Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » J.S. Coolen
Adverteren op deze site?

J.S. Coolen - Beheerder profiel

Naam: J.S. Coolen
Bedrijf: J.C. Sound & Light
Functie: Eigenaar
Webadres: http://www.jcsl.nl

Rating:
7.5
Gemiddelde reactiesnelheid:
2
uren
(Beantwoorde vragen: 2)
Beheerde categorieën
Verlichting  

Bedrijfsinfo:
J.C. Sound & Light is sinds 1995 het vertrouwde adres voor verhuur en verkoop op het gebied van licht- en geluidverzorging.
Verhuur
Wij verhuren zowel de apparatuur als de technici. Tot onze vaste klanten behoren onder meer verhuurbedrijven, theatergroepen, evenementenbureaus en scholen.
Evenementen
Daarnaast bieden we onze diensten aan bij bedrijfspresentaties, festivals e.d. Naast de uitversterking en verlichting, regelen wij desgewenst de catering en aankleding van uw evenement.
Vakmanschap
Natuurlijk is bij elke presentatie of optreden de performance het belangrijkste element. Onze ervaring leert echter dat met de juiste belichting en een perfect geluid, een speech of optreden een unieke belevenis wordt. Licht en geluid mogen de aandacht niet afleiden van het optreden; het één moet het ander versterken. J.C. Sound & Light zorgt voor de ondersteuning en creëert een perfecte balans.
Alles in de juiste verhouding
Geluid maken kan iedereen. Met genoeg financiële middelen kan men het volume opschroeven tot ongekende aantallen decibels. Mooi, gepast geluid maken is een ander verhaal. Hier komt naast goede apparatuur, vakmanschap aan te pas. De mensen van J.C. Sound & Light hebben zowel de apparatuur als de kennis in huis om aan de eisen van elk evenement te voldoen. Grote zalen, intieme clubs, ruimtes met slechte akoestiek, openluchtfestivals …. U vraagt en wij draaien er onze hand niet voor om.
Workshops
Wilt u voor uw school eens wat anders dan alleen een feest of voorstelling leest u dan eens verder op onze speciale pagina over workshops. Onze workshops zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, dus vallen binnen het CKV. Op deze website kunt u een impressie krijgen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.
Verkoop
Zoekt u een permanente oplossing dan kunt u ook gaan denken aan de aanschaf van de apparatuur. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 Persoonlijke info:
Ik ben de eigenaar Van J.C. Sound & Light. Al 20 jaar ben ik werkzaam in deze branche en hoop jullie met mijn kennis te kunnen helpen met jullie vragenDisclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258155
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+