Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Dr. Martijn Arns
Adverteren op deze site?

Dr. Martijn Arns - Beheerder profiel

Naam: Dr. Martijn Arns
Bedrijf: Brainclinics
Functie: Directeur
Webadres: http://www.brainclinics.com

Rating:
0.0
Gemiddelde reactiesnelheid:
0
uren
(Beantwoorde vragen: 0)
Beheerde categorieŰn
 
 
 

Bedrijfsinfo:
Brainclinics is een eerstelijns psychologenpraktijk en onderzoeksinstituut, opgericht in 2001. Brainclinics is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van ADHD/ADD en Depressie. Naast deze specialisaties bieden wij ook reguliere eerstelijns psychologische zorg, zoals: Cognitieve gedragstherapie, EMDR, en Sociale Vaardigheidstraining. Brainclinics werkt in een multidisciplinair team van Klinisch Psychologen, Biologisch Psychologen, Orthopedagogen en een Basisarts.

De behandelingen bij Brainclinics onderscheiden zich doordat wij naast de reguliere eerstelijnszorg gebruik maken van innovatieve technieken zoals Magnetische Hersenstimulatie (rTMS / TMS) bij Depressie en Neurofeedback bij ADHD/ADD en slaapproblemen.

Het klinisch onderzoek bestaat uit een QEEG en neuropsychologisch onderzoek. Wij gebruiken het klinisch onderzoek om tot een effectievere en individueel afgestemde behandeling te komen. Tevens verrichten wij wetenschappelijk onderzoek op het gebied van Personalized Medicine en participeert Brainclinics in de iSPOT (international Study to Predict Optimized Treatment) studies naar depressie en ADHD. Verder publiceren wij regelmatig artikelen op het gebied van rTMS, Neurofeedback, ADHD en Depressie.

Personalized Medicine (behandeling op maat) houdt in dat wij voor en na de behandeling een QEEG en neuropsychologisch onderzoek uitvoeren om de behandeling individueel af te stemmen en het therapie-effect te meten.


Zie ook:
- Neurofeedback: http://www.brainclinics.com/neurofeedback-ADHD
- Depressie: http://www.brainclinics.com/behandeling-depressie-rtms
- Neurofeedback en rTMS opleidingen: http://www.brainclinics.com/neurofeedback-rtms-cursus
 Persoonlijke info:
Martijn Arns studeerde eind jaren 90 af als Biologisch psycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na verschillende projecten op het gebied van toegepast hersenonderzoek in het Westmead Hospital in Sydney, het Max Planck Instituut in Munchen en Organon Research in Newhouse, begon hij in 2001 met wat nu Onderzoeksinstituut Brainclinics en Psychologenpraktijk Brainclinics is.

Martijn Arns is gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht op EEG gebaseerde personalized medicine bij ADHD en depressie en is gespecialiseerd in toepassing van hersenscan-technieken bij het bepalen van de juiste behandeling bij ADHD en depressie. Daarnaast is hij gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van neuromodulatie technieken zoals neurofeedback bij de behandeling van ADHD en magnetische hersenstimulatie (rTMS) bij de behandeling van depressie. Bij Psychologenpraktijk Brainclinics superviseert Martijn Arns een team van gespecialiseerde psychologen bij de toepassing van deze technieken. Bij Onderzoeksinstituut Brainclinics voert Martijn Arns in samenwerking met een team onderzoekers en verschillende universiteiten toegepast wetenschappelijk onderzoek uit naar personalized medicine en neuromodulatie technieken. Daarnaast verzorgt hij verschillende (internationaal) geaccrediteerde opleidingen en cursussen op deze gebieden.

Martijn Arns is directeur van Onderzoeksinstituut Brainclinics en Psychologenpraktijk Brainclinics, verbonden aan de Universiteit Utrecht, afdeling experimentele psychologie, en was oprichter van Brainquiry tot juli 2007. Daarnaast heeft Martijn Arns zitting in het bestuur van de International Pharmaco-EEG Society (IPEG) en is lid van diverse beroepsorganisaties zoals het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen), ISNR, ECNS, SAN, AAAS en ISAD.


Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+