Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
Adverteren op deze site?

Ervaringen van huidige gebruikers

Onderstaande berichten zijn van tevreden gebruikers van Gratis Adviseurs. Hun namen zijn express niet volledig vermeld om privacy redenen.



Theo vertelt:

Donderdag 29 januari 2009:
"Dit is nou een hulplijn voor mensen met een probleem, de perfecte site voor de onperfecte relatie."


Aart vertelt:

Maandag 6 oktober 2008:
"Bedankt, dit is echt super inhoudelijke informatie die je niet makkelijk ergens kan vinden op het internet! Top! Uw site ga ik vaker bezoeken."


Jan c. kappenburg vertelt:

Zondag 19 augustus2007:
"wat de verschillende helpdesks van @Home, Apple en de leverancier van de iMAC na uren niet is gelukt, lukte u wel. Een groot compliment voor deze vakkennis en ondersteuning. Betrof UTP kabel probleem."


Marijke vertelt:

Woensdag 6 december 2006:
"Dank u wel,ik denk dat ik met larch stop en mischien met die ander doorga.
Fijn dat u mij even wilde helpen."


Robert vertelt:

Vrijdag 15 december 2006:
"Ik waardeer het erg dat iemand serieus een antwoord geeft op mijn vraag. Mijn dierenarts had namelijk geen idee? en ik kreeg van de expert precies het antwoord wat ik zelf ook al gedacht had.

+ nog een extra tip.

Ga zo door !!!!"


Liesbeth vertelt:

Woensdag 27 december 2006:
Wilt u mijn complimenten aan de heer M. van Nuland overbrengen die adviezen geeft mbt autisme?
Ik heb er zelf in de familie/gezin mee te maken en elke keer weer lees ik even de antwoorden die hij geeft. Ze zijn duidelijk, eerlijk en gewoon goed.


Schuu44 vertelt:

Donderdag 25 januari 2007:
En ik dank u. Ergens in de nabije toekomst verzin ik er mogelijk nog wel een of twee. fascinerende periode; bijna alles wat ons nu als modern voorkomt vindt wel ergens rond de revolutie zijn oorsprong. die bezadigde pruikentijd is immers ruwweg ook de periode van de verlichting!


Willy vertelt:

Zondag 28 januari 2007:
Heel hartelijk dank. Ik heb zeker veel aan dit antwoord.


Angelika vertelt:

Woensdag 14 februari 2007:
Ik ben zeer tevreden met het advies dat ik heb gekregen van adviseur Liesbeth Semeijn. Haar advies is duidelijk en haar analyse scherp. Ik heb er veel aan gehad.


Erna vertelt:

Donderdag 15 februari 2007:
Bedankt voor de boekentip!


Helma vertelt:

Donderdag 15 februari 2007:
Het is heel fijn dat je eens ergens terecht kunt zonder eerst geld te moeten storten! TOP!


Ripley vertelt:

Dinsdag 20 februari 2007:
Bedankt voor uw duidelijke antwoord.

Hier heb ik tenminste wat aan en ik zal eerst wel met de manuele therapie doorgaan, maar ik ging er zelf al van uit dat een operatie waarschijnlijk onvermijdelijk is. Mijn orthopeed is niet echt duidelijkt geweest en ik vond hem ook erg twijfelachtig.Maar na het hele internet afgestruind te hebben kwam ik er zelf wel achter dat er vele lotgenoten zijn die ook maanden soms tot een jaar met deze klachten tobbrn en daarna alsnog geopereerd zijn.


Ria vertelt:

Maandag 26 februari 2007:
Hartelijk dank voor uw reaktie we zijn er fijn mee geholpen, wel in het Engels maar we komen er wel uit.


Gerard vertelt:

Dinsdag 6 maart 2007:
Dank U wel voor het spontane antwoord. Met vriendelijke groet Gerard.


Nancy vertelt:

Donderdag 12 maart 2007:
Beste redaktie,

Dank je wel voor de goede, snelle service en het advies!!
Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie website als ik met bepaalde vragen zit en ga het ook zeker aan andere mensen doorgeven. Goede zaak wat jullie doen! Nogmaals, dank je wel.


Fam. Bakker vertelt:

Woensdag 25 juli 2007:
Geachte heer/mevrouw,

Hierbij onze hartelijke dank voor uw snelle antwoord op onze vraag inzake verkrijgende
verjaring. Niet alleen deze snelle afhandeling maar ook uw positief antwoord op onze
vraag doet ons goed. Wij houden u van de “bergings”eindbeoordeling op de hoogte.


Lees ook ons persbericht.



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

  • Ron Jedema
    9.3
  • Anita
    9.0
  • Toors
    9.0
  • Totalen:

    Vragen:  256997
    Beheerders:  1021

    Gemiddelden:

    Reeds beantwoord:  99 %
    Reactiesnelheid:  167 uur
    Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+