Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Joyce Vermeer
Adverteren op deze site?

Joyce Vermeer - Beheerder profiel

Naam: Joyce Vermeer
Bedrijf: Praktijk Voor Systeemtherapie En Mindfulness
Functie: Systeemtherapeut
Webadres: http://www.systeemtherapiejvermeer.nl

Rating:
0.0
Gemiddelde reactiesnelheid:
89
uren
(Beantwoorde vragen: 2)
Beheerde categorieŰn
Systeemtherapie  

Bedrijfsinfo:
Praktijk voor gezins- en relatie therapie.
Voor problemen die voortkomen of te maken hebben met de relatie met de ander. Dat kan gaan om problemen binnen de partnerrelatie of verbroken relaties, maar ook veranderingen of vastgelopen problemen binnen een gezin, familieomstandigheden,( jeugd)trauma, moeilijkheden door ziekte, verlies van werk, burnout enz.
Relatietherapie en Gezinstherapie zijn twee specifieke vormen van psychotherapie, tegenwoordig systeemtherapie genoemd. Kenmerkend voor deze vormen van therapie is dat partners of gezinsleden meestal samen in therapie zijn. Het is echter ook mogelijk om individueel in therapie te zijn. In de therapie staan de problemen van een of meerdere betrokkenen centraal. Een systeemtherapeut zal de problemen altijd bezien tegen de achtergrond van de wisselwerking met anderen. Ook wordt bekeken wie kan bijdragen aan het oplossen van de problemen.
 Persoonlijke info:
Joyce Vermeer, systeemtherapeut en mindfulnesstrainer. Vanaf 1994 werkzaam in de ambulante en klinische zorg, met volwassenen, adolescenten en kinderen en echtparen.
Naast mijn praktijk werkte ik in de afgelopen jaren in de functie van systeemtherapeut en Supervisor MST ( Multi-Systemische Therapie) in de ambulante forensische geestelijke gezondheidszorg. Ik werk bij het Helen Dowling Instituut, psychologische zorg voor mensen met kanker en hun naasten.
Mijn ervaring ligt op het gebied van het geven van relatietherapie, gezinstherapie en hoe te leren omgaan met conflicten, vormgeven van goed partnerschap, ouderschap, opvoeding, omgaan met veranderingen binnen een gezin, werk en ziekte.
Daarnaast geef ik trainingen MINDFULNESS ( aandachtstraining), beter leren omgaan met stress, piekeren en depressieve gevoelens, vermoeidheid ( bijv. bij burnout, ziekte) door meer in het moment te leven en gelukkiger leren zijn.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258130
  Beheerders:  1028

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+