Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Arbeidsrecht Advocaat » Arbeidsrecht Advocaat-Limburg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Limburg en krijg online een antwoord van de specialist in Arbeidsrecht advocaat-Limburg

Zelf een vraag over Arbeidsrecht advocaat-Limburg? Klik hier.
Meer vragen over Arbeidsrecht advocaat-Limburg.
De huidige beheerder van de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Limburg:
Naam: Advocatenkantoor Exaten
Bedrijf: Advocatenkantoor exaten
Reactiesnelheid: 22 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over Advocatenkantoor Exaten vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Arbeidsrecht advocaat-LimburgVragen over Arbeidsrecht advocaat-Limburg via RSS. Klik hier.
RSS over Arbeidsrecht advocaat-Limburg op jouw website?Vragen over Arbeidsrecht advocaat-Limburg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Arbeidsrecht advocaat-LimburgVragen over Arbeidsrecht advocaat-Limburg via E-mail. Klik hier.

ontslag met een samenstelling overeenkomst

[Gesteld op: 17-11-2009]

Toelichting:
mijn werkgever wil mijn contract beeindigen met wederzijds goed vinden. Dit door organisatoriche en bedrijfs economische redenen. waar moet ik op letten. Heb ik recht op een uitkering daar ik in Belgie woon echter wel nederlands staatsburger ben. Ik heb alle stukken maar weet niet wat ik kan uithandelen of wat redelijk is.
Antwoord:
Bij het onderhandelen over een beeindigingsovereenkomst zijn er behoorlijk wat punten die bekeken moeten worden. Termijnen, loon en eventuele afkoopsom moeten vastgelegd worden, evenals de afkoop van verlofdagen, de eventuele te nemen maatregelen aangaande pensioen en sociale lasten. Van belang voor uw onderhandelingspositie is hoe sterk uw eigen positie in de markt is en hoe uw huidige arbeidsverband op papier is gezet. Hoe snel verwacht u een nieuwe baan te krijgen? Heeft u eventueel nog begeleiding na einde dienstverband nodig, bijvoorbeeld her- of bijscholing en/of loonbaancoaching? Tot slot zijn punten als de van toepassing zijnde CAO of een eventueel sociaal plan van uw werkgever relevant. Het feit dat u in Belgie woont brengt weer zijn eigen aspecten mee naar de onderhandelingstafel.

Zoals u ziet komen er nog al wat specifieke aspecten bij kijken, die (mede) afhankelijk zijn van de op uw situatie van toepassing zijnde overeenkomsten en regelingen. Het gaat dan ook het bestek van "gratis adviseurs" te boven om dit hier voor u uit te werken.

Ik kan u een gratis gesprek van maximaal een half uur hier ten kantore aanbieden, of u kunt ons de stukken mailen zodat we een inschatting van de situatie kunnen maken. Het is afhankelijk van uw eigen behoefte en de grootte van het financieel belang of we bijvoorbeeld eenmalig de concept-overeenkomst screenen of dat we voor u de onderhandelingen gaan voeren.

Mijn advies is tot slot: laat u niet onder druk zetten als u niet zeker bent van de huidige overeenkomst, maar neem de tijd om een en ander uit te (laten) zoeken.

Met vriendelijke groet,
Katja Bouwens
http://www.advocatenkantoorexaten.nl
------
Alle adviezen zijn vrijblijvend en enkel gebaseerd op de (vaak summiere) casusposities die in de vraag worden weergegeven. Deze adviezen zijn dan ook enkel als richtinggevend bedoeld en kunnen geen volwaardig juridisch advies vervangen. Als advocatenkantoor zijn wij niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van het handelen naar aanleiding van dit advies

Beantwoord door:
Advocatenkantoor Exaten
profielpagina


Gerelateerde vragen aan ontslag met een samenstelling overeenkomst:

Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
waar moet ik op letten bij een arbeidsovereenkomst
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2007-03-13 09:35:40
wanneer loon na ontslag?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2008-07-18 11:00:06
Na 1 september 2003 een huis kopen
      [Gesteld in Advocaten-Zuid Holland]
2007-08-12 21:41:08
Is er een rechtsartikel aan wijzigen ontslaggrong.
      [Gesteld in Ambtenarenrecht]
2011-01-19 17:59:52

Gemiddelde score Arbeidsrecht advocaat-Limburg: 8.0 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+