Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » K. Canatan
Adverteren op deze site?

K. Canatan - Beheerder profiel

Naam: K. Canatan
Bedrijf: Meijers Canatan Advocaten
Functie: Advocaat
Webadres: http://www.meijerscanatan.nl

Rating:
8.3
Gemiddelde reactiesnelheid:
69
uren
(Beantwoorde vragen: 1115)
Beheerde categorieën
Strafrecht-FlevolandStrafrecht-GelderlandStrafrecht-Limburg
Strafrecht-Noord BrabantStrafrecht-Zuid HollandStrafrecht-Utrecht

Bedrijfsinfo:
Alle advocaten bij Meijers Canatan Advocaten zijn strafrechtadvocaten. De advocaten treden landelijk op en zijn deskundig op vrijwel elk deelgebied binnen het strafrecht, met als bijzondere specialisaties o.a. cassatie in strafzaken, uitlevering en overlevering en procedures bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Het kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten, de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, de European Criminal Bar Association en de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten.
 Persoonlijke info:
Mr. K. Canatan studeerde Rechtsgeleerdheid in Groningen. In 2002 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat. In 2001 werkte hij als bedrijfsjurist in Londen. Van 2002 tot juni 2008 was hij bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen werkzaam in de sectie strafrecht. Vanaf 1 juni 2008 is hij als partner verbonden aan Meijers Canatan Advocaten.

Hij was tot oktober 2010 voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA). Hij is lid van de European Criminal Bar Association (ECBA). Ook is hij examinator strafprocesrecht voor de Nederlandse Orde van Advocaten. Voorheen trad hij op bij het Radio 1 programma Stand.cafe als zogenoemde 'stamgast'. Hij beheerst de Engelse taal.

Hij heeft met succes de Specialisatieopleiding Strafrecht afgerond en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en volwaardig lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken.

Hij houdt zich in het bijzonder bezig met algemeen strafrecht, criminele organisaties, internationaal strafrecht, uitlevering, overlevering en cassatie in strafzaken.

Volg mr. Canatan op twitter via www.twitter.com/strafzaken/Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258148
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+