Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Religie & Spiritualiteit » Spiritisme
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Spiritisme en krijg online een antwoord van de specialist in Spiritisme

Zelf een vraag over Spiritisme? Klik hier.
Meer vragen over Spiritisme.
De huidige beheerder van de rubriek Spiritisme:
Naam: Marion Henriquez
Bedrijf: Helderziende consulten en coaching
Reactiesnelheid: 246 uur
Waardering: 10.0 (van max. 10)
Meer informatie over Marion Henriquez vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over SpiritismeVragen over Spiritisme via RSS. Klik hier.
RSS over Spiritisme op jouw website?Vragen over Spiritisme op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over SpiritismeVragen over Spiritisme via E-mail. Klik hier.

weet u wat ik hier mee aan moet?

[Gesteld op: 30-11-2009]

Toelichting:
hallo, mijn man is 27 jaar oud en ging op een avond slapen en werdt midden in de nacht wakker om 3 uur en zei dat hij een piep in zijn droom hoorde en was ervan overtuigt dat hij moest gaan kijken bij ons dochtertje van5 maanden omdat er messchien wel iets mis met haar kon zijn ,er ging inderdaad ook een klokje piepen van mijn 4 jaar oude dochtertje dus ik werdt er ook een beetje bang van ,toen hij ging kijken bij de baby was er niets aan de hand ,maar toen hij weer op bed lag zei hij dat er wel degelijk kwade energie in huis was dit is een nieuw huis en er heeft hier nooit eerder iemand gewoont dus ik vond het erg vreemd, ik mocht het licht niet uit doen want hij zij dat dan al die kwade energie kwam en hij zag het ook in een soort van flitsen,dit was voor hem zo beangstigend dat ik niet verder mocht met slapen ,ik werdt er wel een beetje bang van omdat ik echt zag dat hij doods angsten uitstond,maar goed volgende ochtend werden we wakker en ik dacht het valt vast allemaal wel mee hoop ik , totdat ik vanochtend wakker werdt en op de bank zat en hij tegen mij zei dat toen ik gisteravond naar bed was gegaan hij nog tv aan het kijken was en toen hij vanaf de bank in de keuken keek een oude vrouw zag staan ze bleef hem aan kijken en hij dacht dat als hij ergens keek dat hij telkes ergens iets zag ,hij durfde niet in de spiegels te kijken (wat ik niet begreep) en hij hoorde weer een piep en ging weer kijken of dat er niets met de baby aan de hand was ,hij ziet die piepen ook echt als tekens van dat er iets mis moet zijn met onze baby in bijzonder ik wordt hier best nerveus van want onze dochters zijn kerngezond ,het blijft hem er in zijn hoofdt zitten wel zo erg dat ik me bezorgt maak om hem dit is ineens gekomen en mijn man is niet bang in het donker ,ik hoop dat u mij wat advies kan geven waar ik iets mee kan ,ik durf hem niet naar onze dokter te sturen omdat die altijd een beetje lakoniek over dingen doet en dat ik bang ben dat als hij zegt dat het niets is dit van kwaad tot erger is wordt hij is wel een piekerraar mijn man en zijn opa is ook vaak in zijn leven overspannen geweest maar had niet dit soort gedachtes ik hoop snel wat te horen.
Antwoord:

`Hallo.

Weet wel ik ben geen arts en ik heb je man niet ondermijn handen.... maar sressen spanning in je man kunnen vreemde dingen doen.  Als hij druk is en niet stabiel genoeg dan kan het hebben van een baby een zware belasting zijn terwijl jij hierom lach... Maar zolang er geen duidelijke aanwijzingen zijn is het toch iets van wat jou man zegt.... en je moet uitkijken dat jij met beide beennen op de grond blijft staan.

Wees voorzichtig hiermee.... want het kunnen aanduidingen zijn en waarvan zou ik dus zo niet kunnen zeggen.  Maar hou je man goed in de gaten.... soms heel goed.... omdat hij dingen kan gaan zien die in het verleden gebeurd zijn en waar hij gek van word.....!!

Ga anders toch even naar je arts.... slim!!

André van Well

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan weet u wat ik hier mee aan moet?:

Cystic Fibrosis of CVS ?? Part 2, sorry....
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2006-12-13 09:58:16
Kan ik mijn vriend nog vertrouwen?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-09-22 21:56:09
hoe kom ik uit me 2de leven (prositutie)
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-05-10 22:05:25
ik zit in een zeer moeilijke situatie over leugen
      [Gesteld in Geestelijke Gezondheid]
2011-01-21 17:11:11
Moet ik ervoor gaan of afhaken ?
      [Gesteld in Relaties]
2012-10-19 18:32:53

Gemiddelde score Spiritisme: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+