Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » J. Harms
Adverteren op deze site?

J. Harms - Beheerder profiel

Naam: J. Harms
Bedrijf: Allume / Light Lines
Functie: Eigenaar
Webadres: http://www.allume.eu

Rating:
8.9
Gemiddelde reactiesnelheid:
452
uren
(Beantwoorde vragen: 29)
Beheerde categorieën
LichtvervuilingLedverlichting 

Bedrijfsinfo:
Wij bieden lichtoplossingen, en vertalen uw specifieke eisen in een compleet verlichtingsconcept. Wij beschikken over vakkennis, de mensen en de middelen om elke gewenste oplossing te creëren. Wij kunnen ook de montage verzorgen, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft.

De aanpak van Light Lines en Allumé zijn gericht op samenwerking en kenmerkt zich door flexibiliteit, persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen. We hebben jarenlange ervaring in de professionele verlichtingsmarkt.
Light Lines en Allumé fungeren dan ook als meedenkende partner voor diverse opdrachtgevers, projectontwikkelaars, architecten, adviesbureaus en installateurs.

Wij creëeren oplossingen die voldoen aan de huidige normen en eisen op het gebied van lichtsterkte, kleurtemperatuur, lichtverdeling en energieverbruik.
 Persoonlijke info:
geen gegevensDisclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+