Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » monique couweleers
Adverteren op deze site?

Monique Couweleers - Beheerder profiel

Naam: Monique Couweleers
Bedrijf: Babyverlies
Functie: Eigenaar
Webadres: http://www.paranormaalcentrum-norah.nl

Rating:
0.0
Gemiddelde reactiesnelheid:
0
uren
(Beantwoorde vragen: 0)
Beheerde categorieën
MiskraamWiegendood 

Bedrijfsinfo:
Ik ben eigenaar van een prachtige webwinkel die geheel in het teken staat van het verlies van een overleden baby. Dit kan een prematuurbabietje zijn, een kindje dat is overleden tijdens of net na de geboorte, ziekte of door de wiegendood.


Jarenlang helpt ik tevens mensen op het paranormale vlak. Ik ben hier niet in gecertificeert en ben ook NIET aangesloten bij een bepaalde stichting of vereniging.
Feit is wel dat ik dingen "weet voel en hoor"....

Sindskort verzorg ik voor mensen ook automatisch schrift. Ik leg contact met iemand die overleden is en zal hem of haar de vragen voorleggen die U heeft. Binnenkort zal mijn nieuwe website online zijn waarin alles wordt uitgelegd! Indien U hiervan op de hoogte gehouden wilt worden, stuurt u dan even een mailtje naar: pcnorahlive.nl

U kunt vast een kijkje nemen op mijn site:

http://www.paranormaalcentrum-norah.nl
 Persoonlijke info:
Het overlijden van een baby behoort tot 1 van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Als een kindje sterft, sterft er als (groot)ouders een stukje van jezelf mee. Een gebeurtenis als deze brengt veel emoties met zich mee zoals verdriet, boosheid, machteloosheid en onmacht. Niemand kan deze gevoelens wegnemen.

Ik ben van mening dat je met deze gevoelens wel iets kunt doen. Naar aanleiding van het overlijden van ons dochtertje Melanie* ben ik begonnen met de start van Babyverlies©.

Een webwinkel vol met gedenk artikelen die bij kunnen dragen aan de verwerking van dit, voor ons, zo oneerlijke verlies. Inmiddels is Babyverlies© bekend bij vele (groot)ouders. Zij vinden er troost door het grote assortiment produkten , voor zowel voor eigen verwerking als om te schenken aan iemand die een kindje moesten verliezen.

U kunt contact opnemen middels het contactformulier. Voor een persoonlijk contact of voor vragen over onze diensten en produkten kunt U bellen met nummer: 06-39.67.01.14

Wij staan u graag te woord, want met Babyverlies© staat U er nooit alleen voor!

Warme groet,

Monique Couweleers
www.babyverlies.nlDisclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258137
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+