Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franÁaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiůn espaŮola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Johan Van Renterghem LL.M.
Adverteren op deze site?

Johan Van Renterghem LL.M. - Beheerder profiel

Naam: Johan Van Renterghem LL.M.
Bedrijf: Advocatenkantoor Van Renterghem
Functie: Advocaat
Webadres: http://www.defidem.be

Rating:
8.9
Gemiddelde reactiesnelheid:
25
uren
(Beantwoorde vragen: 455)
Beheerde categorieŽn
Advocaten-BelgieIncasso Belgie 

Bedrijfsinfo:
Advocatenkantoor Van Renterghem richt zich voornamelijk op kleine en middelgrote ondernemingen en zelfstandigen in BelgiŽ en daarbuiten. Onze advocaten kunnen u zowel preventief als remediŽrend bijstaan in alle materies van het economische leven. Dit gaat van het verlenen van juridisch advies, het opstellen van diverse overeenkomsten in diverse rechtsmateries, algemene voorwaarden en voorstellen inzake debiteurenbeheer, het invorderen van facturen, het regelen van betwistingen inzake levering, huur, onrechtmatige mededinging e.d.m. tot de meer structurele aspecten zoals het vennootschappenrecht en de begeleiding van ondernemingen in moeilijkheden.
 Persoonlijke info:
In 1993 studeerde Johan Van Renterghem af aan de Universiteit Gent als Licentiaat in de Rechten.

Daarna behaalde hij de graad van European Master in Law and Economics na studies aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in Nederland, de Universitšt Hamburg in Duitsland en The Victoria University of Manchester in het Verenigd Koninkrijk. Hij bleef in Manchester en werd eind 1994 Master of Laws. Tijdens zijn verblijf in Engeland genoot hij tevens zijn eerste werkervaring in dienst van Humphries Kirk solicitors, een advocatenkantoor met diverse filialen in Dorset.

Terug in BelgiŽ begon hij zijn stage als advocaat aan de balie te Brugge. In 1996 trok hij evenwel naar Schotland om in het kader van het Leonardo Da Vinci-programma enkele maanden voor Thorntons WS solicitors te gaan werken, een advocatenkantoor met basis in Dundee.

Net voor het eind van zijn stage was hij enkele maanden in dienst bij William Fry solicitors te Dublin, waar hij voornamelijk actief was in het domein van informatietechnologie.

Na het beŽindigen van de stage hield hij enige tijd kantoor te Brussel.

In 2003 richtte hij een eigen kantoor op te Eeklo. Hij legt zich nu vooral toe op commerciŽle aangelegenheden en kan daarbij buigen op een gedegen achtergrond in incasso, contracten, vennootschappenrecht, faillissementen, intellectuele eigendom en handelspraktijkenDisclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258132
  Beheerders:  1028

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+