Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Dood » Zelfdoding
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Zelfdoding en krijg online een antwoord van de specialist in Zelfdoding

Zelf een vraag over Zelfdoding? Klik hier.
Meer vragen over Zelfdoding.
De huidige beheerder van de rubriek Zelfdoding:
Naam: Roy Smit
Bedrijf: gz instelling
Reactiesnelheid: 16 uur
Waardering: 6.8 (van max. 10)
Meer informatie over Roy Smit vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ZelfdodingVragen over Zelfdoding via RSS. Klik hier.
RSS over Zelfdoding op jouw website?Vragen over Zelfdoding op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ZelfdodingVragen over Zelfdoding via E-mail. Klik hier.

Zelfmoord, verstikking met plastiek zak

[Gesteld op: 01-11-2009]

Toelichting:
U heeft twijfel bij deze methode, allicht bewust om mensen te ontraden, maar weet jij wel wat het is om heel je leven ongelukkig te zijn (42j), zelfs mijn arts is akkoord met euthanasie (haar voorwaarden zijn volbracht en hebben niet geholpen!!), maar vindt geen opening in de wet, toch niet op mijn leefijd. Heb al zoveel pillen geslikt tegen despressie en ben onlangs bijna een jaar opgenomen wegens zelfmoordpoging, heeft geen zin als je echt levensmoe bent. waarom helpt men mensen niet die echt levensmoe zijn!!!!
Toch is de plastiek zak methode op een andere site bij de meest gebruikte methodes, hier is opsomming site (is wel gebrekkig nederlands):
Er zijn veel verschillende manieren mensen zelfmoord plegen, de meest voorkomende zijn hieronder
beschreven:
-Opknoping: Dit is de meest voorkomende methode van het plegen van zelfmoord. Deze methode leidt tot het breken van de nek of het breken van de luchtpijp zodat adem niet bereikt de longen.
-Exsanguination: Dit houdt in het plegen van zelfmoord door een vermindering van de pols of de
halsslagader. Het bloedverlies is zo hoog dat zelfs als je haast de persoon naar het ziekenhuis, de prognose is niet erg goed.
-Verstikking: De persoon zal meestal gebruik maken van het plastic zak over het hoofd of ademen rook van koolmonoxide.
-Springen van een brug: De beroemde Golden Gate Bridge in de VS is een populaire plek.
-pillen: steeds veel gebruikt methode maar de weinig efficient, doorsnee medicatie volstaat niet
- onder trein springen.

Ik denk wel dat de zakethode moet lukken, stikken is stikken. Wel nuchter best denk ik, enkele jaren geleden is een vliegtuig neergestort, iedereen is gestikt, verluchting stond manueel (vergeten door technieker) ipv auto, piloten dachten er niet aan dit na te zien, iedereen gestikt, maar ik denk dat sommigen eerst hun eten hebben gebraakt?! Werd ooit nagespeeld op NGC.
Ik zet geen e-mail, heb geen zin meer in collocatie en u kan toch antwoorden pp het forum.
Ach op het forum post zetten heeft ook geen zin, u kan toch niet veel antwoorden, en als ik mail opgeef, gaat u het ook niet doen, want dit is gepubliceerd en je zou verantwoordelijk kunnen gesteld worden, als men hier iets van terugvindt
Antwoord:
Hallo.   Ik heb inderdaad mijn twijfels over de plastic zak methode niet dat deze niet dodelijk kan zijn maar de methode moet heel precies uitgevoerd worden om doelmatig te zijn, en is in veel gevallen is de plastic zak methode onbetrouwbaar gebleken.   Er zijn misschien wel honderden manieren te bedenken hoe men zelfmoord kan plegen maar belangrijk is niet dat er een kleine kans is dat men misschien wel dood kan gaan .   Belangrijk is :      -Dat een methode een grote kans van slagen bied      -Dat men op een zo vredig mogelijke manier sterft.      -Dat als men toch overleeft men zo min mogelijk schade aan de zelfmoord poging ondervind .      -Dat men een ander niet in gevaar brengt.   Als een zelfmoord methode aan deze 4 eisen voldoet dan heb ik tenminste nog het idee dat iemand bewust en zijn zelfdoding overdacht heeft.   Ik heb al regelmatig gewaarschuwd voor het gebruik van zelfmoord methodes van Amerikaanse sites, de informatie op deze sites zijn over het algemeen sterk verouderde en incompleet en ik raad u dringend af om een van deze zelfmoord methodes te proberen.    Eigenlijk stel je maar één vraag en dat is of ik weet hoe het is om een heel leven ongelukkig te zijn, ik ga niet op persoonlijke vragen in dus je zult het nooit weten.   Ook mij arts is akkoord gegaan met een euthanasie verzoek en ook ik leef nog steeds, misschien een teken dat artsen iets te makkelijk euthanasie toezeggen of deze toezegging gebruiken om de cliënt aan het lijntje te houden.   Veel zelfdoding methodes die op Amerikaanse sites  beschreven staan leiden er niet toe dat men sterft of als men toch sterft gebeurt dit vaak op een gruwelijke en vaak pijnlijke manier .   Ik raad u aan goed na te denken voor u ergens aan begint.   Meer informatie over zelfdoding en medicatie kunt u vinden in het boek  “een waardig levenseinde in eigen hand” door Boudewijn Chabot.   Ik adviseer u om goed na te denken voor u aan zelfmoord begint en om zeker geen zelfmoord poging in een opwelling te doen.   Ik wens u veel sterkte   Erik .   http://www.eenwaardiglevenseinde.nl
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Zelfdoding:
Automutileren


Gerelateerde vragen aan Zelfmoord, verstikking met plastiek zak:

graag ontvang ik meer info over schaamlipverkleing
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2007-03-15 22:11:00
Jzelf ophange op een rustige manier
      [Gesteld in Zelfdoding]
2009-09-12 23:53:55
Vervolg op:jezelf ophange op rustige manier
      [Gesteld in Zelfdoding]
2009-09-13 18:54:40
leren bij volgende levens
      [Gesteld in Vorige Levens]
2010-11-18 13:40:09
navelbreuk operatie in comb met buikwandplastiek
      [Gesteld in Geneeskunde]
2011-11-30 17:20:35

Gemiddelde score Zelfdoding: 6.8 (41x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+