Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Zakelijke Dienstverlening » Mediation » Omgangsregeling Mediation
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Omgangsregeling mediation en krijg online een antwoord van de specialist in Omgangsregeling mediation

Zelf een vraag over Omgangsregeling mediation? Klik hier.
Meer vragen over Omgangsregeling mediation.
De huidige beheerder van de rubriek Omgangsregeling mediation:
Naam: Nico K.J. Wiggers
Bedrijf: Wiggers mediation
Reactiesnelheid: 26 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Nico K.J. Wiggers vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Omgangsregeling mediationVragen over Omgangsregeling mediation via RSS. Klik hier.
RSS over Omgangsregeling mediation op jouw website?Vragen over Omgangsregeling mediation op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Omgangsregeling mediationVragen over Omgangsregeling mediation via E-mail. Klik hier.

omgangsregeling kinderen

[Gesteld op: 30-11-2009]

Toelichting:
Mijn man heeft 4 kinderen in leeftijd van 11,14,17,19. omgangsregeling staat niet vast, maar destijds is er 1 dag per week afgesproken.Dit staat niet op papier. Alleen de alimentatie staat omschreven.De kinderen zijn overigens altijd welkom, maar maken hier bijna geen gebruik van. Het contact is verder goed. We zijn nu 3 jaar verder en de kinderen zijn 3 x in de gelegenheid gesteld om mee te gaan met vakantie. Dit jaar heeft zoon van 14 jaar hier gebruik van gemaakt. Dochter van 11 zag ervan af door heimwee. Het jaar daarvoor was de vakantie geregeld, maar ex belde 1 dag van te voren af, dat kinderen niet mee gingen. Dit is wat achtergrond informatie. Ex gaf aan helemaal geen contact meer te willen hebben. En dit werkte eigenlijk prima.Nu heeft ze een nieuwe vriend en wil ze mailcontact. Dit gaat niet over informatie over de kinderen,wat wij graag zouden willen, maar over dat mijn man de kinderen op moet vangen tijdens de vakantie en hele weekenden als zij weg moet.Voorheen lag ze altijd dwars en was het maar afwachten of alle kinderen zouden komen op vrijdag. Echter, we gaan nu dit jaar met zijn 2 en op vakantie. De kinderen hebben hier geen problemen mee. Na onze vakantie moeten we beiden weer aan het werk en kunnen we de kinderen niet opvangen. De gemiste 1 dag in de week, vangen we op door ze 1 lang weekend bij ons te laten zijn.De kinderen zelf hebben de behoefte niet om meer bij ons te zijn.Mijn vraag is of de ex van mijn man ons kan dwingen de kinderen op te vangen? Het staat niet in de uitspraak van de rechter beschreven.
Met vriendelijke groeten,

C.M. van der Bijl
Antwoord:
Beste, nee de ex kan u niet dwingen de kinderen op te vangen. Het is altijd lastig. Soms weet je dat de ex een rol speelt met het wel of niet op vakantie gaan maar helemaal een vinger kan je er soms niet achter krijgen. Nu komt het haar goed uit en dan kan het wel ineens.
Het handigste is dat u de ex een brief schrijft waarin u het aangeeft wel raar te vinden etc. Communiceer dit positief naar de kinderen. Geef daarbij ook aan dat u er het volgend jaar in januari rekening mee wilt houden en dan van te voren overleg wil welke periode u de kinderen kan hebben. Kom je er niet uit dan is welicht mediation te overwegen.
Met vriendelijke groeten Lida Steekersen Sanada administratiekantoorMediation Collectief RijnmondWillem Alexanderlaan 113171 CR Poortugaalwerktijden: maandag t/m donderdag 09:00 uur - 17:00 uurmobiel: 06-401.09.255web: www.mediationcollectiefrijnmond.nlmail: lidasteekers@mediationcollectiefrijnmond.nl
 
Reactie vraagsteller:
Ik wil u even bedanken voor uw reaktie. We wachten de eventuele mail van ex af en volgen uw raad daarna op. Zeker naar de kinderen toe zijn blijven we altijd positief. Het is jammer, dat mijn man altijd maar moet afwachten wat er aan de andere kant beslist wordt en niets heeft in te brengen.

Met vriendelijke groeten,

Carola
 
Antwoord Beheerder:
Beste dat is inderdaad jammer.
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Omgangsregeling mediation:
Allround Conflictbemiddeling


Gerelateerde vragen aan omgangsregeling kinderen:

niet erkent, geen alimentatie?
      [Gesteld in Persoonsrecht en familierecht]
2010-10-14 16:02:38
Verhuizen met moeder naar duitsland na scheiding.
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2011-02-03 14:20:09
Hoe krijgen we de kinderen terug bij moeder?
      [Gesteld in Jeugdzorg]
2013-06-02 00:14:14
ex heeft ruzie met ouders maar die willen kinderen
      [Gesteld in Familierecht]
2013-04-27 14:04:08
zoon heeft problemen wisselmoment co-ouderschap
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2012-02-09 14:50:08

Gemiddelde score Omgangsregeling mediation: 8.0 (3x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+