Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Wat zou ik geweest zijn?

[Gesteld op: 18-10-2009]

Toelichting:
Hallo Marianne,

Ik heb gezocht naar je mail, maar ik kon deze niet vinden. Ook heb ik toen op je site gekeken, vond het allemaal erg interessant!, maar kon ook daar geen e-mail ontdekken..

Gister ben ik na gaan denken en kwamen er dingen boven die misschien ook wel zouden kunnen helpen..

Ik speelde vroeger veel met een kasteel van playmobil, dagen lang kon ik een 'oorlog' voeren en ik raakte er niet op uitgekeken! Ook had ik veel boeken over ridders en dat soort dingen, later is dat speciafieker de 100 jarige oorlog geworden. Ook hebben we de stichting Historische spelen en elke keer als ik weer een stuk zie kan ik mezelf er in verplaatsen, prachtig vind ik het! Het voelt ook echt als een thuis..

Gek genoeg kan ik me vooral de hogere mensen voorstellen van die 100 jarige oorlog, de ingerichte tenten in kampen zie ik voor me, maar ook het kasteel thuis, de binnenplaats en het uitzicht vanuit een toren..

In de boeken word ik voel ik vooral veel spanning als er gevochten gaat worden, opluchting als er gewonnen is en verdriet als er verloren is. Ik zie de locaties voor me, zie mensen om me heen rijden, het stof opwaaien en de vijand naderen.

Groetjes,
L.
Antwoord:

Beste L.,

mijn emailadres vind je op mijn website op de eerste pagina onderaan bij 'contact', maar zo gaat het ook.

Praktisch alle kinderen spelen in hun jeugd dingen na die nog met vorige levens te maken hebben. De een speelt graag met soldaatjes, de ander met tanks, weer iemand anders met poppen, indiaantjes, etc. In hun spel ronden kinderen op een vanzelfsprekende wijze zaken af, die in voorgaande levens nog niet helemaal afgerond waren. (zie verhaal op mijn website over noord-amerikaanse indianen als vb). Ook in dromen (zoals nachtmerries) worden oude stukjes vorig leven als vanzelf verwerkt. Zo gaat het ook bij jou, met playmobiel in je jeugd, en nu je verhoogde interesse rondom die 100jarige oorlog.

Als je schrijft dat je je kan verplaatsen in die Historische Spelen, en je vindt het prachtig, het voelt als thuis.... dan is het voor jou alsof goede en fijne herinneringen opnieuw herleven. In jouw geval gaat het om een krachtig vorig leven in die tijdsperiode. Je wilt niet weten hoeveel mensen die in historische spelen meespelen, eigenlijk hun rol uit het verleden opnieuw willen laten herleven of onbewust afronden.

Je oorlogje voeren met playmobil.... dat is nou typisch zo'n voorbeeld van een legeraanvoerder in een vorig leven. Als je gewoon soldaat was geweest, dan speel je soldaatje.. ;) maar jij 'voerde oorlog'. Vandaar ook dat je interesse hebt in die hogere mensen, kasteelingangen en tentenkampen. Dat waren de legeraanvoerders, die moesten nl. inlichtingen over en weer brengen. Dus je positie in zo'n vorig leven was 'hoog', wat betreft je contacten met soldaten/vechters en bevelhebbers, je baas/bazen op de kastelen. Blijkbaar was het een heel krachtig vorig leven voor je, anders had je er nu niet zo'n goed gevoel bij gehad. Je hebt het over de spanning vh vechten, de opluchting na de strijd, maar ok over het begaan zijn met je manschappen. Waarschijnlijk heb je dat JARENlang volgehouden.... daarom is de '100-jarige oorlog' als begrip bij jou juist iets wat een belletje doet rinkelen. Je hebt jaren als gevechtsbevelhebber je dagelijkse kost verdiend en genoten van de contacten tussen de lageren/soldaten en de bazen/kasteelheren. Je telde dus mee. Vandaar dat je de combinatie legde: als je zoveel jaren in die omstandigheden verkeert (wel bijna 100 jaar oorlog), dan heb je een mooi leven. Je bent dus gewoon doodgegaan van ouderdom en hebt veel plezier beleefd aan oorlog(voeren).

Ieder heeft vorige levens met prettige herinneringen. Je kunt dat 'vertalen' in boeken lezen over bep periode of door in historische spellen meespelen, maar ook bijv. door voorwerpen (antiek) te sparen uit zo'n tijd.

Je zou eens de cd van Jan van der Heijden kunnen proberen met een visualisatie terug in de tijd naar die 100-jarige oorlogperiode. Misschien zie je dan wel veer meer dan de flarden die je nu vaag in je herinnering hebt.

Wees verder blij met goede herinneringen aan vorige levens, altijd stukken beter dan last hebben van trauma's.

:)

Liefs, M.

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Wat zou ik geweest zijn?:

Kun je iemand uit een vorig leven tegenkomen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2012-01-13 22:59:38
Pijn in linkerflank
      [Gesteld in Chiropractie]
2009-07-24 22:36:23
Is t normaal dat je vriend naar de hoeren gaat?
      [Gesteld in Sexverslaving]
2009-08-25 13:01:47
Omgang na mediation
      [Gesteld in Omgangsregeling mediation]
2010-01-27 23:29:48
mirena spiraal eruit en nog niet ongesteld
      [Gesteld in Gynaecologie en Verloskunde]
2007-12-05 18:39:31

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+