Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » wennekus
Adverteren op deze site?

Wennekus - Beheerder profiel

Naam: Wennekus
Bedrijf: AOV ZZP
Functie: Dir
Webadres: http://www.aov-zzp.nl
 

Rating:
9.3
Gemiddelde reactiesnelheid:
33
uren
(Beantwoorde vragen: 10)
Beheerde categorieën
Arbeidsongeschiktheidsverzekering  

Bedrijfsinfo:
Over AOV ZZP TUNE! ... Missie / Algemene Voorwaarden

TUNE! Financial Planning is een moderne, transparante en professionele financiële dienstverlener een met een duidelijke doelstelling. De website aov-zzp.nl is een TUNE! website.

TUNE! is oorspronkelijk opgericht van Arnoud Wennekus en hield zich in de jaren 90 voornamelijk bezig met Financiële Planning, Pensioenen en Hypotheken.

Later is dat uitgebreid middels Makelaardij en het specialisme Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor de Zelfstandig Ondernemer (DGA/ZZP)

TUNE! werkt op dit moment met 7 adviseurs landelijk, om ZZP-ers en ondernemers te voorzien van advies op het gebied van Arbeidsongeschiktheids-, Nabestaanden- en Oudersomspensioen. Ook op het gebied van andere bedrijfsmatige verzekeringen (Rechtsbijstand, Bedrijfsaansprakelijkheid, Inventaris etc..etc..) kunt u bij ons terecht.
 Persoonlijke info:
Arnoud Wennekus

Als ondernemer is er financieel niets vanzelf geregeld als je ziek wordt.De overheid regelt niets.
Daarom is het verstandig te overwegen om een AOV Verzekering (Arbeidsongeschiktheidsverzekering) af te sluiten.

Wij helpen (startende) zelfstandig ondernemers bij het inventariseren,vergelijken, doorrekenen adviseren en aanvragen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Sinds 2008 doen wij dat op een bijzondere transparante , onafhankelijke en persoonlijke manier en geheel zonder provisie.

Achtergrond en motivatie

Toen ikzelf als ondernemer startte in 1996 in de Financiele dienstverlening als hypotheekadviseur, leek het mij ook verstandig om een AOV verzekering af te sluiten.

Ondanks mijn achtergrond,mijn opleiding en ervaring in de Financiele dienstverlening bleek het schier onmogelijk in het oerwoud van AOV Verzekeringen door de bomen het bos te zien. Dit is waar ik toen tegen aan liep.

-Enorme premieverschillen, verschillen die slechts pas na lang bestuderen enigszins te verklaren leken.

-Veel verschillen in dekking , de lengte/duur van de uitkering en ook in kleine lettertjes. Dan zou je dus eerst de verzekering afsluiten en dan maar in de praktijk afwachten hoe de kleine lettertjes in de praktijk gehanteerd zullen gaan worden? Daar kom je dan dus pas achter als je ooit ziek wordt, dat kan ook pas jaren later zijn.

-Aangaan van een lange verplichting. Zo’n AOV verzekering sloot je af met een contractstermijn van 5 of zelfs 10 jaar. Dan denk je nog eens heel goed na, zeker als startend ondernemer die eerste nog maar nog geld moet gaan verdienen. (tegenwoordig gewoon een jaar mogelijk)

-Ook betaalde je bovenop elke premie, een extra provisieopslag van 17,5% -40% (!) voor de tussenpersoon. En dat jarenlang. Tot einddatum van het contract bleef je betalen, maar de tussenpersoon deed er niets meer voor. Zonder tussenpersoon kon niet, wel bij een direct writer.

Maar direct writers bij uitstek niet onafhankelijk dus hoe kun je die in hemelsnaam vertrouwen?

Kortom enorm frustrerend allemaal! Er was niemand die een compleet overzicht van de markt voor me had. Ik kon nergens een goede adviseur vinden. Ik zou
k zou destijds namelijk graag een onafhankelijk AOV Expert ingehuurd hebben.

Kortom ik ontdekte dat de AOV Advies en AOV verzekeringen een compleet en ander vak is en besloot hier mijn vak van te maken.

Verzekerd en vrijer ondernemen

Ik ontdekte ook dat een AOV verzekering mij niet alleen inkomenszekerheid bij ziekte bood maar ook rust in mijn hoofd en vertrouwen. Ik had het uiteindelijk geregeld en kon met meer vertrouwen en enthousiasme beter en vrijer ondernemen nu het geregeld was voor mij en mijn gezin.

Ook gaf het mij meer vertrouwen dat er verzekeraars met hun re-integratiediensten achter je staan. Voorkomen van arbeidsongeschiktheid is voor verzekeraars steeds belangrijker en alle mogelijk uiteenlopende middelen en diensten worden daarbij voor je ingezet.

Arbo-checklist en bedrijfsadvies,
Medische checkup
Training Ontspannen Ondernemen
Stoppen met roken

Het werkt ook voor mijn rust in mijn hoofd, omdat het nu klopt. Vooral omdat we nu allemaal hetzelfde belang hebben: Mij zo snel mogelijk weer beter te krijgen als ik ziek ben zodat ik weer lekker verder kan ondernemen. Immers voor een verzekeraar geldt: als ik ziek ben, kost ik geld.

Nu halverwege 2012 durf ik te zeggen dat we, na inmiddels zo’n 750 startende ondernemers te hebben geholpen aan betaalbare oplossingen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid, dat wij AOV Expert zijn. Dagelijks werken wij aan verbetering van onze kennis en daarmee aan verbetering van onze dienstverlening aan de klant.

Ook ondernemers met een medisch verleden, startende ondernemers. Ook ervaren ondernemers die al jaren lang verzekerd waren, hebben wij geholpen aan zeer forse besparingen en betere kwaliteit AOV Verzekeringen.

Wij besteden bij een klant altijd bijzonder veel aandacht aan zijn of haar persoonlijk wensen en achtergrond, om daarna verschillende scenario’s door te rekenen en te vergelijken en zwart op wit te communiceren in een persoonlijk AOV Advies Rapport. Ieder mens is anders en heeft een ander beroep met de daarbij horende werkzaamheden en risicobereidheid.

Wij sparren graag en veel met de klant om erachter te komen wat voor de klant echt belangrijk is. Wij vragen echt door. Wij geven daarop helder en transparant inzicht in de verschillen in kosten en dekking. Je weet wat je betaalt en aan wie. Aan addertjes onder het gras hebben wij een uitgesproken hekel, net als u waarschijnlijk!

Als er medische acceptatieproblemen zijn hebben wij standaard second en third opinion opties. Verzekeraars en ook tussenpersonen schakelen ons in, daar waar andere tussenpersonen in de loop der tijd steekjes laten vallen, voor second opinions en ons Persoonlijk AOV Advies Rapport.

Bij schade zijn wij de steun en toeverlaat van de klant en regelen wij zo snel mogelijk de benodigde acties.

Belang van inkomenszekerheid bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

Het belang van een goede AOV verzekering is dus meer dan alleen geld alleen. Ik heb gezien en ervaren dat het van groot belang is dat professionele en ondersteuning op alle gebieden het verschil maakt tussen nutteloos en klein op de bank achter te blijven of trots, sterker en succesvol terugkomen, een gelukkig en succesvol leven te leiden in alle opzichten.

Graag zie ik een vrij mens aan het ondernemen en zijn passie ervaren in zijn onderneming. Daarom adviseer ik AOV Verzekeringen voor ondernemers, zodat ze veilig en vrij kunnen ondernemen en hun capaciteiten benutten en waarde toevoegen aan de levens van anderen.

Arnoud Wennekus

Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Anita
  9.0
 • Toors
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  256929
  Beheerders:  1021

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  167 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+