Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Wouter van den Berg
Adverteren op deze site?

Wouter Van Den Berg - Beheerder profiel

Naam: Wouter Van Den Berg
Bedrijf: Vertaalbureau.nl
Functie: Directeur
Webadres: http://www.vertaalbureau.nl
 

Rating:
9.0
Gemiddelde reactiesnelheid:
0
uren
(Beantwoorde vragen: 1)
Beheerde categorieŰn
Vertalen  

Bedrijfsinfo:
Vertaalbureau.nl is gevestigd in het Amsterdamse Oostelijk Havengebied. Wij leveren aan ongeveer 400 grote en kleinere opdrachtgevers vooral vertalingen naar Europese, maar ook naar Aziatische talen.

Als vertaalbureau kiezen wij er bewust voor om niet op onze eigen talenkennis te vertrouwen, maar voor elke opdracht de beste, meest geschikte freelance vertaler te selecteren. Vertalers worden gekozen op opleiding, ervaring, professionalisme en specialisering. De meeste werken met zogenaamde CAT-tools. Dit zijn computerprogramma's die niet zelf vertalen, maar wel de vertalingen van de vertalers op een slimme manier opslaan zodat deze eenvoudig opnieuw kunnen worden gebruikt. Dit betekent niet alleen dat vertalingen consistent en dus van hoge kwaliteit zijn, maar ook dat de klant een lagere prijs kan worden berekend.
 Persoonlijke info:
Ik ben geboren in 1965 en studeerde van 1984 t/m 1990 Geschiedenis en Russisch aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn militaire diensttijd studeerde ik nog een jaar aan het Moskouse Historisch Archiefinstituut. Daarna haalde ik mijn staatsexamen Tolk-Vertaler Russisch en mijn diploma Gerechtstolk Russisch. Ik werkte als tolk-vertaler Russisch totdat het in 1993 door mij opgerichte vertaalbureau te veel tijd in beslag ging nemen.

Ik publiceer regelmatig over vertalen, onder meer op onze website en in mijn weblog, maar ook op vertalersfora, in Internet-magazines als Naar Voren en op de Nederlandse en Engelse Wikipedia. Met enige regelmaat ben ik gastspreker/gastdocent bij talen- en vertaalopleidingen.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258135
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+