Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Hans Dalhuijsen
Adverteren op deze site?

Hans Dalhuijsen - Beheerder profiel

Naam: Hans Dalhuijsen
Bedrijf: Institute Of Social Engineering
Functie: Trainer, Personal Coach
Webadres: http://www.ise-training.nl/

Rating:
8.8
Gemiddelde reactiesnelheid:
88
uren
(Beantwoorde vragen: 80)
Beheerde categorieën
NLP  

Bedrijfsinfo:
Het Institute of Social Engineering (ISE) richt zich op (organisatie)culturen, interculturele communicatie, cultuurverandering op elk niveau en op opleidingen in Interculturele NLP.
Daarnaast kunt u er terecht voor assertiviteitstrainingen, arbeidsreïntegratie en persoonlijke coaching.

Met het ISE model is de verzameling NLP patronen uitgebreid met die van de ‘niet cognitieve hersenhelft’. Hiermee is Interculturele NLP ontstaan, waarmee onder meer cultuurveranderingen en groepsprocessen op elk niveau zijn te ontwerpen en procesmatig te begeleiden. Het is een krachtig instrument voor adviseurs, coaches en therapeuten.
Ook geeft het model een compleet overzicht van de onderlinge wisselwerking tussen alle NLP patronen, waardoor ‘NLP diagnostiek’ sterk wordt vereenvoudigd.

De NLP certificatie opleidingen van het ISE zijn de meest complete in de markt:

De ISE-certificaten voor Practitioner, Master Practitioner en Trainer in Interculturele NLP zijn erkend door de Associatie voor NLP professionals (AvNLPP), de Nederlandse certificatie autoriteit, die is aangesloten bij de Europese Associatie voor NLP (EANLP).
De ISE-certificaten voor deze opleidingen worden nu al erkend in Duitsland, Roemenië, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland.
Ook voldoen onze opleidingen aan de criteria van de Nederlandse vereniging voor NLP (NVNLP), die voor het Practitioners niveau deels zijn afgeleid van de inhoud van de ISE opleiding.
 Persoonlijke info:
Ir. Hans Dalhuijsen studeerde scheepsbouwkunde, bedrijfskunde en patroonherkenning (operations research). Voorts volgde hij opleidingen in rederij-economie en bestuurskunde. Hij werkte 17 jaar als beleidsambtenaar, leidinggevende, organisatie adviseur en trainer bij de Rijksoverheid.
Sinds 1986 werkt hij zelfstandig via het Institute of Social Engineering.
Sinds 1983 werkt hij met NLP. Hij werd NLP Practitioner in 1986, Master in 1987 en Trainer in 1989 (Robert Dilts, Dynamic Learning Centre). In 2007 is hij benoemd tot Lehrtrainer, DVNLP.
Hij ontwikkelde het ISE persoonlijkheids- en culturenmodel waarin alle NLP patronen in hun samenwerking zichtbaar worden. Op basis hiervan ontwikkelde hij Interculturele NLP.

Als coach specialiseerde hij zich op de thema’s zelfpresentatie op elk niveau, basisveiligheid, psychologische trauma’s en beperkende (ziekmakende) gedragspatronen, die op zeer jonge leeftijd en/of lichamelijk zijn verankerd.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+