Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Erik Sprong
Adverteren op deze site?

Erik Sprong - Beheerder profiel

Naam: Erik Sprong
Bedrijf: Sprong Advies / Grondruil.nl
Functie: ZZP-er
Webadres: http://www.geometrica.nl

Rating:
8.9
Gemiddelde reactiesnelheid:
6
uren
(Beantwoorde vragen: 5)
Beheerde categorieën
Kadaster  

Bedrijfsinfo:
Sprong Advies is een jong advies- en tekenbureau, opgericht in 2011 maar met ruim 20 jaar ervaring, en is gespecialiseerd in allerlei grensbepalingen. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande grenzen in het veld, op papier of in een gebouwcomplex Sprong Advies kan u met raad en daad terzijde staan.

Werkzaamheden:
- Verkavelingen
- Matenplannen
- Splitsingstekeningen
- Kadaster
- Grondruil
- Landmeetkundige Advies
- Landmeten
- Geo-Informatie

Op de website van Sprong Advies staan alle werkzaamheden en producten nog eens uitgewerkt.

Vele bekende projectontwikkelaars maar ook particulieren, notarissen en ingenieursbureau’s hebben de weg gevonden naar Sprong Advies. Ook ben ik al enkele malen getuige-deskundige, inzake grensgeschillen, geweest voor de Rechtbank Arnhem.
 Persoonlijke info:
Sprong Advies is een eenmans-onderneming en wordt gerund door Erik Sprong. De werkzaamheden op het gebied van Geo-Informatie en Ruimtelijke Ontwikkeling doe ik naast mijn werk bij de Gemeente Ede.

Omdat de eerste ideeën voor een onderneming voornamelijk gericht waren op het praktisch landmeten had ik de unieke naam GEOMETRICA bedacht en geregistreerd. Bij de uiteindelijke start van de onderneming bleek (gezien het part-time karakter) dat een advies- en tekenbureau meer passend was en is de naam SPRONG ADVIES als handelsnaam vastgelegd. Omdat opdrachtgevers Sprong Advies steeds meer vonden bij grondruil projecten en daarbij behorende kavelsplitsingen is ook de naam GRONDRUIL.NL geregistreerd. Niet alleen bij de KvK is dit vastgelegd ook via de bijbehorende domeinnamen is de onderneming te vinden.

Doordat ik bij de Gemeente Ede betrokken ben bij dezelfde soort werkzaamheden is er een win-win situatie voor wat betreft kennis- en ervaring deling.

De tarieven die ik hanteer zijn scherp omdat ik nagenoeg geen (kantoor)kosten heb. Via deze site kan een eerste gratis advies worden aangevraagd.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+