Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
Adverteren op deze site?

Persbericht

www.gratisadviseurs.nl

Handige website voor gratis, betrouwbaar advies

Iedereen die met een persoonlijke vraag zit kan voortaan gratis en professioneel advies krijgen op www.gratisadviseurs.nl. De website bestaat uit een vraag & antwoord systeem. Iedereen kan zijn eigen vraag stellen, die vervolgens persoonlijk beantwoord wordt door een expert.

De vragen kunnen gaan over elk mogelijk denkbaar terrein. Van opvoeding, afvallen, sport en solliciteren tot internetmarketing. Het advies dat wordt gegeven is voor iedereen gratis te bekijken. De oorspronkelijke vraagsteller wordt uiteraard niet bekend gemaakt.

Door het gratis verstrekken van advies door professionele adviseurs hebben deze adviseurs de mogelijkheid zichzelf en hun expertise kenbaar te maken aan het grote publiek. Niet alleen de vraagstellers, maar ook de “passanten” zal hun naam opvallen.

De nieuwe website is overzichtelijk opgedeeld in rubrieken en vervolgens weer in subrubrieken. Met de handige zoekfunctie kan de bezoeker snel controleren of er al eerder een advies is gegeven op uw vraag.

Het concept slaat al erg goed aan, het aantal bezoekers stijgt iedere dag en er melden zich al veel adviseurs en vraagstellers aan. Op een aantal terreinen kunnen nieuwe adviseurs zich nog aanmelden.

Noot voor de redactie:

www.gratisadviseurs.nl is een initiatief gestart om in de behoefte te kunnen voorzien om elk individu in Nederland de mogelijkheid te geven om een gepersonaliseerde vraag door een expert te kunnen laten beantwoorden.

Meer artikelen over Gratis Adviseurs in de media

 
Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+