Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

babykleertjes meegenomen

[Gesteld op: 03-11-2009]

Toelichting:
Ik droomde dat ik naar mijn vorige woning ging zomaar en de huidige bewoners lieten mij binnen. Ik zag dat mijn houten vloer er niet meer was maar een andere iets donkere gladde houtenvloer. de bewoners gingen weg en lieten mij achter in de woning ik ben naar de zolder gelopen en zag twee ronde tasjes waarin ik babykleertjes van mijn dochter in had opgeborgen en nam dat mee. beneden aangekomen waren een aantal mannen keurig in pakken gekleed net binnen zelf opengedaan en die schenen daar een met z;n allen een kamer te huren. even later zag ik mijn vriend waarmee ik geen echte relatie meer hebt wel vanwege de kinderen is er contact en is hij ook in mijn huidige woning maar zelf hebben wij weinig contact met elkaar ook in de woning verschenen en die nam een babybedje mee kleur bruin op wieltjes. klapte het in en zei dat het bed van ons dochterje was wat niet zo was en dat zei ik ook dat het niet haar bedje was. toen ik in die woning ging had mijn dochtertje geen babybedje meer. Heb twee kinderen de jongste is een zoon maar in de droom ging het dus om de spulletjes van mijn dochtertje. met andere woorden ik vond het normaal om de babyspulletjes mee te nemen die ik achtergelaten had en met mijn vriend kreeg ik een woordenwisseling omdat ik vond dat hij tenonrechte iets aan het stelen was dat niet van ons was geweest. vreemd vind ik de droom omdat hij opeens vlak na mij in dewoning kwam alleen waren de huideige eigenaars niet aanwezig en ook dus iets steelt wat niet van ons is maar het gaat dus wel om ons dochtertje en niet onze zoon. Hij heeft twee kinderen die ouder zijn een zoon en een dochter zijn zoon uit een eerder huwlijk studeert in belgie dochter woont in suriname wij zijn niet getrouwd. Woon nu 4 jaar en 6 maanden in deze woning en voel mij ook prima in de woning.
Antwoord:
Ik denk dat jou droom heel sterk iets kenbaars wil maken, het afsluiten van je verleden , en kijk in de toekomst want daar zit je geheim op gelukkig worden.Dit wil niet zeggen dat je dat nu niet bent , maar er zit een boodschap in.Ik denk dat jij en je (ex)vriendje iets af mogen sluiten, zodat jullie allebei verder kunnen met dit leven.En soms kunnen dromen bijna werkelijk zijn , zo zie je maar in jou droom weer. Ik wens je veel succes met je kinderen.Veel liefs,Maurits Dielemans 
 
Reactie vraagsteller:
Ik heb inderdaad het gevoel dat dit met de toekomst te maken heeft. Alleen weet ik niet of het te maken heeft dat wij verder gaan. De kinderen hebben hun vader nu nog nodig en dat gun ik ze ook.
 
Antwoord Beheerder:

Nou ik denk dat jullie relatie in een soort crissis zit, maar nogmaals luister goed naar je hart, daar zitten jou antwoorden in.

En klopt kinderen hebben een vader nodig, maar als je zelf niet gelukkig bent en ter willen van de kinderen blijft bij wijze van.

wie houd dan wie voor de gek!!

Maar veranderingen gaan toch gebeuren, dit hou je niet meer tegen , en het zal positief zijn , want anders geeft jou droom dat niet aan .

bedankt nog voor je reactie, veel liefs,

Maurits Dielemans

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan babykleertjes meegenomen:

schulden
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2007-07-03 11:54:54
Onterechte WSNP
      [Gesteld in Bewindvoering]
2008-01-30 14:03:25
Moet vriendin meebetalen?
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2008-11-02 17:14:53
conflict
      [Gesteld in Ontslagrecht-Friesland]
2010-04-02 12:21:59
Mediator (kandidaat-notaris) partijdig?
      [Gesteld in Notaris-Friesland]
2011-03-11 14:34:57

Gemiddelde score Dromen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+