Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Nic
Adverteren op deze site?

Nic - Beheerder profiel

Naam: Nic
Bedrijf: Europa Correct
Functie: Adviser En Directrice
Webadres: http://www.
 

Rating:
7.2
Gemiddelde reactiesnelheid:
32
uren
(Beantwoorde vragen: 125)
Beheerde categorieŰn
Europees recht  

Bedrijfsinfo:
Even een update van Gemeenschapsonderdaan(en).

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32004L0038:NL:NOT.

U kunt ook informatie vinden op de volgende forum,s:

[url=http://rechtopgezinshereniging.nl/]RechtOpGezinshereniging.nl [/url] thumps


Dit betreft een discussie op:

http://rechtenforum.nl/forum/thread/t/22776/postdays/0/postorder/asc/?start=15

Is die gemeenschapsonderdaan een Nederlander of iemand uit een ander Europees land? De IND houdt er nl. in tegenstelling tot (m.i.) de bedoeling van de Europese verdragen de vreemde redenering op na, dat je als Nederlander ook pas EG onderdaan bent, als je (met die partner) in een ander EG-land dan NL hebt gewoond en gewerkt (en dan weer naar NL bent gekomen).
Wat meer feiten zouden hier wel plezierig zijn om over de zaak na te kunnen denken.

Is geen vreemde redenering hoor , dat is EU wetgeving ( 2004/38 EU).Je bent wel EU-burger , maar pas gemeenschapsonderdaan als je van je recht op vrij verkeer enz gebruik hebt gemaakt, en je EU recht is vastgesteld via de EU -toetsing. Je familieleden ( partner,echtgenoot, en ook familieleden) hebben dan rechten.
IND heeft er een handje van om die toetsing op allerlei vreemde gronden af te wijzen. Lees maar een op Mixed-Cpouples.nl of Recht op Gezinshereniging.
 Persoonlijke info:
Ik adviseer een ieder die problemen ondervind om samen met zijn/haar geliefden samen te zijn/leven, omdat ze niet kunnen voldoen aan de strenge immigratiewetgeving voor NL burgers, de zg Europa route te volgen. De MVV.

Waarom?

Als je gebruik hebt gemaakt van je recht op vrij verkeer en vestiging in Europa ben je naast een Nederlander ook een Gemeenschapsonderdaan en dat geeft je de kans met je geliefden samen te leven. U kunt mij vragen stellen hieromtrent?Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+