Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Louis machielsen
Adverteren op deze site?

Louis Machielsen - Beheerder profiel

Naam: Louis Machielsen
Bedrijf: Hspo
Functie: Para Medisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Webadres: http://www.hspo.info

Rating:
0.0
Gemiddelde reactiesnelheid:
0
uren
(Beantwoorde vragen: 0)
Beheerde categorieŰn
Alternatieve Geneeswijzen  

Bedrijfsinfo:
Steeds meer mensen leven in een marionetten cultuur, als het gevolg van o.a. de economische crisis, de steeds hogere werkdruk, de stijgende werkeloosheid en het toenemend aantal uitkeringsgerechtigden. Wij zien dat mensen steeds meer verstrikt raken in hun eigen touwtjes. Hierdoor ontstaan frustraties, miscommunicatie, gezondheidsklachten en ongewenst gedrag.

HSPO kijkt vanuit een brede visie naar deze maatschappelijke problematiek en heeft een dienstverlening ontwikkeld die op geheel eigenwijze balans kan brengen. Door de knoopjes te ontrafelen kan men steeds meer op eigen kracht functioneren.

HSPO staat voor:
■Laagdrempelig
■Toegankelijk
■Transparant
■Integer
■Vernieuwend
■Flexibel

Wij doen dit door middel van Kino-coachen. Via Kino-coachen activeren wij het onderbewustzijn zodat mensen inzicht krijgen in hun eigen proces en de daaruit voort komende klachten en onbalansen.

Kino-coachen is een nieuwe werkwijze waarbij gecombineerde technieken uit de reguliere zorg , organisatiepsychologie ,coachen en de natuurgeneeskunde door de Kino-coach worden gebruikt waardoor processen in beweging worden gezet zodat de klachten en onbalansen opgelost kunnen worden.

DE KRACHT ZIT BIJ JEZELF EN NIET BIJ DE ANDER.
 Persoonlijke info:
Ik ben Louis Machielsen. Vanaf 1989 werkzaam in de reguliere gezondheidszorg in diverse werkgebieden, van ziekenhuis tot psychiatrie. De meeste jaren heb ik gewerkt als begeleider in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Van 2002 t/m 2006 was ÚÚn van mijn belangrijkste taken het coachen van medewerkers in de zorg.

Tot eind 2010 werkte ik in de ambulante hulpverlening als gezinscoach bij Multi-probleem gezinnen. Nu ben ik al weer enige tijd werkzaam als kino-coach binnen HSPO.

In mijn werk als therapeut en later ook als gezinscoach viel het mij op dat hulpvragen van mensen meestal vanaf ÚÚn kant werden belicht. Omdat ik zowel opgeleid ben in de reguliere hulpverlening als in de natuurenergetische hulpverlening, kan ik mensen handvatten aanreiken waardoor zij sneller en vanuit meerdere gezichtspunten begeleid kunnen worden.

Ieder mens wordt geboren met zijn eigen handleiding. Deze handleiding is de basis. Het is dus een kwestie van de handleiding goed lezen,zodat patronen zichtbaar worden en de verandering in gezet kan worden.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258137
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+