Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Ufo's
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Ufo's en krijg online een antwoord van de specialist in Ufo's

Zelf een vraag over Ufo's? Klik hier.
Meer vragen over Ufo's.
De huidige beheerder van de rubriek Ufo's:
Naam: Burt
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 12 uur
Waardering: 7.6 (van max. 10)
Meer informatie over Burt vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over UfoVragen over Ufo's via RSS. Klik hier.
RSS over UfoVragen over Ufo's op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over UfoVragen over Ufo's via E-mail. Klik hier.

wat is de betekenis van al het water

[Gesteld op: 22-10-2009]

Toelichting:
Ik droom geregeld over water. Ik ben in het buitenland en het stadje staat onder water, ik ben met een groep waar ook mijn vriend en oudste zoon bij zijn. Ik zwem in het water en zoek mijn weg tot ik een plek vind waar ik me op het droge kan hijsen. Dit is tussen allerlei winkeltjes en anderen zijn nie in he water Ik ben niet angstig. Als ik op het droge kom kom ik een reisleider tegen en daarna mijn vriend die erg bezorgd is over mij.
Een andere droom was in een warm gebied, ik loop in ee stadje op een asfaltweg met een vriendin en ineens komt er een vloedgolf door de straten op mij af. Ik ben niet bang, maar verbaasd. Iedereen gaat rennen en schreeuwen en ik loop gewoon door.
Antwoord:

Mijn beste vraager/ster.ik ben nog steeds de UFO spesialist 'wat U daar' over vraagd krijgt U een antwoord,omdat ik dat al sins 1974 doe.dat is ongeveer 35 jr. ufos zijn geen geesten geen engelen niks magies,maar machienes.van buiten ons zonnestelsel en galexies.van ongelovige hoge kwalitijd en techniek.zelf denkende  metalen die wij niet kennen waar je doorheen kankijken.dat kan opgloeien tot plasma. snelheden die onbeschrijfelijk zijn..enz..dus wel tastbare fijten,   dromen''  zal altijd een grijs' gebied blijven.omdat dat met onze ziel te maken heeft.en die is ontastbaar ook al zijn er aliens die tegen het half stoffelijke aan zijn.die zijn idd instaat' door de muur naarbinnen te komen. maar een droomlichaam..ik heb er al eens over gehad in de vorige  antwoorden. ook eens over de droom van die narren bij het bed in vuur. uw droom komt in vlagen voor bij meerdere mensen in periodes. ik begin met mezelf.de laatste tijd droom ik ook veel over water. soms zwart(is niet goed)dat kan een drijging tot faiesement zijn,of andere tegen slagen.ik zag het ooit eens weer ophelderen,en toen kwam er verlichting . pas geleden kwam er op een strandje in het buitenland zwart water op me af.om de hoek. ik liep verder richting waar ik onderdak had,niet echt de weg wist,maar  kwam halverwegen de weg ,waar een gat was met water. maar dichterbij ,was het wit water.nog dichter, bleken het celletjes te zijn ronde platte celletje,ik dacht '' dat word koud  en dan ga ik dood,maar ik zakte al naar beneden en het bleek zeer aangenaam koel waterachtig spul te zijn.waar ik best nog even in wilde blijven (een perfecte koelte)maar ging er toch uit.er stonden bouwkundige bij te kijken.toen werd ik wakker.bij het zwarte water voelde ik me beklemd,en die witte celletje die zo heerlijk cool waren voelde ik me goed en bevrijd.maar het  was niet transparant. dus wat kan dat beteken.een voorspelling is zeker. die droom van U duid zeker op een voorspelling. ik ben niet de persoon om U te zeggen wat U wel of niet moet doen,maar ik zou voorlopig uit de buur blijven van reisverenigingen en bureauws die U naar gebieden willen brengen waar SUNAMIES voorkomen,en aardbevingen.in andere verhalen van mij kunt U nog meer dromen lezen van mij die uit zijn gekomen. (een vraag aan U' welke kleur had het water?)  het kan natuurlijk ook zijn dat U er wel zonder kleerscheuren af komt omdat U niet bang was.en de andere zich druk maakte om U betekend dat het wel serieus was.(of word) en als het een opsessie is  kan dat zo danig  gebeurtenissen aantrekken ...)??

de wijze raad is: hou al die rand viguren zoals Uw kind ,vriend rijslijder.en de mensen op het droge.toen U in het water naar de kant op zwom. in je hoofd vast.want zij zijn te voor tekens van het hele gebeuren.ook de omgeving.stel 'U ziet een foto ..snapt U? als U ze ziet 'de tekens ,weet U wat U moet doen.als het nu niet is dan wel op het moment.    maar het blijft grijs'. vr gr burt

 

Beantwoord door:
burt
profielpagina


Gerelateerde vragen aan wat is de betekenis van al het water:

is er risico op legionella bij het spoelen van wc
      [Gesteld in Legionella]
2010-05-19 13:03:29
Heeft besmet water ook een geur?
      [Gesteld in Legionella]
2013-06-05 21:51:09
legionella
      [Gesteld in Legionella]
2013-03-05 11:49:17
kan alles branden? zoja wat kan allemaal branden?
      [Gesteld in Brandweer]
2009-09-29 10:15:31
Zie toelichting
      [Gesteld in Duurzame Energie]
2010-01-20 14:27:49

Gemiddelde score Ufo's: 7.6 (32x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+