Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Dhr. J.W. Lenselink
Adverteren op deze site?

Dhr. J.W. Lenselink - Beheerder profiel

Naam: Dhr. J.W. Lenselink
Bedrijf: Pals Letselschade
Functie: Letselschadespecialist NIVRE-re
Webadres: https://palsletselschade.nl

Rating:
8.9
Gemiddelde reactiesnelheid:
36
uren
(Beantwoorde vragen: 119)
Beheerde categorieŰn
Smartengeld  

Bedrijfsinfo:

Wij zorgen dat uw letselschade geen ramp wordt

Belangrijke zaken vergen de beste vertegenwoordiging. Pals Letselschade heeft de laatste 60 jaar al meer dan 65.000 mensen geholpen om hun leven weer op de rit te krijgen. Wij geven u graag kosteloos juridisch advies.

Bel ons voor gratis juridisch advies op 0800 - 899 85 33 (op werkdagen tussen 08.30 - 22.0)

Het gebeurt letterlijk in ÚÚn klap. Een kwestie van seconden. Een ongeval. U moet u laten behandelen door uw huisarts of zelfs naar het ziekenhuis. Uw leven staat op zijn kop. Op dat moment denkt u natuurlijk in de eerste plaats aan uw gezondheid en uw herstel. Niet direct aan de hoge kosten die dit met zich mee kan brengen. Kosten die lang niet altijd volledig door uw verzekering worden vergoed.

Gelukkig kunt u dan een beroep doen op een onafhankelijke jurist van Pals. Een van onze letselschadespecialisten verdiept zich helemaal in uw zaak en zorgt voor erkenning en een rechtvaardige vergoeding. Een jurist dus die Úcht aan uw kant staat en gaat voor het beste resultaat. Dat geeft rust en vertrouwen.
 Persoonlijke info:
Slachtoffers van letselschade raken vaak ongewild verstrikt in een juridisch doolhof. Dit komt hun herstel veelal niet ten goede. Het is mijn taak om slachtoffers te begeleiden, te zorgen dat ze de juiste wegen nemen en een rechtvaardige schadevergoeding ontvangen.Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258155
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+