Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Westie dat op elke prikkel reageert..

[Gesteld op: 19-10-2009]

Toelichting:
Hallo, onze Westie van 9 maanden reageert sinds 2 maanden op elke prikkel.. vooral op de tv.
Ze blijft de hele dag opletten en slaapt helemaal niet overdag. Als ze een prikkel krijgt gaat ze blaffen, huilen, op de plavuizenvloer graaf bewegingen maken.. overal waar ze langs loopt een klein hapje in geven.. mand, deken, stoel, tafel.. en loopt door het huis alsof ze alles opnieuw moet snuffelen.. alle hoeken etc. Dit doet ze ook bij anderen in huis.. en sinds kort ook buiten.. Dierenarts heeft geen diagnose kunnen stellen.. wie weet iets met hormonen.. ze is 1 keer loops geweest. 3 weken daarvoor begon dit gedrag ongeveer. Welke Bachbloesem zou ik uit kunnen proberen?
Antwoord:
Beste vragensteller/-stelster,

Heel erg sneu voor uw hondje. Net als alle andere dieren zou ik uw hondje heel graag willen helpen. Het is duidelijk dat haar gedrag als erg serieus moet worden opgevat en ernstig is in haar beleving. 

Allereerst:
Het is duidelijk dat ze te maken heeft met een verandering in haar ontwikkeling. Hier kunnen dan soms ook problemen opduiken die aangeven hier erg veel moeite mee te hebben. Hoogstwaarschijnlijk is dit bij Westie ook haar probleem, daar u aangeeft dat het 3 weken voor haar loops worden, is begonnen. Bachbloesems kunnen ook in Westie haar situatie heel goed behulpzaam zijn en problemen helpen oplossen.

Ik denk dan als eerste bij Westie aan de bloesem Walnut. Verder zijn er ook andere bloesems waar ik aan denk, maar waar ik helaas niet voldoende uit de toelichting kan halen, daar is iets meer info voor nodig.

U zou voor Westie voor een passend advies een kort consult kunnen gaan overwegen. U krijgt dan via een uitgebreider consult, een op uw Westie haar situatie van nu  passend advies, waarvoor gratis adviseurs niet voldoende is.

Middels een ruimer beeld van Westie haar gedrag en karakter zou ik dan een voor Westie haar situatie passende samenstelling van de bachbloesemremedies kunnen maken. Ik heb al wel een aantal bachbloesems in gedachten, maar deze zou ik middels dit consult dan uit willen diepen. Ik heb van uw Westie dan iets meer info. nodig van haar stemming en karakter, wat resulteerd in dit gedrag.

Puur aangaande de korte beschrijving, waarbij ik een aantal remedies in gedachten heb die met haar gedrag kunnen samengaan zijn, Crab Aple, Star of Bethlehem, Vervain, Rock Water, Cherry Plum, Impatiens. Het kunnen er 1 of meerdere van zijn. Voor een goed passend bachbloesem-advies is van Westie een ruimer beeld, en iets meer info. nodig. 

U kunt de remedies bij drogist, apotheek, reformzaak kopen, maar u zou ook een kant en klaar flesje op uw Westie haar situatie samengesteld flesje bij mij kunnen bestellen, kijkt u dan even op mijn website onder Consult. 

Voor een uitgebreider advies dan die ik u nú geef, raad ik u echter het kort consult aan. Dan kunt u er van uitgaan een goede passende samenstelling van bachbloesem-remedies te ontvangen.

Ik hoop u zo verder te hebben geholpen. En ik wens uw Westie het allerbeste en een hopelijk snelle vooruitgang in zijn gedrag. Veel sterkte voor haar.

Voor meer info. betreffende een emailconsukt, mailt u naar:

 Osinga@bachbloesem-advies.vpweb.nl  of neem een kijkje op mijn website:

 http://www.bachbloesem-advies.vpweb.nlMet vriendelijke groet,
Mw J.Osinga
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Westie dat op elke prikkel reageert..:

link "asperger" -spontaan/impulsieve gedrag
      [Gesteld in Autisme]
2007-08-28 21:27:21
wanneer loon na ontslag?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2008-07-18 11:00:06
Van wie zijn nu de uitzendrechten van het voetbal?
      [Gesteld in Sportrecht]
2009-12-02 20:49:21
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+