Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

een onafgemaakt leven

[Gesteld op: 02-11-2009]

Toelichting:
Ik heb het gevoel dat ik in mijn vorig leven iets niet heb afgemaakt en dat ik daar nu voor moet boeten.tenminste zo noem ik het maar.ik heb een heel sterk gevoel over canada.heb dan ook meer het gevoel een canadese te zijn dan een nederlandse.en wat ik ook doe in dit leven ik kom niet vooruit.het is net of ik alle ellende aatrek en weet me echt geen raad meer wat te doen.misschien dat iets uit mijn vorig leven me kan helpen bij de raadsel die ik heb ik dit leven.krijg echt het gevoel dat ik in mijn vorig leven niet zo'n goed leven heb gehad omdat ik in dit leven altijd foute mannen aantrek zoals ik dat noem.Ik heb heel veel met indianen droom der ook vaak over.maar mijn grootste vraag blijft of ik iets in me vorig leven kan hebben gedaan wat niet is afgemaakt en dat het nu in dit leven gewoon doorgaat net zolang tot ik het heb afgemaakt.Mijn dromen zijn altijd negatief.Ook heb ik volgens mij speciale gaven want ik voel dingen aan die gaan gebeuren en het zijn nooit van die plezierige dingen,Vannacht bijvoorbeeld droomde ik dat mijn zoon overleden was,hoe en waarom kan ik mij niet herinnen weet alleen nog dat hij overleden is.met al die dingen die mij gebeuren heb ik toch sterk het gevoel dat ze uit een vorig leven komen.Ook heb ik een hele sterke band met mijn oudste zoon dat zodra hij pijn heeft hoe dan ook hetzij ene hechting die gezet moet worden of wat dan ook dat ik de pijn voel en precies op de minuut af kan vertellen wanneer het is gebeurd,met al dat soort dingen krijg ik sterk het gevoel dat ik een heks ben geweest in mijn vorig leven en dat mij dat nu nog achter volgt.
ik hoop dat dit niet al teveel doormekaar staat want heb het gevoel dat ik van de hak op de tak spring maar er is ook zoveel waar ik mee zit.hoop dat u mij hier enig antwoord op kunt geven zodat ik verder kan en het ene plaats kan geven zodat ik aan de dingen kan werken waar het nodig is.

vr groet t.postma
Antwoord:

Beste T….,

 

Dat je van de hak op de tak springt, is helemaal niet erg. Zolang je maar wat opschrijft, dat recht uit je hart komt. Dan kan ik er het meeste mee, of dat nu wel of niet ongestructureerd lijkt voor je.

Ik merk wel op uit dat wat je schrijft, dat je een niet zo positief beeld hebt van jezelf en dat is jammer. Onder al die ‘hak-op-de-tak’zinnen zit een lieve moeder die veel voor haar zoon overheeft. Maar door diverse teleurstellingen in je leven nu, ben je gaan geloven dat het aan jou ligt ipv aan soms ook de ander of de omstandigheden. Betrek dus in jou geval niet alles op jezelf wanneer het oorzaak en gevolg betreft.

Iedere man/vrouw/kind om je heen, stapt dit leven binnen met onafgemaakte zaken uit het verleden. Ieder heeft vele levens geleefd. En lang niet al die levens kunnen mooi afgerond zijn. Ik bedoel, je sterft niet altijd vredig op hoge leeftijd in bijzijn van iedereen die je lief is ;)

De term ‘boeten voor wat je deed’ is ook een beetje zwaar. Je leert wat je kan in een leven, soms sla je de plank mis, daar leer je van, al is het in een ander leven, in een daaropvolgend leven. Zolang je zo goed mogelijk je best doet, doe je het aardig. En echt, iedereen is wel eens een keer goed of slecht geweest. Het bestaat niet dat je alleen maar goede vorige levens had en daarvan leerde, dat zou wel erg eenzijdig zijn. Van ‘slechte levens ‘ leer je misschien nog wel sneller J Ik zeg maar altijd: een geweten bouw je langzaam op, door goed en slecht te zijn en alles daar tussenin.

 

De indrukken van je vorige levens zijn vaag voor mij: een Noord-Amerikaanse Indiaan, een man, wonend tegen de grens van Canada. Niet in Canada, maar wel in dat grensgebied in de natuur. Woning van die Indiaan is geen tipi of wigwam, maar een zogenaamde ‘longhouse’, een houten woning waarin meerdere families woonden. Die man voelde zich thuis in dat leven in de natuur, in dat gebied, temidden van zijn familieleden, grote familie. Vissen, jacht etc. Misschien hou je dit leven ook wel van vis die vers gevangen is J?

Er zal misschien best wel een vorig leven zitten waarin je vervolgd bent om je ‘voorgevoelens’, maar dat is niet een leven ‘als heks’. Ook je dromen en angsten en voorgevoelens nu betreffen je familie/gezin, en hebben minder te maken met paranormaal zijn. Het zegt meer iets over je liefde en grote betrokkenheid bij je gezin. Vertrouw erop dat je telepathische band met bijv. je zoon zo goed is, dat je echt wel voelt wanneer er iets ergs aan de hand is. Je maakt je echter zoveel zorgen, dat je angstdromen krijgt die niets met voorgevoelens te maken hebben. Ze komen voort uit teveel zorgen-liefhebben. Doe er verstandig aan om je zoon losser te laten naarmate hij ouder wordt. De band is nu ´te´. Je zit m te dicht op de huid. Hij redt zich wel in het leven, hij zal minder teleurstellingen tegenkomen dan jij helaas hebt ervaren.

 

Je dromen zijn echt niet altijd negatief, maar jij voed jezelf met teveel zorgen en angsten wat betreft mensen waar je om geeft. En die angsten zorgen voor enge dromen, die niet eens waarheid hoeven te worden of uit hoeven te komen. Wees gerust, je bent dit leven niet paranormaalgevoelig genoeg om echte voorspellende dromen te hebben. Dus als je droomt dat je zoon overlijdt, is dit bij jou gewoon pure angst om hem te verliezen ipv dat het zal gaan gebeuren op termijn.

Een goeie tip voor jou: ga eens naar bed ‘s avonds met een grappig, leuk, humorvol boek ipv te liggen malen over wat er allemaal kan gebeuren. Leef meer in het moment van NU ipv vooruit te kijken in angst of achterom te kijken naar akelige vorige levens die er nu voor jou veel minder toe doen.


Lieve groet, Marianne  
 
Reactie vraagsteller:
Dat van di noord amerikaanse indiaan kan ik me wel in vinden.ik ben ook graag buiten.ik voel me snel opgesloten en claustrofobisch in kleine ruimten.als ik ene paar dagen niet buiten ben geweest vliegen de muren op me af en vissen ja dat mag ik ook graag doen.Ik kom op het moment niet veel buiten want heb geen werk,ben vanwege vorig werk naar utrecht gegaan ,van oorsprong kom ik uit friesland.mijn vriend is een moeilijk persoon en wil niet dat ik alleen weg ga dus ik zit nu 24 uur per dag tussen 4 muren en dat benauwd me..maar voor dit antwoord geef ik je een dikke 9 groetjes tallina postma
 
Antwoord Beheerder:

Dankjewel voor je reaktie. Ook al zit je thuis 'vast', zorg ervoor dat je elke dag even naar buiten gaat, al is het maar voor een wandelingetje naar de eerste beste winkel in de buurt. En als je toch binnen wilt blijven zitten, laat je geest dan op reis gaan (muziekje, meditatie oid) dan krijg je minder last van het gevoel 'opgesloten te zitten'. Lieve groet, M.

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan een onafgemaakt leven:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Hoe los te laten, te accepteren en verder te leven
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2009-12-12 21:59:32
Zie toelichting voor vraag.
      [Gesteld in Taal]
2010-01-30 18:45:49
Waar haal ik "het"vandaan.....
      [Gesteld in Vorige Levens]
2010-01-31 17:27:37

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+