Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Hans Goosen (MA/COM Nederland)
Adverteren op deze site?

Hans Goosen (MA/COM Nederland) - Beheerder profiel

Naam: Hans Goosen (MA/COM Nederland)
Bedrijf: MA/COM Stad En Regio Makelaars
Functie: Directeur En Register Makelaar/Taxateur
Webadres: http://www.macom.nu

Rating:
8.5
Gemiddelde reactiesnelheid:
18
uren
(Beantwoorde vragen: 960)
Beheerde categorieën
Vastgoed  

Bedrijfsinfo:
In het centrum van een van de meest lommerrijke en nijvere regio's van Nederland -Zuidoost Brabant - verrast Eindhoven met tal van uitdagingen direct om de hoek! Eindhoven biedt daarbij een waaier aan woonvormen waarbij ieder wel wat van zijn gading zal kunnen vinden. Vanzelfsprekend wordt het er met zoveel keuzemogelijkheden niet echt eenvoudiger op.

MA/COM Stad en Regio Makelaars wil u graag bij uw orientatie van dienst zijn. Zal u graag in detail met raad en daad terzijde staan. Of u nu aankoopt of verkoopt, of een hypotheek wilt oversluiten, voor al uw woonwensen bent u bij MA/COM Stad en Regio Makelaars aan het juiste adres.
Een snel groeiend team van gemotiveerde dames en heren, die vanuit verschillende invalshoeken, één houding delen. Informele en resultaat gerichte omgang met cliënten, waarbij niet op een incidentele relatie wordt gemikt, maar een relatie voor de lange termijn. Dat vereist een extra inspanning om het vertrouwen van de kant boven verwachting te vervullen, daarvan is iedereen zich bij Stad en Regio zich terdege bewust.

Voor de klant de beste waarborg dat zijn belang, of het nu gaat om bemiddeling bij aan- of verkoop, het oversluiten van een hypotheek of het aangaan van een woonverzekering, op de enig denkbare wijze, namelijk de best denkbare wijze wordt behartigd. Neem vrijblijvend de proef op de som en maak eens kennis met de mensen van MA/COM Stad en Regio. Graag zullen zij u op kantoor of indien u dat plezieriger vindt bij u thuis van alle tekst en uitleg voorzien. Al gauw zal blijken, dat zo'n eerste kennismaking niet alleen erg aangenaam is, maar vooral ook een basis vormt voor een vruchtbare inzet van het kantoor bij de invulling van al uw woonwensen.
 Persoonlijke info:
Laat u verrassen door onze klantvriendelijke aanpak en onze succesvolle verkoopmethoden!


MA/COM makelaars werken uitsluitend als zelfstandige ondernemers en staan er dan ook om bekend zelf te investeren in een uitstekend resultaat voor u.

Tevens werkt MA/COM Stad en Regio Makelaars met wijkspecialisten. De wijkspecialist verdiept zich in de wijk waar hij actief is en maakt zich alle ins-en-outs van deze wijk eigen om op deze manier potentiële klanten het best van dienst te kunnen zijn. Zelf ben ik woonachtig in Eindhoven (Driehoeksbos-II) en met behulp van mijn collega's in het VBO-netwerk kan ik u begeleiden door heel Nederland, Europa en een groot deel van de wereld.

Indien u op termijn verhuisplannen heeft, of mensen kent die graag bij u in de buurt willen komen wonen, dan wil ik graag van dienst zijn bij de aan- en/of verkoop van een woning of bedrijfspand ongeacht waar.
Middels het MA/COM marketingconcept verkoop ik uw woning voor de hoogst haalbare prijs, met de minste overlast en op een zo kort mogelijke termijn. Daarbij staan communicatie met u als klant, vakkennis en eerlijkheid centraal! De MA/COM-slogan "wij wijzen u de weg®" geef ik daarmee dagelijks inhoud, door mijn klanten optimale service te verlenen.
Bel voor meer informatie!
Graag maak ik met u een vrijblijvende afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor. Ook in de avonduren of op zaterdag.

Voor taxaties bent u bij mij ook aan het juiste adres. De door mij uitgebrachte taxaties worden door alle financiële instellingen geaccepteerd. Ik ben ingeschreven bij:
SCVM
Onder nummer: 07R1138SCVM van het register WONEN.

Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258132
  Beheerders:  1028

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+