Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

hoe kom ik in contact met prostituees?

[Gesteld op: 24-11-2009]

Toelichting:
mijn naam is Anna Benyo, ik ben 18 jaar en studeer aan het koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ik ook woon.

voor mijn eindexamens moet ik een profielwerkstuk maken.
en ik wil dat over een onderwerp doen, dat ver van mijn wereld is.
ik bedacht dat prostitutie, een taboe, vast heel interessant kan zijn.


mijn idee voor mijn werkstuk is dat ik meerdere meisjes interview over hun levens.
alleen dit valt vies tegen. het is en lastig want de straten staan vol met pooiers. veel vrouwen zullen natuurlijk niet hun intieme levens vertellen.
bovendien is het wereldje erg gevaarlijk.


mijn vraag is: hoe kan ik het best in contact komen met de vrouwen, aangezien veel van de vrouwen het niet vrijwillig doen?
en hoe vind ik vrouwen die mee willen werken?
ik weet niet of jullie zelf persoonlijk ook in contact zijn met een aantal vrouwen, die mij misschien willen helpen met mijn onderzoek.


ik wil na mijn onderzoek graag bewijzen aan mensen dat prostituees moedige mensen zijn, en ik wil
proberen van het "prostituees zijn zielig" afkomen.


ik weet dat dit een lastig onderwerp is dat ik gekozen heb, omdat er veel meisjes zijn die niet mee willen werken.


ik vind dit een ontzettend interessant onderwerp en het zou heel fijn zijn als u mijn kon helpen!


Groet, Anna Benyo
Antwoord:

Hallo Anna,

Laat ik beginnen met te zeggen prostituees zijn niet zielig. Het zijn hele slimme meiden en vrouwen, ik kan er een paar die echt wel een hoop geld verdienen. Er zijn er ook die niet veel verdienen maar die doen minder op de kamer. Dit legt dan aan hun zelf. Er zullen ook meiden zijjn die voor een pooier werken of gewerkt hebben. Dat is vaak hun eigen schuld. Zij kiezen er vaak zelf voor om bij hen te blijven, zij kunnen ook hulp krijgen of vragen via politie of het PIC of de Rode Draad maar door angst durven zij dit niet te doen. Het ligt aan de branche en een ieder die hierin werkzaam is om dit te registreren, te controleren en hier via de overheid dit te melden zodat de politie dan kan optreden. Echter dit gebeurt naar miijn mening te weining. 

Vaak is het ook een spel van deze meiden om aan papieren te komen of zielig te doen bij hun klanten om extra fooi te krijgen. Er zijn natuurlijk ook uitzonderingen en zijn er ook meiden die echt alles moeten afstaan. Ikzelf heb dat in 5 jaar dat ik werkzaam ben persoonlijk 1 keer meegemaakt dat een meisje voor een vent werkte. Ik had mijn vermoedens maar zij vertelde mij constant dat er niets aan de hand was. En dan kan je ondanks je vermoedens er echt niets aan doen. Het is dan de keuze van de dame zelf. Uiteindelijk heeft zij de beslissing genomen om bij die vent te vertrekken en werkt nu zelfstandig en al haar geld is nu ook voor haar en zo hoort het ook. Dit was een bulgaars meisje. Het geld wat zij nu verdient daar leeft zij van en zij stuurt dit op naar haar zoon en familie in Bulgarije.... Maar zij werkt nog steeds en is echt niet zielig. Ik zal niet zeggen dat zij echt dit werk iedere dag leuk vind maar geloof mij de meeste meiden vinden het echt gezellig en het geeft hen ook een kick. Vaak als zij gestopt zijn missen zij het werk ook weer van daar dat de dames vaak lang doorwerken omdat zij dit zelf willen. Kijk als zij met ander werk een goed inkomen kunnen krijgen dan kiezen zij daar echt voor. Maar 2000 euro netto is toch een hoop geld. Als je 100 euro per dag verdient dan is dat over een hele maand een hoop geld en voor buitenlandse meiden helemaal. Gezien het feit dat zij in Bulgarije misschien hooguit 400 tot 600 per maand zouden verdienen.

Er zijn meiden die gewoon al lang werken 7 tot 10 jaar. Waarom doen zij dit.. 1 het is makkelijk geld verdienen, in hun eigen land verdienen ze minder. 2 niemand weet het, zij zitten en werken in het buitenland en zeggen ik werk in de bediening. 3 als zij een goede boekhouding opgeven kunnen zij veel geld in hun eigen land lenen en zo ken ik een dame die 3 apartementen heeft en 1 winkel van 150m2 in Bulgarije totaal heeft dit een waarde van rond de 150.000 euro dus je ziet er zijn wel slimme dames. Maar allemaal hebben ze een eigen verhaal. 4 Er zullen er zijn die door financiele problemen gedwongen worden om dit werk te gaan doen. Ook Nederlandse dames. Als de overheid zegt dat er een uitstap programma is voor de dames dan klopt dit. Maar als de dames dan van een minimum uitkering moeten leven dan is dat meestal te weinig om hun huidige levensstandaard er op na te houden. Dus ja dan is het dus of werken in deze branche of 1000,- euro minder krijgen via een uitkering. De uitstap regeling is alleen voor Nederlandse dames of dames die een Nederlandse Nationaliteit hebben. Buitenlandse dames hebben geen rechten op gemeenschapsgeld.

Er zijn verschillende mogelijkheden om contact te leggen. Je moet er alleen wel wat voor doen.... Je kan de volgende opties volgen. In Den Haag zit club Bananas Prive tel 070- 3833462 diegene die je hier kan helpen is Jean Piere bel en vraag of je op een avondje langs kan komen om de dames eens te vragen hoe alles werkt en hoe zij hierin terecht zijn gekomen. Meestal zijn het schulden dus financiele problemen die hier ten grondslag aan leggen.  In een club werken meerdere dames en vaak zijn er tekort klanten dus je hebt altijd wel kans om 1 of 2 dames te spreken.

Wat jij zegt over pooiers dat kan maar je hoeft er niet bang voor te zijn. Waar kom je dan??? Ik weet dat in Den Haag ook raamprostitutie word bedreven. Hier kan het wel voorkomen dat de dames pooiers hebben maar daar word door Justitie Politie en Gemeente echt wel op gecontroleerd, dat gebeurt in Alkmaar ook... Je zou dus overdag tussen 12 en 1 uur (overdag is veilig) langs moeten gaan waar de ramen zitten en gewoon eens aan die meiden vragen of je even met hen mag praten... het kan een probleem zijn als je te veel vragen gaat stellen want tijd = geld voor dit soort meiden. Je kan beter vragen wat het kost voor 15 minuten praten en dit dan betalen denk 35 euro. Ja deze dames praten dus voor geld... Maar omdat je waarschijnlijk niet wilt betalen kan je je beter afvragen ...wat zit er dan voor de dames in om jou hun verhaal te vertellen en hun tijd aan jou te besteden als zij dus klanten kunnen mislopen.

Je kan ook even het Prostitutie Informatie Centrum in Amsterdam een belletje geven. http://www.pic-amsterdam.com/ of stuur hen de zelfde email. Zij zijn er net als ik voor iedereen die vragen hebben over prostitutie. Het PIC is er in feite alleen voor de prostituees en ik kan ook de exploitanten van dienst zijn. Mariska Majoor die het PIC heeft opgezet is zelf een oud prostituee. Zij kan je dus heel goed van dienst zijn en jou vraag echt wel beantwoorden.

Of bel de rode draad http://www.rodedraad.nl/ zij zijn er echt voor de dames net als het PIC. En ook hier zijn oud prostituees werkzaam.

Zo moet je toch voldoende info hebben om de dames te kunnen ondervragen en jou profiel werkstuk moet dan ook minstens een 9+ worden.

Groet Karel

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan hoe kom ik in contact met prostituees?:

Wat is de verhouding letters in het spel Scrabble?
      [Gesteld in Bordspellen]
2009-03-25 12:27:29
moeizame zoektocht
      [Gesteld in Psychologie]
2009-03-21 05:58:26
outlook express importeren op mac
      [Gesteld in Computersoftware]
2012-11-22 15:59:17
Waarom is contact via Internet zo oppervlakkig?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-05-27 12:24:36
Inzake een eenheid van 2 stopcontacten met aarding
      [Gesteld in Elektronica & Elektrotechniek]
2010-10-04 22:02:50

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+