Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Geestelijke Gezondheid » Psychologie » Kinderpsychologie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Kinderpsychologie en krijg online een antwoord van de specialist in Kinderpsychologie

Zelf een vraag over Kinderpsychologie? Klik hier.
Meer vragen over Kinderpsychologie.
De huidige beheerder van de rubriek Kinderpsychologie:
Naam: DEVOTAS
Bedrijf: Devotas
Reactiesnelheid: 25 uur
Waardering: 7.5 (van max. 10)
Meer informatie over DEVOTAS vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over KinderpsychologieVragen over Kinderpsychologie via RSS. Klik hier.
RSS over Kinderpsychologie op jouw website?Vragen over Kinderpsychologie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over KinderpsychologieVragen over Kinderpsychologie via E-mail. Klik hier.

omgang (nu 1dag) uitbreiden naar slapen. wanneer?

[Gesteld op: 01-11-2009]

Toelichting:
Ik heb met myn zoon van byna 4(17nov) een omgang van zeker 1x p.m (2x als het financieel toelaat, vader was daarby aanwezig) Ik bel 2x p.w met hem op vaste tijden, soms 10min soms half uur, en de laatste 2 maand(sept/okt) is er omgang geweest zonder vader erby. 1x zelfs bij vader thuis in bad en op bed gestopt, verhaaltje voorgelezen daar zn pa naar een concert wou. Alles verliep prima! geen gehuil of vraag om vader, welke pas s'avonds om 22u thuis kwam. (vader is 12u s'middags weg gegaan)Myn zoon gaf aan graag met my en myn partner mee te gaan, zelfs meerdere malen. (Ga je mee? "naar jullie huis"? nee liefje, naar de auto) Nu komt myn zoon 11nov by my voor Sint Maarten, vader blyft die avond by ouders v.z. in het noorden. Heb gevraagd of hy mee wil werken i.v.m PROBEREN blyven slapen daar vader dichtby blyft, maar vader weigerd pertinent mee te werken aan uitbreiding. 11nov is ook puur gelukt omdat ik hem met neus op feit heb gedrukt: ik hele dag oppassen voor concert? kan hy ook by my komen voor lampion lopen. (reactie vader: had opa&oma ook kunnen vragen! myn reactie: dan had je dat moeten doen.) Vader heeft afgelopen 3jr heel erg moeilijk lopen doen, waardoor omgang langzaam op gang is gekomen. Myn zoon gaat graag met my mee, en vraagt dan ook niet om vader of naar huis v.z. Vader is degene die niet verder wil uitbreiden, ook niet slapen en gebruikt myn zoon daarvoor! Myn zoon kan ook by opa&oma slapen v.z, terwijl meneer op moet treden in A'dam! Redernatie jegens my: bang dat hij s'nachts wakker zal worden en om vader zal vragen. Maar ik ben zyn mama! Ben ik nu egoistisch? Kan ik hem dan niet geven, wat vader denkt hem wel te kunnen geven?
En wil ik te snel met slapen? myn gedachtegang: het zal spannend zyn de 1e keer, natuurlyk, maar ben bang by te lang dralen dat myn zoon zyn vaders angsten overneemt en we dan "nog verder van huis zyn"
Vraag ik teveel? En te snel?

(p.s uit elkaar gegaan daar hy my voor keus heeft gezet tussen myn middelste zoon (andere vader) en hem. Gekozen voor myn zoon. had geen huis of plek, ben weggegaan door elke dag ruzie, jongste spontane huilbuien, middelste handjes op oren, konden het niet meer aan(alle3). afspraak gemaakt: huisje zoeken, dan jongste weer by my daar hy toen nog maar 6mnd was. middelste was 6, bank is snel opgemaakt. Na 4 dagen kort geding van v.z rechter beslist KB erby en alles moest blijven zoals het was. Heb myn zoon toen pas na 7 maand weer gezien!! 2006/2007)
Antwoord:

Hallo,

Wat is de vraag nou precies, want het zou slim van je zijn als je eens hulp ging zoeken bij een praat groep of een maatschappelijk werker(ster)  Het is duidelijk dat jullie mekaar niet kennen en of snappen en hier moet het kind onder lijden.  Jij weet dat hij gewoon niet wil dat je zoon blijft slapen... accepteer dit of zoek een andere weg maar dwingen kan je niet als hij nee zegt dan is het nee.  

En wat hiervan de reden is of mag zijn ... hij wil dit niet en dat zal zijn oorzaak hebben, maar laat los en ga je eigen weg met je zoon.

Sterke.....

André van Well

 
Reactie vraagsteller:
hihi, sorry. te omslachtig? beide ouderlijk gezag. hij wil niet meer via rechtbank maar wil ook niet meewerken?? (ik weet dat het op rechtbank uitdraait.) Heb nu byna 1 jaar stabiel contact met myn zoon, hele dagen. (daarvoor ook, maar was toen dagdeel) en heb recht op uitbreiding, volgens rechter. Maar wil ik misschien te snel? kan myn zoon het wel aan op deze leeftyd? als ik uitbreiding omgang aanvraag, denk ik dan niet alleen aan mijn eigen gevoel? want wat vader zegt en hoe zoonlief reageerd, komt niet meer overeen. (toen zoontje my opnieuw moest leren kennen, vond hy het eng. dat is nu 2 jr geleden)
 
Antwoord Beheerder:

Hallo,

Het gaat zoals het gaat, maar als hij niet wil dan is het hoopeloos.... en durf toe te laten dat iets niet gaat...

Jammer maar dit is dan wel even het beste, geef alles zijn tijd dan zal het msschien goed komen maar ..... zekerheid heb je nooit.

Succes.....

André..... 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan omgang (nu 1dag) uitbreiden naar slapen. wanneer?:

niet erkent, geen alimentatie?
      [Gesteld in Persoonsrecht en familierecht]
2010-10-14 16:02:38
Slapeloosheid
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2006-12-06 19:09:46
hoe krijg ik dunne benen en een patte buik ?
      [Gesteld in Kickboksen]
2009-06-25 17:35:32
hond plast & poept soms in de zetel
      [Gesteld in Hondengedrag]
2013-08-22 10:27:02
geldt het recht van voorkoop bij bouwgrond
      [Gesteld in Notaris-Belgie]
2008-09-29 18:37:27

Gemiddelde score Kinderpsychologie: 7.1 (124x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+