Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Krista Smit
Adverteren op deze site?

Krista Smit - Beheerder profiel

Naam: Krista Smit
Bedrijf: Smit Juridisch Advies
Functie: Letselschadespecialist
Webadres: http://www.smitjuridischadvies.nl

Rating:
7.8
Gemiddelde reactiesnelheid:
16
uren
(Beantwoorde vragen: 20)
Beheerde categorieŰn
Schadehulp  

Bedrijfsinfo:
Letselschade? Smit Juridisch Advies helpt!

Wanneer u door het toedoen van een ander lichamelijk en/of geestelijk letsel heeft opgelopen spreken we over letselschade. U heeft bijvoorbeeld uw been gebroken door een verkeersongeval, u bent tijdens het uitgaan door een onbekende mishandeld of u bent het slachtoffer van een bedrijfsongeval. Letselschade kan verschillende oorzaken hebben, ingrijpend is het altijd.

Als u letselschade oploopt komen veel zaken op u af. Zaken waar u waarschijnlijk nooit mee te maken heeft gehad en waar u ook liever niets mee te maken heeft. Zo moet u onderhandelen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Deze probeert u vaak met een lagere schadevergoeding akkoord te laten gaan dan waar u recht op heeft. Een goede juridische ondersteuning is hierbij noodzakelijk zodat u zich op het herstel van uw letsel kunt richten. Wij weten waar u recht op heeft en kunnen deze zorg uit handen nemen. Dat biedt u de mogelijkheid om op een gelijkwaardige wijze te onderhandelen zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan een kijkje op onze website; www.smitjuridischadvies.nl. Wij zijn u graag van dienst.
 Persoonlijke info:
Mijn naam is Krista Smit, letselschadespecialist en oprichter van Smit Juridisch Advies.

In 2007 heb ik mijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond met als afstudeerrichtingen bedrijfsrecht en strafrecht. Vervolgens heb ik me als juriste bij AEGON bezig gehouden met de klachtafhandeling op het gebied van beleggingsverzekeringen. Daarna ben ik in aanraking gekomen met de behandeling van letselschadedossiers. Als letselschadespecialist bij Unigarant Verzekeringen was ik verantwoordelijk voor het beoordelen, bewaken en afwikkelen van ▒ 200 letselschadedossiers. Daarna heb ik bij Trip Advocaten & Notarissen de belangen behartigd van letselschade slachtoffers. Ik hield me onder meer bezig met het beoordelen van nieuwe zaken, het onderhouden van klantcontact, het inventariseren van de (letsel)schade en het voeren van onderhandelingen met de wederpartij.

Nu zet ik me binnen Smit Juridisch Advies in voor de belangen van slachtoffers van letselschade. Om altijd over de juiste kennis en expertise te beschikken onderhoud ik contact met onder meer advocaten, medisch specialisten en arbeidsdeskundigen. Zo wordt de zaak altijd op een snelle en correcte manier behandeld en blijft kwaliteit gewaarborgd.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258155
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+