Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Gert van de Griendt
Adverteren op deze site?

Gert Van De Griendt - Beheerder profiel

Naam: Gert Van De Griendt
Bedrijf: VOG Expertisecentrum
Functie: Initiatiefnemer En Oprichter
Webadres: http://www.vog-specialist.nl

Rating:
8.0
Gemiddelde reactiesnelheid:
242
uren
(Beantwoorde vragen: 35)
Beheerde categorieën
Verklaring omtrent het gedrag  

Bedrijfsinfo:
Met de site www.vog-specialist.nl biedt het VOG expertisecentrum zijn dienstverlening aan.

Het VOG expertisecentrum legt zich hoofdzakelijk toe op vraagstukken met betrekking tot de betrouwbaarheid/integriteit en het veiligheidsrisico van mensen en rechtspersonen in relatie tot de afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De services van het expertisecentrum richten zich voornamelijk op de belanghebbenden (organisatie/bedrijf) bij een VOG, en de aanvragers (medewerkers/vrijwilligers) van een VOG.

Het VOG expertisecentrum heeft zich gespecialiseerd in dit unieke en afgebakende beleidsveld en rechtsgebied. Daarmee voorziet het expertisecentrum in een groeiende behoefte naar diepgang in kennis, en ondersteuning in de praktische uitvoering bij grofweg drie grote doelgroepen:
- mensen die een (pré-)advies nodig hebben bij het inschatten van de kans een VOG te kunnen krijgen, zich bij een weigering tot afgifte van een VOG willen laten bijstaan door een Raadsman bij de Zienswijze en in het Bezwaar en Beroep, of mensen die bemiddeling wensen naar een baan waar niet wettelijk verplicht om een VOG wordt gevraagd;
- (vrijwilligers-)organisaties/bedrijven die deze bijzondere (vaak privacy gevoelige) problematiek meer of minder vergaand willen uitbesteden, en/of hun (nieuwe) medewerkers daarin willen laten begeleiden, en
- bedrijven/ondernemingen die in het zakelijk verkeer om het overleggen van een VOG Rechtspersoon (VOG Rp) worden gevraagd, en/of zelf een marktpartij om een VOG Rp willen vragen.

Eigenlijk kan iedereen die op welke manier dan ook met een VOG te maken krijgt voor een passende service terecht bij het VOG expertisecentrum. Dus bijvoorbeeld ook de emigrant. Mensen en (vrijwilligers-)organisaties/bedrijven worden door het expertisecentrum professioneel en kwalitatief hoogwaardig met raad en daad bijgestaan.
 Persoonlijke info:
Initiatiefnemer en oprichter van het VOG expertisecentrum is Gert van de Griendt. Hij studeerde Management, Economie en Recht aan de HEAO en Nederlands Recht aan de Open Universiteit. Na 15 succesvolle politiejaren zette hij zijn loopbaan als leidinggevende en integraal verander manager in het bedrijfsleven voort. Zo deed hij ervaring op in meerdere branches; op een luchthaven, bij een vakbond, bij een beveiligingsbedrijf, in een zelfbedieningsgroothandel, bij een grote uitvaartonderneming, en in de reclassering. In deze branches werden nieuwe medewerkers vaak gevraagd een VOG te overleggen.

Ervaringen van deze nieuwe medewerkers in het proces voor verkrijgen van een VOG zetten hem aan het denken. Hij vond het namelijk jammer om door een benadering van ‘eens een dief, altijd een dief’ geschikte kandidaten te moeten laten lopen.

Gert leeft en werkt naar de menselijke maat. Het initiatief ontstond in zijn zoektocht naar die menselijke maat in de afwegingen om wel of niet een VOG verleend te krijgen. Hij merkte dat die verdwaald dreigt te raken in (beleids-)regels en protocollen, en in een proces van ondoorzichtige afwegingen. Om mensen en (vrijwilligers-)organisaties/bedrijven in dat doolhof met raad en daad bij te kunnen staan richtte hij het VOG expertisecentrum op.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+