Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » mr. Mathieu van Linde, strafrechtadvocaat
Adverteren op deze site?

Mr. Mathieu Van Linde, Strafrechtadvocaat - Beheerder profiel

Naam: Mr. Mathieu Van Linde, Strafrechtadvocaat
Bedrijf: Eckert Van Linde Van Der Zee Advocaten
Functie: Strafrechtadvocaat
Webadres: http://www.elzstrafrecht.nl

Rating:
8.3
Gemiddelde reactiesnelheid:
9
uren
(Beantwoorde vragen: 599)
Beheerde categorieŰn
StrafrechtStrafrecht-DrentheStrafrecht-Friesland
Strafrecht-GroningenStrafrecht-OverijsselJeugdstrafrecht

Bedrijfsinfo:
Eckert Van Linde Van der Zee Advocaten is een klein, gedreven kantoor, met gespecialiseerde kennis van strafrecht. Onze visie: direct handelen, als dat uw belang dient. Vanuit ons kantoor staan wij bijvoorbeeld binnen 5 minuten in de rechtszaal. Ons motto: U heeft een vraag, wij het antwoord.

Eckert Van Linde Van der Zee Advocaten
Martinikerkhof 27
9712 JD GRONINGEN
tel.: 050-3188750

 Persoonlijke info:
Sinds 1997 is Mathieu van Linde werkzaam als advocaat, aanvankelijk bij Dorhout Advocaten te Groningen op het gebied van het faillissementsrecht, strafrecht en IE/ICT. Vervolgens is hij zich steeds verder gaan specialiseren in het strafrecht en volgde hij met succes de specialisatieopleiding Strafrecht van de NOvA bij het Willem Pompe Instituut aan de Universiteit Utrecht. Mathieu werkte tot 2009 als specialist strafrecht bij een ander groot kantoor in Groningen.

Hij voerde de verdediging in diverse geruchtmakende zaken, waaronder de Groningse voodoomoord, de dubbele moord op een echtpaar in Musselkanaal en de zaak Baflo Ook op het gebied van fraudezaken en milieudelicten heeft hij ruime ervaring. Daarnaast geldt hij als een autoriteit op het gebied van de ISD-maatregel.

Mr. M.C. van Linde is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS)Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258148
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+