Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Ingrid J.M. Neve
Adverteren op deze site?

Ingrid J.M. Neve - Beheerder profiel

Naam: Ingrid J.M. Neve
Bedrijf: ARTEMIS Loopbaanbegeleiding
Functie: Beroepskeuze- En Loopbaanpsycholoog
Webadres: http://www.artemisloopbaan.nl
 

Rating:
7.1
Gemiddelde reactiesnelheid:
46
uren
(Beantwoorde vragen: 49)
Beheerde categorieŰn
Beroepskeuze  

Bedrijfsinfo:
ARTEMIS is een gespecialiseerd bureau voor Beroepskeuze en Loopbaanbegeleiding in Nijmegen, gevestigd op Oranjesingel 24. Bereikbaar op 024-3237503.Via email op info at artemisloopbaan.nl
of ineve at xs4all.nl.

Wij, goed opgeleide en ervaren loopbaanadviseurs en gecertificeerde loopbaanpsychologen, zijn uniek in Nederland met ons keuzetraject.

Dat is individueel, bestaat uit drie stappen en duurt gemiddeld 6 tot 8 weken. Een dag persoonlijkheidsonderzoek (een op een); een of meer dagdelen orientatie op mogelijkheden met een eerste selectie; een thuisopdracht en een of meer keuzegesprekken van 1,5 tot 2 uur. Het resultaat is een duidelijk en concreet keuzeplan met een plan van aanpak.

Verdere hulp kan ook, in de vorm van extra modules bij het vinden van (ander) werk. Dit is ook bijvoorbeeld het geval bij begeleiding van werk naar werk, reintegratie of outplacement.

Met dit beroepskeuze- of loopbaankeuzetraject hebben wij inmiddels meer dan 20 jaar goede ervaringen. Het werkt goed in de praktijk! De deelnemers zijn doorgaans zonder uitzondering (zeer) tevreden.

Bovendien hanteren wij vriendelijke tarieven. Iemand kan zelf onafhankelijk een keuzetraject doen of via verwijzing door een personeelsfunctionaris, huisarts, psychotherapeut of UWV/CWI e.d.

Standaard krijgt de deelnemer een overzicht van de resultaten van het persoonlijkheidsonderzoek van 7 pagina's, met duidelijke toelichting.

Desgewenst is na afloop een verslag mogelijk van ongeveer 10 pagina's tekst en/of een nagesprek met ouders of driegesprek met deelnemer en opdrachtgever.

Na telefonische aanmelding (024-3237503) is de wachttijd meestal twee tot drie weken.

Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen( NIP,NOLOC e.d.).

 Persoonlijke info:
De oprichter van ARTEMIS Loopbaanbegeleiding is Drs. Ingrid J.M. Neve, A&O-psychologe, gecertificeerd Loopbaanpsychologe NIP en geregistreerd GZ-Psychologe BIG.

Vanuit een kleine particuliere psychologische praktijk is het bureau vanaf 1985 snel gegroeid. Dat kwam mogelijk omdat het bureau in de 8 beginjaren het enige bureau in Nederland was dat op deze wijze trajectmatig en professioneel een keuze voor studie of werk begeleidde, maar zeker ook omdat er een grote behoefte bleek te bestaan aan hulp en advies op dit gebied.

De manier van begeleiden is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en theorievorming over beroepskeuze en loopbaankeuzebegeleiding. Met name in de beginperiode, maar ook in latere jaren is het keuzetraject in de praktijk verder ontwikkeld door ervaringen met deelnemers.

Naast een logische en concrete benadering van een keuzeprobleem zijn ook gevoelens van de deelnemer over allerlei zaken heel belangrijk en natuurlijk motivatieaspecten.

Het is ook voor ons uiteindelijk voor een deel altijd weer magisch, als het ware een wonder hoe iemand uiteindelijk tot een goede keuze komt voor studie of werk, waar hij of zij zich werkelijk in kan vinden.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258130
  Beheerders:  1028

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+