Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franÁaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiůn espaŮola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Legal2People
Adverteren op deze site?

Legal2People - Beheerder profiel

Naam: Legal2People
Bedrijf: Legal2People
Functie: Eigenaar
Webadres: http://www.Legal2People.nl

Rating:
8.7
Gemiddelde reactiesnelheid:
14
uren
(Beantwoorde vragen: 6369)
Beheerde categorieŽn
Wet Werk en Bijstand  

Bedrijfsinfo:
Legal2People is een een advocatenkantoor gespecialiseerd in de Participatiewet. Bij Legal2People is de heer M.L.M. Klinkhamer advocaat en mevrouw mr. L. Orie de jurist die u graag van gratis advies voorziet. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
 Persoonlijke info:
Wie zijn wij ?

Na jarenlange ervaring met opdrachten bij gemeenten in het kader van de Participatiewet, zijn wij overtuigd dat de juridische ondersteuning aan deze groep cliŽnten veel beter kan. De reden om Legal2People op te zetten is dan ook gelegen in een behoefte om betere rechtshulp te bieden dan thans in de regel gebeurt.


Missie
Legal2People is een organisatie waar iedere inwoner van Nederland terecht kan voor juridisch advies op het gebied van de Participatiewet en de Wet Maatschappelijke ondersteuning.

Legal2People is erop gericht om op een toegankelijke manier kwalitatief het beste juridische advies te verstrekken. Wij zijn een flexibele organisatie die voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk is. Onze cliŽnten kan van ons verwachten dat wij een zakelijke en betrouwbare rol zullen spellen bij de behartiging van de belangen van cliŽnten.

Visie
Legal2People wil in Nederland uitgroeien tot het gespecialiseerde kantoor op het gebied van de Participatiewet en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Daarbij staat klantgerichtheid voorop, vanuit de visie dat kwalitatief hoogstaand juridisch advies voor een ieder toegankelijk dient te zijn. Legal2people wil zich onderscheiden van andere juridische organisaties door zich niet alleen te concentreren op het onjuiste dan wel door de cliŽnt bestreden besluit van de gemeente, maar is er ook op gericht om de positie van hun cliŽnten te verbeteren.
Passie
De passie van de advocaat de heer Michel Klinkhamer en jurist mevrouw mr. L. Orie van Legal2People is gelegen in het geven van kwalitatief hoogstaand advies. Het bestuderen van zaken, dossiers en jurisprudentie is hun grote passie. De ervaring van Legal2People is dat cliŽnten vaak niet het allerbeste advies krijgen en zij willen zich daarvoor tot het uiterste inspannen. Dat betekent dat in vrijwel alle zaken inzage in de volledige dossiers wordt gedaan, waardoor alle mogelijkheden op een goed juridisch advies zullen worden benut.

Met vriendelijke groeten,

Namens Legal2PpeopleDisclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+