Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Dating
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dating en krijg online een antwoord van de specialist in Dating

Zelf een vraag over Dating? Klik hier.
Meer vragen over Dating.
De huidige beheerder van de rubriek Dating:
Naam: A B R Vriens
Bedrijf: Speedydating.nl
Reactiesnelheid: 27 uur
Waardering: 7.1 (van max. 10)
Meer informatie over A B R Vriens vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DatingVragen over Dating via RSS. Klik hier.
RSS over Dating op jouw website?Vragen over Dating op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DatingVragen over Dating via E-mail. Klik hier.

Wat is hier tegen te doen?

[Gesteld op: 29-08-2007]

Toelichting:
Allereerst wil ik jullie complimenteren met deze site.
De laatste jaren heb ik erg veel narigheid met bepaalde vrouwen gehad.
Het gaat over het volgende waar ik al jaren tegenaan loop.
Namelijk het feit dat ik het al zovaak met veel vrouwen heb meegemaakt dat ze vrijwel nooit openstaan voor een hecht contact en enorm misleidend en manipulerend zijn.
Vaak willen ze alleen maar op een oppervlakkige en vluchtige manier aandacht scoren en als je iets serieuzer (persoonlijkers) wordt, dan werpen ze gelijk een muur op en houden ze je af.
Dat stoort mij mateloos en ik vind het ook niet fair.
Ergens heb ik het gevoel dat veel vrouwen alleen maar op een misleidende manier aandacht willen scoren; dat ze je zien als een soort van 'wegwerpfiguur', waarmee ze niet langer dan een paar minuten willen communiceren.
Je krijgt geen binding met ze; geen verbondenheid.
En dat irriteert mij mateloos.
Heeft het met deze tijd te maken van individualisering, verzakelijking, verharding etc?
Antwoord:

Ik snap wat je bedoelt en andersom kan het precies zo zijn. Mannen die niet openstaan voor meer dan alleen maar oppervlakkig contact of zelfs mannen die wel met je naar bed gaan maar verder niets. Dit heeft ermee te maken dat ze je niet leuk genoeg vinden. Dit betekent zeer zeker niet dat jij niet leuk genoeg bént, maar je bent het dan gewoon niet voor ze. Als je het wel helemaal bent namelijk, dan zul je merken dat die muur vrijwel meteen afbrokkelt en dat je een verbintenis aan kunt gaan. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet een relatie met de persoon die het helemaal voor ze is? Dit kan echter lang duren om zo iemand tegen te komen. Het is een proces van mensen ontmoeten en leren kennen. Met de 1 klikt het totaal niet, met de ander lijkt het te klikken maar dan ineens blijkt de ander toch niet verder te willen. Dit kun je bijna niet beinvloeden. Het enige wat je kunt doen is je niet te snel ergens instorten emotioneel. Niet meteen teveel verwachten en als het dan misgaat jezelf afstoffen en verder gaan. Geef de moed niet op, op een dag komt er iemand in je leven, als je ervoor openstaat, die wel een verbintenis met je aan zal willen gaan. Het een hele ontgoocheling als je emotioneel veel in iemand hebt geinvesteerd en later blijkt dat de persoon toch niet verder wil. Probeer ook om als je iemand ontmoet niet meteen heel persoonlijk te worden of meteen hele diepgaande gesprekken te krijgen. Dat kan nogal overweldigend overkomen en je kunt daardoor iemand wegjagen. Ik zeg overigens niet dat jij dat doet hoor maar probeer altijd eerst een vluchtig gesprek aan te gaan en geinteresseerd in de ander af en toe een vraag te stellen en wellicht door te vragen. Ik had eens een leuk contact met iemand via de mail en we zouden afspreken. Maar vóór ons eerste afspraakje mailde hij me al hele diepgaande dingen over relaties en sprak ook al in de "ons" vorm bijvoorbeeld: "ik hoop het zó voor ons" en alhoewel ik een heel diepgaand en hartstochtelijk persoon ben, was ik daardoor afgeknapt omdat ik vind dat je elkaar eerst een beetje moet leren kennen voordat je zo hartstochtelijk wordt. Ik wil niet zeggen dat iedereen daarop afknapt, er zullen vast mensen zijn die dit helemaal geweldig vinden.

Natuurlijk is het niet fair als iemand je laat merken verder te willen en duidelijke interesse toont en soms zelfs intiem met je wordt en dan daarna de boot afhoudt maar dat heeft ook weer te maken met het feit dat men soms denkt iemand leuk te vinden en daarna toch weer niet leuk genoeg.

Dit heeft dus niets te maken met individualisering maar meer met de juiste persoon vinden die bij je past en dat kan soms jaren duren. Ikzelf heb 8 jaar gedate tot ik de juiste persoon vond en ik weet zeker dat jij haar ook zult vinden. Hou jezelf voor dat jij uniek bent en dat jij het waard bent om iemand te vinden die helemaal voor je gaat. Herhaal dit in jezelf en wees ervan overtuigd.

Heel veel succes,

Maria 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gemiddelde score Dating: 7.1 (31x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258139
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+