Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Wilde
Adverteren op deze site?

Wilde - Beheerder profiel

Naam: Wilde
Bedrijf: De Innovatieboxspecialist.nl
Functie: Eigenaar
Webadres: http://www.deinnovatieboxspecialist.nl

Rating:
0.0
Gemiddelde reactiesnelheid:
0
uren
(Beantwoorde vragen: 0)
Beheerde categorieën
WBSO  

Bedrijfsinfo:
Lagere Belasting door gebruik Innovatiebox

Sinds 1 januari 2008 zijn de fiscale voordelen van de Innovatiebox (vroeger Octrooibox) ook bereikbaar voor het MKB. De Innovatiebox is geïntroduceerd door de wetgever om bedrijven fiscaal te stimuleren innovatief actief te zijn. In de praktijk wordt er echter niet veel gebruik gemaakt van deze regeling; op zich vreemd als je weet dat er per jaar circa 18.000 WBSO subsidies worden toegekend.
Wist u dat de innovatiebox u maar liefst 80% VpB belasting bespaart?
Dit is ook de reden waarom wij, Arent Wilde en Dénise van Zijl dit jaar gestart zijn met de Innovatieboxspecialist.
Het uitgangspunt van de innovatiebox wetgeving is dat een octrooi dan wel een WBSO-subsidie verkregen is. De WBSO –subsidie is een fiscale stimuleringsregeling waarmee de overheid een deel van uw loonkosten voor speur- en ontwikkelingswerk compenseert.
Een octrooi of patent beschermt uw uitvinding op een technisch product of proces. Wie een octrooi heeft, kan een ander verbieden die uitvinding na te maken, te verkopen of in te voeren. Zelfs wanneer die ander de uitvinding geheel onafhankelijk zelf ook heeft gedaan.
De Innovatieboxspecialist biedt u, tegen een vast tarief, de volledige (fiscale) ondersteuning en toepassing van de innovatiebox aan.
Wilt u meer weten over de innovatiebox of de WBSO, neem dan nu, vrijblijvend contact met ons op.
U kunt ons bereiken op 035- 887 10 53 of info@deinnvatieboxspecialist.nl
 Persoonlijke info:
Wilde groep/De Innovatieboxspecialist houdt zich bezig met belastingadvies aan ondernemers, we zijn tevens gespecialiseerd in de, complexe, materie omtrent de innovatiebox wetgeving.
Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+