaten vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Arbeidsrecht advocaat-LimburgVragen over Arbeidsrecht advocaat-Limburg via RSS. Klik hier.
RSS over Arbeidsrecht advocaat-Limburg op jouw website?Vragen over Arbeidsrecht advocaat-Limburg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Arbeidsrecht advocaat-LimburgVragen over Arbeidsrecht advocaat-Limburg via E-mail. Klik hier.

Door verzekeringmaatschappij beschuldig worden.

[Gesteld op: 02-12-2009]

Toelichting:
Als men beschuldig word door een verzekeringmaatschappij,en via de rechtbank haalt iemand tot 2 keer toe zijn gelijk zowel Correctioneel als Hoger Beroep! Werd beschuldig van Valsheid in geschriften,gebruik maken van valse stukken en Oplichting,wat in mijn ogen toch zware beschuldigingen zijn.Nu kan men een Morele schade van recuperen,gezien de mens in questie ook in ziekenhuis is beland voor dit toe doen van deze Verzekeringmaatschappij.En zo ja hoe groot kan deze Morele schade zijn.Dit is een Correctionele strafzaak geweest.Over een gestolen voertuig die tijdens de vakantie gestolen is geweest en totaal uitgebrand is terug gevonden door de plaatselijke autoriteiten,later bleek dat de voertuig door de garagehouder bij verkoop niet of nergens in zijn boekhouding te vinden was,wagen werd eerst verkocht voor 15.000€ en garagehouder verklaarde later dat hij deze voertuig maar voor 7800€ had verkocht,terwijl zowel Verkoopsovereenkomst als Bestelbon op 15.500€ stond waarvan korting 500€ voor slechte banden.Kan u mij hierbij helpen en mij een antwoord geven via een mail?
Vriendelijke Groeten.
Antwoord:
Ik begrijp dat u door een verzekeringsmaatschappij in rechte bent betrokken en in procedure in uw gelijk bent gesteld. Nu wilt u vanwege de geleden schade (ziekenhuiskosten en emotionele/reputatie-schade) een vordering tegen de verzekeringsmaatschappij instellen.

Dergelijke procedures zijn moeilijk, de haalbaarheid is gering. U moet de onrechtmatigheid van het handelen van de verzekeringsmaatschappij aantonen, juridisch gezien. Mogelijk had u in de afgelopen procedure hier al een vordering voor moeten instellen en wordt u nu met een nieuwe vordering niet-ontvankelijk verklaard door de rechter.

Als u een dergelijke (principe)procedure wenst te voeren dan moet u bereid zijn daar veel tijd en geld in te investeren. Besef goed waaraan u begint. U kunt er veel bij winnen als u de zaak wint, maar het kan u ook meer kosten dan het waard is.

Ik adviseer u dan ook bij de advocaat die een dergelijke zaak in behandeling neemt van te voren een haalbaarheidsanalyse te vragen.

Via de mail kan ik niet antwoorden. Het systeem van deze website toont mij uw mailadres niet. U krijgt enkel een bericht via de site op het moment dat ik mijn bericht plaats.

De link met "arbeidsrecht" zie ik overigens niet terug in uw verhaal.

Met vriendelijke groet,
Katja Bouwens
Advocatenkantoor Exaten
http://www.advocatenkantoorexaten.nl

------
Alle adviezen zijn vrijblijvend en enkel gebaseerd op de (vaak summiere) casusposities die in de vraag worden weergegeven. Deze adviezen zijn dan ook enkel als richtinggevend bedoeld en kunnen geen volwaardig juridisch advies vervangen. Als advocatenkantoor zijn wij niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van het handelen naar aanleiding van dit advies
.
Beantwoord door:
Advocatenkantoor Exaten
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Door verzekeringmaatschappij beschuldig worden.:

Kan ik iets doen tegen valse beschuldigingen?
      [Gesteld in Arbeidsrecht advocaat-Limburg]
2009-10-31 12:54:52
willen aangifte doen valse beschuldiging.
      [Gesteld in Kinderbescherming]
2010-08-20 16:27:45
Mijn werkgever beschuldigd mij van fraude.
      [Gesteld in Advocaten-Zuid Holland]
2011-03-13 19:23:59
Rechten bij valse beschuldigingen
      [Gesteld in Recht-Belgie]
2009-10-03 21:15:50
wat te doen aan gevolgen vals beschuldiging?
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2010-12-01 23:14:23

Gemiddelde score Arbeidsrecht advocaat-Limburg: 8.0 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+