Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » P.v.D
Adverteren op deze site?

P.v.D - Beheerder profiel

Naam: P.v.D
Bedrijf: Whiplashinformatie
Functie: Eigenaar En Ervaringsdeskundige
Webadres: http://www.whiplashinformatie.nl
 

Rating:
10.0
Gemiddelde reactiesnelheid:
2
uren
(Beantwoorde vragen: 3)
Beheerde categorieën
Whiplash  

Bedrijfsinfo:
Whiplash kent helaas zowel lichamelijke als ook geestelijke problematiek maar daar naast helaas ook vaak ernstige juridische problemen. Helaas ondervind men daar naast ook vaal problemen op gebied van werk en inkomen.

Belangenverstrengelingen bepalen helaas hoofdzakelijk, hoe herstel en andere bijkomende zaken verlopen. Als patiënt met nekklachten word je dan ook vaak meerdere malen overreden.

www.whiplashinformatie.nl is geheel gericht op het geheel vrijblijvend en belangeloos verstrekken van alle denkbare informatie mbt lichamelijke en fysieke problematiek.

www.whiplash-nederland.nl valt onder het zelfde beheer en is volledig gericht op het informeren over alle overige bijkomende zaken bij whiplash op juridische en fiscaal niveau, letselschadetrajecten en medische- en keurings- trajecten.
 Persoonlijke info:
Mijn eerste kennismaking met whiplashletsel was vanuit eigen studie. Dit bleek al snel heel goed van pas te komen toen mijn toenmalig partner betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval en volledig afhankelijk werd. Na enkele moeizame jaren en een vast gelopen medisch en juridisch traject, besloot ik zélf haar zaken te gaan behartigen. Binnen één jaar was ze weer volledig aan het werk en was de letselschadezaak naar tevredenheid van alle partijen afgerond.

Helaas raakte ik bijna 9 jaar geleden geheel buiten schuld betrokken bij een noodlottig ongeval waar door ik het gehele medische en juridische traject opnieuw moest gaan doorlopen en weer kreeg ik te maken met "eigen belangen" welke mijn herstel zeker niet ten goede kwamen.

Sindsdien zet ik mezelf geheel belangeloos en kosteloos in voor lotgenoten welke vast dreigen te lopen in zowel gezondheid als ook financieel opzicht. Daar in schijn ik behoorlijk uniek te zijn want ik heb geen onderhandse deals met artsen, verzekeraars of letselschaderegelaars zoals vele andere maar bekostig zelfs al mijn aktiviteiten voor mede lotgenoten geheel uit eigen minimale middelen.

PAS OP met/voor zogenaamde successtories en aanbieders van hulp !
Meestal zijn dit de bewuste uitgeworpen vislijntjes om een prooi binnen te halen.
Betaal nóóit lidmaatschapsgelden of wat dan ook want in de mééste gevallen is het enkel te doen om dat lidmaatschapsgeld en om dat in stant te kunnen houden, moet men zeker niet zoeken naar structurele oplossingen.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258132
  Beheerders:  1028

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+