Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Hond met vergrote prostaat en gedragsproblemen

[Gesteld op: 16-11-2009]

Toelichting:
Sinds n 1/2 jaar heb ik een Boxer overgenomen van iemand die van m afwilde die ik nu niet meer te pakken krijg via telefoon.Kwam er later achter dat met t paspoort is gerommeld,en weet ook niks van zijn voorgeschiedenis.Waarschijnlijk is hij gebruikt voor de fok.Na wat speurwerk kwam ik via de RVB achter dat hij dec. a.s 6 jr wordt. Bij DA hem na laten kijken,alles ok,alleen oren verstopt.Cleaner gekregen.Als ik ze schoonmaak komt er smeer uit wat ruikt naar brok!(nog steeds)Hij kreeg altijd brokken te eten was me verteld.Ik heb hem eerst divers eten gevoerd maar sloeg niet aan zag ik.Sinds 3maanden krijgt hij KVV,vis en groentes.Vanaf dag 1 is hij zeer waaks (binnen+buiten),trekt hij aan de riem, is dominant en soms agressief naar andere honden toe,ook mensen,stilstaande auto's en fietsers houdt hij scherp in de gaten.Ook bij elk geluid, knal,deur die dichtslaat ect. stond hij stil en bleef als een soort in trance staan luisteren.(Als hij kinderen ziet,op straat,kinderen van vrienden die op visite komen of wij bij familie wordt hij blij,en laat zich aanhalen en speelt met ze).Ik dacht eerst t ligt aan z'n nieuwe situatie,vreemd terrein,baas,huis ect. Na een tijdje KVV werd hij wat rustiger op straat en wat levendiger in huis,behalve als hij andere honden ziet.Haren omhoog,grommen en wil er op af.Hij ging snuffelen aan bomen ect.wat hij eerst niet deed,en fietsers en auto's reageert hij niet meer zo op.In huis is het een schat,blaft alleen als de bel gaat,bij onbekende visite is hij even waaks maar dat veranderd direct bij een aai en lief woord.Wel viel me op dat hij uit zichzelf niet speelde in huis.Buiten is hij gek van een bal en speelt en rent ermee als een klein kind.Inmiddels ballen we ook in huis en hij houdt van een lekker botje op zn tijd.2 weken geleden begon zn piemel te bloeden.Naar DA gegaan.Een zwaar vergrote prostaat.Hij kreeg chemische castratie en kuur. Nu als hij doorkrijgt dat we uitgaan gaat hij krabben in t niets,gapen,hijgen en wordt opgewonden. Bij thuiskomst is hij doodop en eet+slaapt alleen maar.Hij is rustiger aan de lijn maar weer zeer nerveus voor alles en gaapt om de paar meter.Vandaag besloten met DA hem te laten castreren volgende week.Ik denk niet dat dit alleen de oplossing is en zoek naar iets op gezonde basis, zodat hij wat innerlijke rust krijgt en zijn trauma's kan verwerken/vergeten ect., zodat hij wat vrolijker door het leven kan gaan.Zodoende kwam ik uit op Bach zou graag advies willen
Antwoord:
Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor u zo mooi uiteengezette en duidelijke verhaal ! Ik zou uw Boxer graag willen helpen. Ik zou een op hem aangepaste bachbloesem samenstelling kunnen maken. Ik heb dan nog wat meer gegevens nodig van uw Boxer, zijn gedrag nog iets meer uitgediept willen zien. Dit omdat hij een verleden heeft, veel heeft meegemaakt en plots heel ander gedrag vertoont!

Graag heb ik dan contact met u via mijn website, stuurt u dan even een bericht om verder een en ander te bespreken ook om u van nog meer advies te voorzien, dan hier mogelijk is ! 

Ik zou graag een samenstelling willen maken voor uw Boxer of in overleg met u dat u dit zelf doet , wanneer u dit zou willen kunt u me even mailen middels het contactformulier op mijn website:

http://www.bachbloesem-advies.vpweb.nl/

Wilt u hem eerst zelf helpen met een samenstelling dan zou ik de volgende bloesems adviseren: Star of Bethlehem, Honeysuckle, Mimulus, Cherry Plum, Vine Vervain en Olive.

Deze combinatie helpt gebeurtenissen uit het verleden te verwerken, angsten te helpen overwinnen, overenthousiasme die zich sterk naar buiten richt te reduceren naar innerlijke rust een stuk energie te blijven behouden, en dominantie binnen de perken te houden. Voor een meer gericht advies op uw boxer zijn gedrag, heb ik zoals eerder vermeld liever een uitgebreidere toelichting over zijn gedrag/stemming en emotie van nu, maar dit is de eerste aanzet die ik u graag wilde geven ! 

Vriendelijke groet,
Mw J. Osinga
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Hond met vergrote prostaat en gedragsproblemen:

Verband tussen verstoord prostaat en nierfuntie?
      [Gesteld in Nierziekten]
2011-01-17 12:26:34
Kan een kind zomaar apart gezet worden?
      [Gesteld in Basisonderwijs]
2012-01-05 10:12:20
behandeling van een vergrote prostaat
      [Gesteld in Homeopathie]
2008-04-29 12:39:30
onze jongste hond van 3 jaar plast binnen
      [Gesteld in Hondengedrag]
2009-11-19 00:47:30
mjin 4jarige chihuahua-reu,blijft in huis plassen,
      [Gesteld in Hondengedrag]
2009-11-19 00:50:45

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+