Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
Adverteren op deze site?

Nieuw Frans portaal voor grensverleggende specialisten


ConseilsGratuits.fr : deskundig en gratis online advies


Moet mijn baas mijn contract verlengen? Hoeveel is mijn schilderij waard? Waarom plast mijn hond in huis? Blijft een opgemaakt testament altijd geldig? Vragen die niet met een standaard antwoord afgedaan kunnen worden. Op Gratisadviseurs.nl worden dit soort vragen dan ook individueel beantwoord. Naast de al goedlopende Nederlandse site, is er vanaf nu ook een Franse variant: www.conseilsgratuits.fr .

Gratisadviseurs.nl en Conseilsgratuits.fr zijn websites waar iedereen terecht kan met welke vraag dan ook. Meestal wordt binnen 90 uur de vraag beantwoord door een deskundige, afhankelijk van de deskundige zelf. Wat dat kost? Helemaal niets! Dat is het mooie eraan. Steeds meer mensen weten de sites te vinden, niet alleen vragenstellers maar ook deskundigen die hun diensten beschikbaar stellen. Voor specialisten die graag hun grenzen verleggen ligt bij Conseilgratuits.fr voor Franstaligen en bij Gratisadvisuers.nl voor Nederlandstaligen wellicht een nieuwe uitdaging! Als zij zich aanmelden bij het Franse portaal, levert dit immers meer verkeer op voor hun eigen site. Iedere beheerder van een rubriek krijgt namelijk een aantal links naar zijn of haar eigen site.

De rubrieken op de site variëren van computers en ICT, medisch, sport, wetenschap, klussen in huis, juridische zaken, consumenteninformatie tot onderwijs, filosofie, kunst en persoonlijke onderwerpen zoals rouw en religie. De onderwerpen worden beheerd door deskundigen, die hun kennis graag delen met anderen. Dit kunnen medewerkers van een bedrijf zijn, ondernemers met een eigen zaak, beoefenaars van vrije beroepen of mensen die zich een specialisme eigen hebben gemaakt.

Wanneer er een vraag wordt gesteld, krijgt de beheerder en specialist van de rubriek per mail of sms hier een melding van. Vervolgens gaat de deskundige naar de site om de vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Zo stelde een bezoeker een vraag over de juiste behandeling van een houten keukenblad, in de lak zetten of met olie behandelen? Binnen 37 uur had de vragensteller antwoord van de deskundige, in dit geval een medewerker van een landelijke keukenspecialist. (Het advies was om het blad glad in de olie te zetten.) De adviezen die worden gegeven, zijn voor iedereen zichtbaar.

Deskundigen kunnen zich gratis aanmelden als beheerder van een rubriek. In ruil daarvoor krijgen ze een aantal gratis links naar hun eigen website, dit levert hen extra bezoekers op maar ook grotere naamsbekendheid.

Steeds meer mensen gebruiken internet om advies in te winnen. Op verschillende fora en internetsites geven bezoekers elkaar gevraagd en ongevraagd advies maar de vraag is veelal of dit het juiste is. Gratisadviseurs.nl speelt in op de behoefte aan advies op maat. De adviezen worden uitsluitend gegeven door experts in hun vakgebied. Yahoo en Lycos hebben gelijksoortige initiatieven ontplooit, echter werken zij niet met vaste specialisten.

Inmiddels zijn er op Gratisadviseurs.nl meer dan 3.000 rubrieken en 450 beheerders. Dagelijks wordt de site bezocht door duizenden unieke bezoekers en worden er tientallen vragen gesteld en beantwoord.
Vanwege het succes in Nederland is vanaf nu de Franse variant ook actief en online gegaan. Beschikt u over specialistische kennis over een bepaald onderwerp en bent u de Franse taak machtig? Meld u dan aan via Conseilsgratuits.fr.

De website kan u vinden op: Conseils Gratuits.fr
Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+