Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Heatnet Vloerverwarming
Adverteren op deze site?

Heatnet Vloerverwarming - Beheerder profiel

Naam: Heatnet Vloerverwarming
Bedrijf: Heatnet Vloerverwarming
Functie: Directeur
Webadres: http://www.heatnet.nl

Rating:
9.0
Gemiddelde reactiesnelheid:
8
uren
(Beantwoorde vragen: 115)
Beheerde categorieŰn
VloerverwarmingWarmtepanelen 

Bedrijfsinfo:
Overweegt u om vloerverwarming toe te passen in uw woning, winkel of kantoor? Dan bent u bij HEATNET op het juiste adres!
Heatnet is ÚÚn van de breedst ge÷rienteerde leveranciers op het gebied van vloerverwarming en levert vloerverwarming voor praktisch elke vloer!
Niet alleen het vakkundig installeren van vloerverwarming is van belang. Minstens zo belangrijk is de regeling van de temperatuur in uw woning in combinatie met radiatoren en bijvoorbeeld een hou8t- of gaskachel. Heatnet levert diverse vormen van regeling: draadloos, al dan niet te bedienen via uw smartphone of tablet.


HEATNET VLOERVERWARMING
VOOR ELKE VLOER


HEATNET levert totaal ge´nstalleerde vloerverwarming aangesloten op de CV-ketel of stadsverwarming, in nieuwbouw- of bestaande woning, voor een zeer aantrekkelijk prijsniveau.
Afhankelijk van de situatie frezen wij de verwarmingsbuizen in de dekvloer of monteren de leidingen op gegalvaniseerde draadstaalnetten.
De verdelers voor vloerverwarming worden in eigen beheer geproduceerd: zie www.qualifloor.nl
Heatnet levert de verdelers voor vloerverwarming ook met de in 2013 verplichte Label-A circulatiepompen. Zie: www.energiezuinige-pompen.nl
Naast vloerverwarming aangesloten op de cv-ketel of stadsverwarming biedt Heatnet een groot assortiment producten aan voro elektrische vloerverwarming, alsmede een gamma infrarood verwarmingsproducten.

Elektrische vloerverwarming kan in vele toepassingen worden gebruikt. Heatnet levert de elektrische vloerverwarming gemonteerd op matten of als losse verwarmingskabel. Daarnaast ook de noodzakelijke thermostsaten, in- of opbouw, al dan neit voorzien van een externe temperatuursensor.

Infrarood verwarming wordt ook steeds meer toegepast. Heatnet levert infrarood als stralingspanelen en vloerverwarming, geschikt voor verwarming van laminaat, maar ook toepasbaar in bijvoorbeeld de caravan, camper of boot.
Zie voor nadere informatie: www.laminaatverwarming.nl of www.caravanverwarming.nl

Nadere informatie over de sIR stralingspanelen treft u op: www.irpanelen.nl

Een eigen ontwikkeling is de zoneregeling, waarmee het mogelijk is om de temperatuur op verschillende etages (of vertrekken) onafhankelijk van elkaar te regelen. (zie www.zoneregeling.nl )

De allernieuwste ontwikkeling op het gebied van vloerverwarming is een energiegestuurde vloerverwarming. Voor nadere informatie hiervoor verwijzen we u graag naar onze website www.qualitherm.nl
 Persoonlijke info:
De vragen vorden behandeld en zo goed mogelijk beantwoord door de directie van Heatnet, Aart Dijs.
Hij biedt een ruim 45 jarige ervaring op dit en andere technische gebieden (o.a. electronica, elektrotechniek en regeltechniek)
Aart Dijs voerde, voordat hij Heatnet startte, de directie over een aantal dochterondernemingen van enkele Duitse en Finse bedrijven in Nederland.
Tevens startte hij in de jaren zeventig een dochteronderneming voor een bekende Nederlandse groothandel in elektronica en elektrotechnische componenten in BelgiŰ.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258155
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+