Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

Wat betekenen deze 2 dromen?

[Gesteld op: 26-10-2009]

Toelichting:
!e droom is dat ik met mijn man op vakantie was we moesten afscheid nemen van een goede vriend van ons. Mijn man stond al beneden en wij die vriend en ik stonden boven aan een heel brede maar witte trap. we hadden elkaar vast en opeens begint hij te huilen en zegt dat hij verschrikkelijk veel van me houdt. mijn man bleef maar roepen dat ik moest komen omdat we anders onze vlucht zouden missen. toen werd ik wakker
inmiddels ben ik gescheiden.

2e is dat ik al een paar keer gedroomd heb dat mijn moeder enmijn oudste zus werdern ontvoerd telkens waren het heel oude huizen maar met een witte schuur ik was er bij maar vben gevlucht naar de buren al een even oud huis maar met heel lieve miensen die me een kamer aanboden zodat ik precies kon zien wat er gebeurde aan de andere kantmijn moeder is vorig jaar overleden
Antwoord:

Deze droom kan jou onderbewuste bescherming zijn , en in dromen verwerk je ook meestal je leven.

Probeer voor je zelf dingen een plaatsje in je hart te geven , want dat heb jij heel erg nodig , wit staat voor zuiverheid en liefde de bron.

dus daarom zijn in jou dromen de meesten huizen wit , daar geniet je van bescherming, dit kan ook inhouden dat je in je daagelijkse leven veel meer voor je zelf moet opkomen , en je meer mag gaan uiten.

dit is goed voor je energie en voor je lichaam , want heb het gevoel dat je soms wel is moe bent van je verleden, ook dit mag je een plaatsje geven in je hart.

veel liefs ,

Maurits Dielemans

 
Reactie vraagsteller:
Hallo Maurits
Bedankt voor je uitleg, je hebt helemaal gelijk, mijn verleden is niet mis en ik vind het zeker moeilijk om voor me zelf op te komen. Ik zit vooral de afgelopen maanden in een diep zwart gaat waar ik geen uitweg meer zag. Ilk ben daardoor bijna de vriend waar ik over droomde verloren omdat hij niet meer tegen de negativiteit kon die ik uitstraalde. Hij gaf me echter daardoor wel nieuw inzicht want voor geen goud zou ik hem kwijt willen. We runnen samen een stichting voor minderbedeelde kinderen en boeken zo langzamerhand heel veel vooruitgang. Ik heb hem daarvoor in de 1e plaats nodig voor de contacten en de taal in het land waar we opereren. Maar ook de genegenheid en het daar altijd welkom te zijn, zijn soms voor mij bokkige houding waardoor hij me weer eens goed op mijn nummer zet en ik weer kracht en moed vindt door te vechten. Zelf ben ik heldervoelend heb voorspellende dromen en lees foto's, meestal karakterbeschrijvingen maar ook krijg ik vaak dingen door, vooral van overleden mensen zodat ik troost mag doorgeven aan mensen die dit nodig hebben. Mijn leven bestaat uit dienstbaarheid en als ik zo'n fotosessie doe doe ik dat uit liefde om de ander te beschermen tegen kwaad of verdriet bereid ze er zeg maar langzaam op voor dat er dingen staan te gebeuren die niet of juist wel heel leuk zijn. Hoop dat via e-mail je nog een keer een reactie zou willen geven op deze reactie. Nogmaals het klopt allemaal precies zoals jij het hebt uitgelgd.

warme groet en veel liefs
Herma
 
Antwoord Beheerder:

Bedankt voor je reactie , en ik zal nog even iets meegeven op je reactie !!

Ik heb zelf ook een gave waar ik nu helemaal mee werk , het geeft me rust en ik kan mijn energie kwijt, voor jou zou het goed zijn om dit ook te gaan doen, als je een gave beschikt krijg je van te voren altijd hele zware levenslessen mee, deze zijn er bij jou ook geweest , maar heb het gevoel dat je nu er veel meer mee mag gaan doen.

ik heb zelf ook een bellijn dat zie je terug in mijn profiel , dit zou al een goede start kunnen wezen om alles verder te kunnen ontwikkelen.

maar jou leven krijgt straks veel meer rust , let maar op mijn woorden.!!

veel liefs Maurits Dielemans

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Wat betekenen deze 2 dromen?:

veel dromen, oorzaak?
      [Gesteld in Psychiatrie]
2010-02-25 19:51:42
ik droom heel vaak dat ik een nieuwe liefde heb
      [Gesteld in Droomuitleg]
2010-03-01 23:32:20
droom over dood schoonvader, 2e keer
      [Gesteld in Dood]
2010-03-31 13:38:37
Hallo, ik ben Dominique.
      [Gesteld in Ufo's]
2011-06-05 23:13:32
Is deze herhalende nachtmerrie uit een vorig leven
      [Gesteld in Re´ncarnatietherapie]
2011-09-04 18:37:24

Gemiddelde score Dromen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+