Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Dating
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dating en krijg online een antwoord van de specialist in Dating

Zelf een vraag over Dating? Klik hier.
Meer vragen over Dating.
De huidige beheerder van de rubriek Dating:
Naam: A B R Vriens
Bedrijf: Speedydating.nl
Reactiesnelheid: 27 uur
Waardering: 7.1 (van max. 10)
Meer informatie over A B R Vriens vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DatingVragen over Dating via RSS. Klik hier.
RSS over Dating op jouw website?Vragen over Dating op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DatingVragen over Dating via E-mail. Klik hier.

Hoe weet je of hij je leuk vindt?

[Gesteld op: 17-11-2009]

Toelichting:
Hallo,
Ik zit met de volgende situatie.
Sinds een paar weken heb ik een hele leuke jongeman leren kennen. We zien elkaar elke 2 weken op cursus en zitten ook altijd naast elkaar. Als er geen cursus is, chatten we voortdurend, dagelijks 1 uur of soms 4 uur achter elkaar. En dan is er soms weer een paar dagen radiostilte. Op bepaalde onverwachtte momenten stuurt hij me ook wel eens een sms-je. Tijdens de les, praat hij niet zo heel veel. Hij is erg onzeker. Echter zodra de les over is, weet hij niet hoe snel hij weg moet komen, zonder ook maar iets tegen mij of iemand anders te zeggen... Op de chat zijn de gesprekken vooral grappig maar gaan ook over echte heel serieuse dingen zoals relaties, wat iemand wel /niet leuk vind / gewoon de alledaagse dingen.. Op deze manier merk ik dat we elkaar aan het leren kennen zijn. En tot nu toe bevalt me dat zo enrom.... ik ben zelfs heel erg verliefd... Ik heb het gevoel dat hij mijn "2e ik" is.
De laatste keer op cursus was hij zomaar ineens 40 minuten eerder!! en kwam meteen weer bij me zitten... wilde nog koffie gaan halen, maar is toch de hele tijd bij me blijven zitten. en dan is het ook gezellig, en kletsen we een uur in het rond... Ik weet dat hij geen makkelijke tijd heeft gehad.. vorig huwelijk, en heeft ook 2 kindjes.

Ik vind het zo enorm leuk en kan haast niet wachten, terwijl ik aan de andere kant denk dat het allemaal langzaam moet.... mede omdat we nog jaren met elkaar zullen studeren... Ik zou niet willen dat er iets 'mis' gaat... Het gekke is dat ik nu al een gevoel heb dat ik met hem niet iets 'tijdeijks'wil...
Voor zover ik weet is hij aan het daten, en op zoek naar een partner.... en tegelijkertijd heeft hij me ook al eens verteld, nog niet iets serieus te willen.... tja, dat kan natuurlijk vanalles betekenen.... in ieder geval komt het erop neer dat hij me steeds weer op zoekt... me aantrekt en weer afstoot.... van de week voelde ik me niet lekker en had hij voorgesteld om mij op afstand energie te sturen... en dat heeft hij ook echt gedaan!!! zo lief..... Maar ja, hoe merk je nu aan een onzekere man (die overigens niet onzeker is op de chat) wat hij van je vindt.. en of hij geintereseerd is. En wat kun je in mijn situatie doen om iets te laten blijken dat je geinteresseerd bent, zonder hem af te schrikken?
Antwoord:
Hij is aan het daten en zegt dat hij "niet iets serieus wil". Dat alleen al moet je aan denken zetten. Een man die zegt dat hij niet iets serieus wil, WIL niet iets serieus.
Dus met dat gegeven in je achterhoofd, wat wil je dan van hem? Een serieuze relatie zit er dan dus (voorlopig) niet in. Dus ga niet zitten wachten of op hem hopen, want dan verspil je heel veel gevoel en energie van jezelf, er zwemmen genoeg vissen in de zee en degene die het voor jou wordt, die wordt het toch wel. 
Wil je het aankijken zonder al te veel hoop, dan kun je hem best subtiel laten voelen dat je hem leuk vindt. Maak een complimentje af en toe, doe gewoon heel aardig en lief tegen hem maar ga hem niet platbombarderen met berichten of teveel achter hem aanlopen. Doe gewoon je ding en doe gezellig met hem, als het wat wordt dan merk je dat vanzelf maar richt niet alle pijlen op hem, een onzekere man die niet weet wat hij wil. Hij zal je vast leuk vinden anders zou hij niet zoveel tijd aan je spenderen maar iemand leuk vinden en een relatie met iemand willen kunnen hele verschillende dingen zijn! 
Je schrijft dat je verliefd bent, wees daar voorzichtig mee, het is ook wel een knop die aan en uit kunt zetten. Nu je weet dat hij niet iets serieus wil zou ik de knop maar weer even uit zetten als ik jou was. Je moet nog jaren met hem studeren schrijf je en je kent hem pas een paar weken, dus je hebt nog tijd genoeg en de tijd wijst het vanzelf wel uit. Als jij nog vrij bent als hij zijn relatie heeft verwerkt en wel iets serieus wil dan heeft hij geluk, zo niet dan heeft hij pech, toch? Kijk maar om je heen, er zijn genoeg mannen!
Succes!


Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Hoe weet je of hij je leuk vindt?:

hoe kom ik uit me 2de leven (prositutie)
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-05-10 22:05:25
tot hoeveel word mijn inkomen aangevuld?
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2010-04-08 19:33:32
Heeyy, hoe kan ik zien of hij mij leuk vind ?
      [Gesteld in Dating]
2007-12-20 16:37:59
wie ben ik voor hem!?
      [Gesteld in Dating]
2008-08-14 21:03:10
Hou ik van hem of is het afleiding??
      [Gesteld in Psychologie]
2009-04-10 15:20:43

Gemiddelde score Dating: 7.1 (31x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+