Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Marieke Zegelaar DC, chiropractor lid NCA
Adverteren op deze site?

Marieke Zegelaar DC, Chiropractor Lid NCA - Beheerder profiel

Naam: Marieke Zegelaar DC, Chiropractor Lid NCA
Bedrijf: Atlas Kliniek Voor Chiropractie
Functie: Chiropractor / Kliniekeigenaar
Webadres: http://www.kliniekatlas.nl

Rating:
5.3
Gemiddelde reactiesnelheid:
35
uren
(Beantwoorde vragen: 9)
Beheerde categorieŰn
HuilbabyNekklachten 

Bedrijfsinfo:
Wat is Chiropractie?

Chiropractie is een beroep in de gezondheidszorg dat zich bezighoudt met diagnose, behandeling en preventie van functiestoornissen in het bewegingsapparaat en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid.

Atlas Kliniek voor Chiropractie is een moderne praktijk chiropractie in kennis en praktijkvoering in Twente.

Waarom een NCA-Chiropractor?

Aan de NCA-chiropractor worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Ze zijn allemaal opgeleid aan wereldwijd erkende universiteiten en colleges en voldoen dus aan strenge internationale opleidingseisen. De NCA is aangesloten bij diverse internationale belangenverenigingen.

Meer informatie over chiropractie kunt u vinden op: www.chiropractie.nl
 Persoonlijke info:
Ik ben na het behalen van mijn VWO diploma in 1984 chiropractie gaan studeren aan het Anglo European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland. Dit college is geassocieerd aan de University of Portsmouth. In 1989 ben ik als chiropractor afgestudeerd en sindsdien heb ik als waarnemend chiropractor ruim 60 collega's in Nederland en BelgiŰ vervangen tijdens ziekte, zwangerschap of vakanties. In 1992 was ik de eerste chiropractor in Moskou.

In 2005 ben ik gestart met mijn eigen Kliniek voor Chiropractie in Enschede. Naast de manuele technieken in de chiropractie heb ik me toegelegd op een aantal zachte technieken. Verder heb ik specialisatie cursussen gevolgd in sportfysiotherapie, chiropractische neurologie en kinderchiropractie.

Sinds mijn afstuderen in 1989 ben ik actief geweest in verschillende commissies van de Nederlandse Chiropractoren Associatie en sinds 2004 ben ik als penningmeester lid van het Dagelijksbestuur.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258142
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+