Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
Adverteren op deze site?
10.000 keer gratis advies kan dat?

Op de website www.gratisadviseurs.nl wordt binnenkort de 10.000ste vraag gesteld. Deze mijlpaal is bijzonder vanwege het korte bestaan van de website. Blijkbaar is er een grote behoefte aan de mogelijkheid om online en anoniem een persoonlijke vraag te kunnen stellen,waarop een specialist antwoord geeft binnen korte tijd (gemiddeld binnen 62 uur).

Door zelf veelvuldig op internet te zoeken naar antwoorden kwam het idee deze website op te richten. “We zochten op blogs, forums en vele andere manieren naar antwoorden, maar niet altijd met succes. Dit kan beter dachten wij” geeft de heer Bouwhuis 1 van de initiatiefnemers aan. 
De personen die antwoord geven zijn professionals dus de vragen zijn snel en professioneel beantwoord. Dat is het voordeel boven een normaal forum.

De website www.gratisadviseurs.nl is begin november 2006 de lucht in gegaan. Op 23 augustus aanstaande wordt de 10.000e vraag verwacht. Deze vragen bereiken momenteel meer dan 60.000 bezoekers per maand en worden door meer dan 300 specialisten beantwoord.

Al met al klinkt dat natuurlijk veelbelovend en we zijn ook terdege blij met deze aantallen. Een dergelijk succes hadden wij toch nog niet verwacht binnen 1 jaar tijd. Maar we willen meer, vandaar dat ook www.advisors4free.com onlangs is gerealiseerd en nu aan de vooravond staat van haar lancering om ook wereldwijd het publiek te helpen met professioneel antwoord op haar vragen.

Buiten de huidige 326 helpende specialisten om wordt er dagelijks nog steeds hard gezocht naar nieuwe specialisten. In totaal biedt alleen al de Nederlandse variant ruimte aan meer dan 1.000 specialisten om mensen gratis te helpen. De huidige beheerders doen dit dan ook zeker al met plezier, want wat geeft nu een beter gevoel dan iemand te kunnen helpen zonder daar direct iets voor terug te hoeven hebben?

De professionele adviseurs krijgen naamsbekendheid in ruil voor gratis advies. De bezoekers zullen de naam van de adviseur onthouden en veel eerder geneigd zijn een dienst af te nemen bij deze betrouwbare expert.

De website www.gratisadviseurs.nl werkt met een vraag- en antwoord systeem. Het is voor iedereen mogelijk om een eigen vraag te stellen. Deze wordt vervolgens beantwoord door een expert op dat specifieke terrein.

De vragen kunnen gaan over elk mogelijk denkbaar onderwerp. Van opvoeding, afvallen en sport tot solliciteren en internetmarketing. Het advies dat wordt gegeven is voor iedereen gratis te bekijken.

Al met al kunnen (en dat doen we zelf dan ook graag) spreken van een realistisch succes, een sociaal verantwoord platform en een dankbare site voor velen.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+