Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Advocatenkantoor Exaten
Adverteren op deze site?

Advocatenkantoor Exaten - Beheerder profiel

Naam: Advocatenkantoor Exaten
Bedrijf: Advocatenkantoor Exaten
Functie: Advocatenkantoor Exaten
Webadres: http://www.advocatenkantoorexaten.nl

Rating:
8.1
Gemiddelde reactiesnelheid:
22
uren
(Beantwoorde vragen: 1120)
Beheerde categorieŰn
ArbeidsrechtAdvocaten-LimburgArbeidsrecht-Limburg
Arbeidsrecht advocaat-LimburgRecht-LimburgRechtshulp-Limburg

Bedrijfsinfo:
Advocatenkantoor Exaten is een klein en dynamisch kantoor, dat zich kenmerkt door veel aandacht voor de individuele cliŰnt, zowel particulier als zakelijk. Persoonlijk contact en duidelijke communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. We spreken de taal van de cliŰnt. Dit uit zich zowel door het feit dat wij in staat zijn Uw juridische situatie in heldere en begrijpelijke taal aan U te presenteren, maar ook doordat het mogelijk is de besprekingen op een ongedwongen wijze te voeren.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het recht beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring om U in iedere situatie op een passende wijze van dienst te zijn. Daarbij is oplossingsgericht werken ons speerpunt. Samen met U bespreken we Uw situatie, vragen en wensen en stellen dan een te volgen koers voor. Soms is de oplossing het voeren van een gerechtelijke procedure. Maar ook het in der minne schikken van een geschil, al dan niet door middel van mediation, behoort vaak tot de mogelijkheden en zal in veel voorkomende gevallen een snellere, goedkopere en voor alle betrokkenen meer bevredigende oplossing zijn.

Advocatenkantoor Exaten is gevestigd aan de rand van Baexem, centraal gelegen tussen Weert en Roermond, op 10 minuten rijden vanaf de A2.
 Persoonlijke info:
geen gegevensDisclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258132
  Beheerders:  1028

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+